Jut eszembe: nem akarnál topicot nyitni, hogy "Csudafilm egy rakás szar" vagy "Apám beájulna egy rakás szar" vagy a "Terézanyus film egy rakás szar" stb.stb. ?
Valaki ismer olyat, akinek tetszett ez a Magyarvándor? Meg akarom ismerni azt, aki ezt a nyomorult ámokfutást értékeli! Ja, és ízelítőnek egy poén a filmből:
-Este van, este van...pampara pampapam....
-Nyugalom bahátom, sietnünk kell, meg lelnünk a magyahokat!
Szerintem a Kontroll sem jobb semmivel mint a többi. Megnéztem mert mindneki így lelkesedett érte mint te. Aztán nagy csalódás volt az egész. Volt benne pár jó poén, aztán ennyi.
Hát azért szerintem a Kontroll megérdemelné a magyar Oscart! Nemcsak itthon aratott sikert, de külföldön is, elismerték a kritikusok, és legfőképpen ÉN is! Eredeti ötlet, kiváló humor, kiváló alakítások, tán még mondanivaló is van, fasza az egész. Aranycsirkét neki!!
Könyörgöm ne mondja senki, hogy a magyar Oscar! Az Oscar-t az amerikai filmakadémia ítéli oda. Igaz, hogy ott is közrejátszhatnak üzleti szempontok, de legalább ott néha értékes filmek is kapnak díjat. Mondjatok a Szaranycsirkén egy jó filmet!
Az aranycsirke egy retekklubbos átbaszás. Díjazzuk a filmeket, persze, az az 50 milló a díjakra aprópénz a reklámbevételekhez képest. A nép meg bekajálja a sok barom film miatt, aztán szavaz mint a gép. Csenget a kassza az sms-ekből is. Rám ne számítsanak.
Én kétszer megpróbáltam DVD-n megnézni, de 20 perc után ki kellett kapcsolnom, mert nem bírtam azt az ősgagyi filmet. Még szerencse, hogy kalózdvd és ingyen volt, de kár a cd-ért.
Ez a topik közszolgálati küldetést teljesít. Mentsétek meg gyermekeiteket ettől a förmedvénytől! Egyébként azért aktuális a topik, mert a filmet jelölték Aranycsirkére, ami azért azért mégis csak a magyar Oscar...
mert így a jövő nemzedékei, akik majd százezer év múlva kiássák az index szervergépét a földből és elolvassák ezt, nem indítják el a magyarvandor.avi -t.
Már a tavalyi filmszemlén játszották. Rendben van, hogy te még csak most láttad, de most már minek neki topicot nyitni? Ha tetszett volna még megérteném.
Hétvégén volt szerencsém megnézni a Magyar vándort....nem hazudok, előtte megittam egy sört, de még így is csak akkor húzódott mosolyra a szám, amikor Pindroch Csaba betyárt alakított és parasztosan beszélt. Hihetetlenül pocsék volt. Tényleg megpróbáltak valamit hozni a Monty Pájtonos-fílingből, de ebből csak olyan szintű poénokra jutotta, amiket egy szalagavatón egy csapat gimis képes magából kipréselni "vicces előadás" címszó alatt. Mert ők rájöttek, ha már valami abszurd, legyen piszkosul abszurd és ez legyen a humor forrása. Például a keresztre feszítettek vígan énekelnek a kereszten. De hogy az mitől abszurd humor, hogy a levélre aggatott sárga izékre azt mondja, hogy legyen a neve C-vitamin???? Jó, lehet hogy a célközönség a 16 év alattiak korosztálya volt, akkor aláírom. A legrosszabbak azok a tetves dalbetétek voltak. Montipájtonék ilyenkor visznek bele egy nagy adag humort és magán a szituáción röhögsz, nem a dalon. De a Vándoron képtelen voltam nevetni. Talán tudtok pozitív példával szolgálni, hogy egy autista kisfiú végre megszólalt vagy a középkorúak válságával küzdő, meglett férfiemberek gyógyultak fel major depressziójukból a film láttán, csak kérlek támasszátok alá azt a háromszázezer nézőt, aki jegyet vett erre a szörnyűségre!