Keresés

Részletes keresés

beowolf Creative Commons License 2007.11.26 0 0 33
Pojáca, kényszeres megfelelő:-))))))
Előzmény: Kagakusha (19)
beowolf Creative Commons License 2007.11.26 0 0 32

Az összejövetelen egy családtagját képviselte. Kövezzetek meg, ha nem így volt! Szerintem az Akadémia elnökének nincs is annyi pénze, hogy bankot gründoljon, ő nem egy Kóka doktor

Na látod, ebben egyetértünk. Számomra is rejtélyes, hogy miből akart beszállni. A családtagja, akit "képviselt", a felesége volt, aki civilben a SOTE biokémia-professzora. Ezek szerint igen jó fizetéssel:-)))))

Előzmény: cserép virág (28)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.26 0 0 31
I. (Szent) Vizi E. Szilveszternél okosabb és szentebb pedig nincs.
Előzmény: cserép virág (29)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.26 0 0 30
Ettől még lehet buta, szervilis és villámszóró, tehát attól, hogy esetleg nincsenek kétes üzletei, még kiváló lenne Köztársasági Elnöknek!
Előzmény: cserép virág (28)
cserép virág Creative Commons License 2007.11.26 0 0 29

Hát akkor, most, hogy megkezdődött az MTA elnökének a besározása, odébbállok.

Nem hittem volna, hogy még nálánál is okosabb emberek pörgetik ezt a topicot!

Jó pörgetést!

cserép virág Creative Commons License 2007.11.26 0 0 28
Vizi E. Szilveszter ország világ előtt elmondta, hogy nem érdekelt az ügyben, nincs pénze bankot alapítani. Az összejövetelen egy családtagját képviselte. Kövezzetek meg, ha nem így volt! Szerintem az Akadémia elnökének nincs is annyi pénze, hogy bankot gründoljon, ő nem egy Kóka doktor! O:)))
Előzmény: zsolti05 (23)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.26 0 0 27

Most olvastam a szkeptikus blogot. Szervilitását, butaságát és hirdetett tanaiban a tudományosság hézagainak érzelmi túlfűtöttséggel való pótlására való hajlamát alátámasztotta, új képet nem alakított ki magáról. Tehát megerősítette hitemet: Igen kitűnő Köztársasági Elnök lenne belőle a mai Magyarországon...

Előzmény: Törölt nick (25)
zsolti05 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 26
ja, és Martonyi ügynök és benne van a bizniszben
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.26 0 0 25

"a butaság mértékével egyenesen arányos érzelmi túlfűtöttséggel adta ezeket elő."

ja, engem zavar az ilyesmi.

Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.26 0 0 24

Szervilis, úgyhogy kitűnő KE lenne belőle. Ő érti igazán azt is, hogy hogyan kell "reformnak" nevezni azt, ha semmin sem akar változtatni. Tudósként alapvető butaságokat hallottam tőle a Mindentudás Egyetemén tartott előadásán, és a butaság mértékével egyenesen arányos érzelmi túlfűtöttséggel adta ezeket elő.

Ki a francnak bírt eszébe jutni ekkora baromság???

zsolti05 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 23
dehogynem. Járaival együtt alapították
Előzmény: cserép virág (21)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.26 0 0 22

Vizi E. Szilvesztert közt. elnöknek

inkább ne!!!

cserép virág Creative Commons License 2007.11.26 0 0 21

Nem érdekelt biztosító ügyben!

Előzmény: zsolti05 (20)
zsolti05 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 20
ahogy hallom, Vizi inkább biztosítós befektető lett
Kagakusha Creative Commons License 2007.11.26 0 0 19
kchrob Creative Commons License 2005.04.03 0 0 18
Jövőjét tekintve pedig a múlté.
Előzmény: özvegy Jenőnő (17)
özvegy Jenőnő Creative Commons License 2005.04.02 0 0 17
Múltja alapján a jövő embere.
Előzmény: kéjarany (-)
Apu én magyar vagyok? Creative Commons License 2005.04.02 0 0 16
A Grétsy legalább tud magyarul. De tőlem lehet a Vágó is, az is tud magyarul :-)

Én csak azt akartam mondani, hogy nem szimpatikus nekem ha valaki rajongásszerű megnyilvánulásokat tesz bármely politikus iránt (hajrá, meg Kati, meg Viki meg ilyenek). Ezt a megasztárban lehet csinálni, épp most megy.
Előzmény: kchrob (13)
Ormossy Creative Commons License 2005.04.02 0 0 15
Ti vennétek ettől az embertől használt autót?:-)
malaclopo Creative Commons License 2005.04.02 0 0 14
ha Glatz Ferencet támogatod, egyet is fogunk tudni érteni
Előzmény: kchrob (13)
kchrob Creative Commons License 2005.04.02 0 0 13

Grétsy??????

