Az összejövetelen egy családtagját képviselte. Kövezzetek meg, ha nem így volt! Szerintem az Akadémia elnökének nincs is annyi pénze, hogy bankot gründoljon, ő nem egy Kóka doktor
Na látod, ebben egyetértünk. Számomra is rejtélyes, hogy miből akart beszállni. A családtagja, akit "képviselt", a felesége volt, aki civilben a SOTE biokémia-professzora. Ezek szerint igen jó fizetéssel:-)))))
Vizi E. Szilveszter ország világ előtt elmondta, hogy nem érdekelt az ügyben, nincs pénze bankot alapítani. Az összejövetelen egy családtagját képviselte. Kövezzetek meg, ha nem így volt! Szerintem az Akadémia elnökének nincs is annyi pénze, hogy bankot gründoljon, ő nem egy Kóka doktor! O:)))
Most olvastam a szkeptikus blogot. Szervilitását, butaságát és hirdetett tanaiban a tudományosság hézagainak érzelmi túlfűtöttséggel való pótlására való hajlamát alátámasztotta, új képet nem alakított ki magáról. Tehát megerősítette hitemet: Igen kitűnő Köztársasági Elnök lenne belőle a mai Magyarországon...
Szervilis, úgyhogy kitűnő KE lenne belőle. Ő érti igazán azt is, hogy hogyan kell "reformnak" nevezni azt, ha semmin sem akar változtatni. Tudósként alapvető butaságokat hallottam tőle a Mindentudás Egyetemén tartott előadásán, és a butaság mértékével egyenesen arányos érzelmi túlfűtöttséggel adta ezeket elő.
Ki a francnak bírt eszébe jutni ekkora baromság???
A Grétsy legalább tud magyarul. De tőlem lehet a Vágó is, az is tud magyarul :-)
Én csak azt akartam mondani, hogy nem szimpatikus nekem ha valaki rajongásszerű megnyilvánulásokat tesz bármely politikus iránt (hajrá, meg Kati, meg Viki meg ilyenek). Ezt a megasztárban lehet csinálni, épp most megy.
Hü, a mindenit. Tényleg röpködnek a nevek. Ha ő lenne a k.e. (vagy bárki) nem történnének azok a dolgok, amiket írtál? Ez elsősorban személyes morális kérdés. Kíváncsi lennék, ha neked adnánk egy A6-ost, meg egy CD-s matricát, te mit tennél. Természetesen igazad van abban, amiket írtál, de ez sajnos szinte az egész társadalmunkra vonatkozik.
Nem tudom, miért vagy kiakadva a "hajrá"-n, vicceskedtem. Vagy a "szilin"? Azon meg nem lehetsz.
Én azt hittem, hogy ahhoz hogy köztársasági elnök legyen valaki, kell tudnia jól magyarul beszélni. Előbb mondom hogy a Grétsy legyen a közt. elnök, az biztos. Ettől függetlenül még lehet Vizi kitűnő ember.
Az egyik topikban tegnap valaki fölháborodott, hogy az igazságszolgáltatás nem működik a politikában. Vagyis a képviselő urak "egyenlőbbek", rájuk nem vonatkoznak a közlekedési szabályok (sem) és ha például sietnek, akkor bárhol parkolhatnak, továbbá CD matricát is rakhatnak az autójukra. Ha pedig valami olyasmit művelnek, ami a közerkölcs minimális szintjét nem üti meg, nem kötelesel lemondani sem, sőt eszükbe nem jut. Erre valaki megkérdezte, hogy "milyen ország vagyunk mi, banánköztársaság?".
"És egyébként is: hajrá SZILI KATI !!!!!"
Amíg ilyen hozzászólások vannak, addig nem hogy banánköztársaság vagyunk, de az is maradunk.
A másik, hogy lesz*rom a politikusokat, sőt: gyűlölöm őket, nagy többségük értéktelen (vagy azzá lett) ember. Az olyan fazonokat szeretem, akik már letettek valamit az asztalra - a szavak csűrés-csavarásán és a cinikus megjegyzéseken kívül.
Egyébként pedig röhej, hogy a két párt nem tud összeülni és megegyezni a közt. elnök személyéről. Ez már önmagában is vicc. Hol vannak a lényegi dolgok (pl. államháztartási reform) egy személy megválasztásától!!!!
Nem veszitek észre, hogy egy párt sem ajánlja? Ezt nem a választók döntik el. Persze ettől még lehet valakinek szimpatikus, de semmi esélye. Ezért topikot nyitni?!