Keresés

Részletes keresés

california dreaming Creative Commons License 2005.04.04 0 0 28
igen, tényleg szörnyű, hogy az ilyen B. Ferenc félék még egy weboldalt se bírnak végigolvasni
Előzmény: Ba|oO (26)
lesifotos Creative Commons License 2005.04.04 0 0 27
Az első mondatok után nyilvánvaló, hogy egy régi április elsejei tréfa újrafelelevenítése. Hihetetlen mennyien bedőlnek neki. 1997-ben még érthető volt, hogy az Internet takarítása miatt egy napig leállítják az internetet és kérték, hogy senki ne próbáljon netezni és ne küldjön emailt... :)
Ba|oO Creative Commons License 2005.04.04 0 0 26
Hehe... ekkora baromságot! Ez a B. Ferenc komoly szakember lehet... Mintha a BIX az internet szolgáltatók egyetlen "csapja" lenne... Ez a hír csak kacsa lehet, ha nem az, akkor Balogh urat valaki irassa már be egy tanfolyásra így internetügyileg! :)
Előzmény: vaze (-)
nyman Creative Commons License 2005.04.04 0 0 25

Csak a linken van datum, a topiknyito hozzaszolasaban nincs. Osztan meg ma mar apr 4-van.

:o)

Előzmény: voks02 (19)
nyman Creative Commons License 2005.04.04 0 0 24

hu eszt beszoptam

:o))

Előzmény: nyman (23)
nyman Creative Commons License 2005.04.04 0 0 23

hat ez seghuje ez a balogferi.

es mi van azzal, aki mongyuk dogozik es az egyik eszkoze az internet.

Osztan nemzetkozi cegeknel is azon keresztul folyik a kommunikacio es vannak olyan gyarak, ahol 24/7-ben megy a melo.

SZOLI Creative Commons License 2005.04.04 0 0 22
Nekem is eltartott vagy 5 percig mire megláttam a dátumot a végén.
A legcsúnyább az egészben az hogy a cikket megmutattam a kollégákna, és mindenki elhitte.
Ez azért jól mutatja, hogy milyen elmeállapotot feltételeznek az emberek a politikusainkról (nem ok nélkül).
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.04 0 0 21

Dehogynem!

Teljes szesztilalom lesz! Még arcszeszt sem szabad használni a választás napján!

:-))))

Előzmény: Wágner úr (9)
voks02 Creative Commons License 2005.04.04 0 0 19
És az mire alkalmas, aki nem veszi észre a dátumot a cikk alján? :-))))

Üdvözlettel,

Péter
Előzmény: Törölt nick (16)
malaclopo Creative Commons License 2005.04.04 0 0 18
igen, Fürtöskétől ilyen is kitelne!
Előzmény: zi_laj (11)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.04 0 0 15

mert odas talán még bevéshető lenne, ellentétben némely agyaktáblától !!!

:)

Előzmény: zi_laj (11)
kékbarisnya Creative Commons License 2005.04.04 0 0 14
Feledékenynek tetszik lenni Wágner Úr!
Avagy fiatalabb annál, hog tudja, választások (és árvizek) szigorúan alkoholtilalom mellett kellett, hogy lebonyolódjanak még az ántivilágban.
zi_laj Creative Commons License 2005.04.04 0 0 13

Italcsend is kell!!:-))

Még valami kábítólét csempész bele az ellen!!:-))

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.04 0 0 12

jelen hozzászólásban a h. jelzés,  megkülönböztetésül szolgál a nem h.  -ktől !!!

:O)

Előzmény: Törölt nick (10)
zi_laj Creative Commons License 2005.04.04 0 0 11

Baromság!

Tulképpen agyagtáblákon kellene szavazni is!

Balogh László van!

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.04 0 0 10

" Az elmúlt választások alkalmával világossá vált, hogy a kampánycsend ideje alatt a különböző fórumokban és webhelyeken erőteljes politikai agitáció folyt, amely összezavarta a választókat˝ - mondta a képviselő. "

....hámer az internetes / hozzáféréssel rendelkező/ választók aránya úgy aránylik az összválasztói réteghez, mint a nagyfokúúúú hülyeség aránylik Balog h. kéápviselőhőőőőőő.............

