Az első mondatok után nyilvánvaló, hogy egy régi április elsejei tréfa újrafelelevenítése. Hihetetlen mennyien bedőlnek neki. 1997-ben még érthető volt, hogy az Internet takarítása miatt egy napig leállítják az internetet és kérték, hogy senki ne próbáljon netezni és ne küldjön emailt... :)
Hehe... ekkora baromságot!
Ez a B. Ferenc komoly szakember lehet... Mintha a BIX az internet szolgáltatók egyetlen "csapja" lenne...
Ez a hír csak kacsa lehet, ha nem az, akkor Balogh urat valaki irassa már be egy tanfolyásra így internetügyileg! :)
Nekem is eltartott vagy 5 percig mire megláttam a dátumot a végén. A legcsúnyább az egészben az hogy a cikket megmutattam a kollégákna, és mindenki elhitte. Ez azért jól mutatja, hogy milyen elmeállapotot feltételeznek az emberek a politikusainkról (nem ok nélkül).
Feledékenynek tetszik lenni Wágner Úr! Avagy fiatalabb annál, hog tudja, választások (és árvizek) szigorúan alkoholtilalom mellett kellett, hogy lebonyolódjanak még az ántivilágban.
" Az elmúlt választások alkalmával világossá vált, hogy a kampánycsend ideje alatt a különböző fórumokban és webhelyeken erőteljes politikai agitáció folyt, amely összezavarta a választókat˝ - mondta a képviselő. "
....hámer az internetes / hozzáféréssel rendelkező/ választók aránya úgy aránylik az összválasztói réteghez, mint a nagyfokúúúú hülyeség aránylik Balog h. kéápviselőhőőőőőő.............
Bocs, nem néztem meg, télleg az, zárjuk le a topikot, bár monnyuk fenntartások nélkül elhittem, hogy képesek rá! :))) De megnéztem, nincs Balogh Ferenc képviselő. Még egyszer bocs! :)
Akkor én csak álmodtam, hogy a legutóbbi választás alkalmával azt mondogatták, nincs szükség kampánycsendre, ennélfogva megsérteni sem lehetne, sem interneten, sem máshogy?
Balogh Ferenc országgyűlési képviselő egyéni képviselői indítványt nyújtott az Országgyűlésnek, amelyben a Választójogi Törvény módosítását javasolja. Az illetékes szakbizottság által támogatott előterjesztés célja egy olyan korszerű jogszabály létrehozása, amely lehetővé teszi az internetes kampánycsendsértések elleni hatékony fellépést.
A képviselői irodaházban tartott sajtótájékoztatóján Balogh Ferenc elmondta, hogy a Választójogi Törvény korszerűsítése már régóta várat magára, a jelenlegi törvénymódosítás csak az első fázisa a törvénykezési munkának.
˝Az internet jellegénél fogva alkamas kampánycsend észrevétlen megsértésére. Az elmúlt választások alkalmával világossá vált, hogy a kampánycsend ideje alatt a különböző fórumokban és webhelyeken erőteljes politikai agitáció folyt, amely összezavarta a választókat˝ - mondta a képviselő.
Balogh Ferenc ezért azt javasolja, hogy a választási fordulók előtt péntek éjféltől vasárnap 19 óráig szüneteltessék a Budapesti Internetes Központ (BIX) működését, mivel csak az internetes hálózat teljes leállításával biztosítható a kampánycsend betartatása.
˝Az internet leállítása egyszerű és hatékony módja a választók jogkövető magatartásának elősegítésére. Az internetezők bizonyára megértik majd, hogy a választások tisztaságának biztosítása minden állampolgárnak a legfontosabb érdeke˝ - nyilatkozta Balog Ferenc a sajtótájékoztatón.
Mivel a Választójogi Törvény csak kétharmados többséggel módosítható a képviselők csak konszenzussal tudják a törvénymódosítást megszavazni. A sajtótájékoztató utáni nyilatkozatokból azonban úgy tűnik a pártok jobb- és baloldalon egyaránt pozitívan fogadták az előterjesztést, így nagy esély van rá, hogy a 2006-os parlamenti választások idején másfél nap sötétség borul az internetre.