Hü, a mindenit. Tényleg röpködnek a nevek. Ha ő lenne a k.e. (vagy bárki) nem történnének azok a dolgok, amiket írtál? Ez elsősorban személyes morális kérdés. Kíváncsi lennék, ha neked adnánk egy A6-ost, meg egy CD-s matricát, te mit tennél. Természetesen igazad van abban, amiket írtál, de ez sajnos szinte az egész társadalmunkra vonatkozik.

Nem tudom, miért vagy kiakadva a "hajrá"-n, vicceskedtem. Vagy a "szilin"? Azon meg nem lehetsz.

Én maximálisan SZILI KATALINT támogatom. 

Előzmény: Apu én magyar vagyok? (10)
malaclopo Creative Commons License 2005.04.02 0 0 12
nem, nem, soha! az orbán rendezvényein parádézó csokornyakkendőt soha!
Esbeta férje Creative Commons License 2005.04.02 0 0 11
Majd ha megint a FIDESz jelölhet!;-)
Apu én magyar vagyok? Creative Commons License 2005.04.02 0 0 10
Én azt hittem, hogy ahhoz hogy köztársasági elnök legyen valaki, kell tudnia jól magyarul beszélni. Előbb mondom hogy a Grétsy legyen a közt. elnök, az biztos.
Ettől függetlenül még lehet Vizi kitűnő ember.
Előzmény: pimpa51 (7)
Apu én magyar vagyok? Creative Commons License 2005.04.02 0 0 9
Az egyik topikban tegnap valaki fölháborodott, hogy az igazságszolgáltatás nem működik a politikában. Vagyis a képviselő urak "egyenlőbbek", rájuk nem vonatkoznak a közlekedési szabályok (sem) és ha például sietnek, akkor bárhol parkolhatnak, továbbá CD matricát is rakhatnak az autójukra. Ha pedig valami olyasmit művelnek, ami a közerkölcs minimális szintjét nem üti meg, nem kötelesel lemondani sem, sőt eszükbe nem jut. Erre valaki megkérdezte, hogy "milyen ország vagyunk mi, banánköztársaság?".

"És egyébként is: hajrá SZILI KATI !!!!!"

Amíg ilyen hozzászólások vannak, addig nem hogy banánköztársaság vagyunk, de az is maradunk.

Alászolgája
Előzmény: kchrob (4)
pimpa51 Creative Commons License 2005.04.02 0 0 8
A másik, hogy lesz*rom a politikusokat, sőt: gyűlölöm őket, nagy többségük értéktelen (vagy azzá lett) ember. Az olyan fazonokat szeretem, akik már letettek valamit az asztalra - a szavak csűrés-csavarásán és a cinikus megjegyzéseken kívül.

Egyébként pedig röhej, hogy a két párt nem tud összeülni és megegyezni a közt. elnök személyéről. Ez már önmagában is vicc. Hol vannak a lényegi dolgok (pl. államháztartási reform) egy személy megválasztásától!!!!
pimpa51 Creative Commons License 2005.04.02 0 0 7
Bármelyik pillanatban támogatom Vizi E. Szilvesztert, kitűnő ember.
Nadzsi Creative Commons License 2005.04.02 0 0 6
És egyébként miért pont? Akadnak jobbak!
jehu Creative Commons License 2005.04.02 0 0 5

Nagyon szép!

:-)

De mi köze mindennek valamiféle köztársasági elnökséghez?

kchrob Creative Commons License 2005.04.02 0 0 4

Nem veszitek észre, hogy egy párt sem ajánlja? Ezt nem a választók döntik el. Persze ettől még lehet valakinek szimpatikus, de semmi esélye. Ezért topikot nyitni?!

És egyébként is: hajrá SZILI KATI !!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!