:)

Wágner úr Creative Commons License 2005.04.04 0 0 9
A kocsmákat ugye nem zárják be? Sörnek lennie köll!!!!
Előzmény: Törölt nick (7)
gunyoros Creative Commons License 2005.04.04 0 0 8

Vazze!

Ilyen országgyűlési képviselőt nem találok!

Télleg vicc:-D

Indián Creative Commons License 2005.04.04 0 0 6
ÁPRILIS 1 - mint a kolléga rámutatott. Balogh Ferenc nevű képviselő nincs.
vaze Creative Commons License 2005.04.04 0 0 5
Bocs, nem néztem meg, télleg az, zárjuk le a topikot, bár monnyuk fenntartások nélkül elhittem, hogy képesek rá! :))) De megnéztem, nincs Balogh Ferenc képviselő. Még egyszer bocs! :)
Előzmény: california dreaming (0)
kékbarisnya Creative Commons License 2005.04.04 0 0 3
Akkor én csak álmodtam, hogy a legutóbbi választás alkalmával azt mondogatták, nincs szükség kampánycsendre, ennélfogva megsérteni sem lehetne, sem interneten, sem máshogy?
gunyoros Creative Commons License 2005.04.04 0 0 2
Ez a Balogh honnan gyütt???
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.04.04 0 0 1
Baromság, az internet másra is való, mint pl. polidilire, hatalmas kárt okozhat egy ilyen teljes internetleállás, ez valami hagymázas elképzelés..
california dreaming Creative Commons License 2005.04.04 0 0 0
április 1
vaze Creative Commons License 2005.04.04 0 0 topiknyitó

Hát ez hihetetlen!

http://www.c-enter.hu/center/0142728.html

Teljes internetkiesés lesz a választások alatt

Balogh Ferenc országgyűlési képviselő egyéni képviselői indítványt nyújtott az Országgyűlésnek, amelyben a Választójogi Törvény módosítását javasolja. Az illetékes szakbizottság által támogatott előterjesztés célja egy olyan korszerű jogszabály létrehozása, amely lehetővé teszi az internetes kampánycsendsértések elleni hatékony fellépést.

A képviselői irodaházban tartott sajtótájékoztatóján Balogh Ferenc elmondta, hogy a Választójogi Törvény korszerűsítése már régóta várat magára, a jelenlegi törvénymódosítás csak az első fázisa a törvénykezési munkának.

˝Az internet jellegénél fogva alkamas kampánycsend észrevétlen megsértésére. Az elmúlt választások alkalmával világossá vált, hogy a kampánycsend ideje alatt a különböző fórumokban és webhelyeken erőteljes politikai agitáció folyt, amely összezavarta a választókat˝ - mondta a képviselő.

Balogh Ferenc ezért azt javasolja, hogy a választási fordulók előtt péntek éjféltől vasárnap 19 óráig szüneteltessék a Budapesti Internetes Központ (BIX) működését, mivel csak az internetes hálózat teljes leállításával biztosítható a kampánycsend betartatása.

˝Az internet leállítása egyszerű és hatékony módja a választók jogkövető magatartásának elősegítésére. Az internetezők bizonyára megértik majd, hogy a választások tisztaságának biztosítása minden állampolgárnak a legfontosabb érdeke˝ - nyilatkozta Balog Ferenc a sajtótájékoztatón.

Mivel a Választójogi Törvény csak kétharmados többséggel módosítható a képviselők csak konszenzussal tudják a törvénymódosítást megszavazni. A sajtótájékoztató utáni nyilatkozatokból azonban úgy tűnik a pártok jobb- és baloldalon egyaránt pozitívan fogadták az előterjesztést, így nagy esély van rá, hogy a 2006-os parlamenti választások idején másfél nap sötétség borul az internetre.

Forrás: SG.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!