Keresés

Részletes keresés

tropeolarium Creative Commons License 2006.09.20 0 0 17
aha
ifjú padavan Creative Commons License 2005.03.30 0 0 16
Hát lehetne egy pár ilyet nyitni. De azok a filmek még nem múltak el egy évesek :)
Előzmény: MrMoJo (15)
MrMoJo Creative Commons License 2005.03.30 0 0 15
Jut eszembe: nem akarnál topicot nyitni, hogy "Csudafilm egy rakás szar" vagy "Apám beájulna egy rakás szar" vagy a "Terézanyus film egy rakás szar" stb.stb. ?
Előzmény: hr4nc4 (14)
hr4nc4 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 14
Valaki ismer olyat, akinek tetszett ez a Magyarvándor? Meg akarom ismerni azt, aki ezt a nyomorult ámokfutást értékeli! Ja, és ízelítőnek egy poén a filmből: -Este van, este van...pampara pampapam.... -Nyugalom bahátom, sietnünk kell, meg lelnünk a magyahokat!
Előzmény: MrMoJo (12)
asdf_ Creative Commons License 2005.03.30 0 0 13

Jajj, pont a napokban olvastam imdb-n magyar vandornal. Jot rohogtem rajta :)

This is the biggest piece of crap ever filmed. ;)

Ha nem is ennyire, de azert eleg szar volt szerintem is...

MrMoJo Creative Commons License 2005.03.30 0 0 12

Na talán az, de bevallom az sem tetszett annyira, mint amit a marketingje igért.

A lényeg ebben a topicban az, hogy a Magyar Vándor egy rakás szar. Egyébként meg mehet is ez a topic a levesbe!! Mit lehet ehhez még hozzátenni?

Előzmény: hr4nc4 (10)
ifjú padavan Creative Commons License 2005.03.30 0 0 11
Szerintem a Kontroll sem jobb semmivel mint a többi. Megnéztem mert mindneki így lelkesedett érte mint te. Aztán nagy csalódás volt az egész. Volt benne pár jó poén, aztán ennyi.
Előzmény: hr4nc4 (10)
hr4nc4 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 10
Hát azért szerintem a Kontroll megérdemelné a magyar Oscart! Nemcsak itthon aratott sikert, de külföldön is, elismerték a kritikusok, és legfőképpen ÉN is! Eredeti ötlet, kiváló humor, kiváló alakítások, tán még mondanivaló is van, fasza az egész. Aranycsirkét neki!!
Előzmény: MrMoJo (9)
MrMoJo Creative Commons License 2005.03.30 0 0 9
Könyörgöm ne mondja senki, hogy a magyar Oscar! Az Oscar-t az amerikai filmakadémia ítéli oda. Igaz, hogy ott is közrejátszhatnak üzleti szempontok, de legalább ott néha értékes filmek is kapnak díjat. Mondjatok a Szaranycsirkén egy jó filmet!
Előzmény: hr4nc4 (4)
ifjú padavan Creative Commons License 2005.03.30 0 0 8
Ráadásul a médiatörvény kötelezi őket arra, hogy támogasák a magyar fimgyártást. Ezt most nem a saját zsebükből oldják meg, hanem az sms-ekből.
Előzmény: MrMoJo (7)
MrMoJo Creative Commons License 2005.03.30 0 0 7
Az aranycsirke egy retekklubbos átbaszás. Díjazzuk a filmeket, persze, az az 50 milló a díjakra aprópénz a reklámbevételekhez képest. A nép meg bekajálja a sok barom film miatt, aztán szavaz mint a gép. Csenget a kassza az sms-ekből is. Rám ne számítsanak.
Előzmény: ifjú padavan (5)
MrMoJo Creative Commons License 2005.03.30 0 0 6
Én kétszer megpróbáltam DVD-n megnézni, de 20 perc után ki kellett kapcsolnom, mert nem bírtam  azt az ősgagyi filmet. Még szerencse, hogy kalózdvd és ingyen volt, de kár a cd-ért.
ifjú padavan Creative Commons License 2005.03.30 0 0 5
Az aranycsirkén a többi jelölt film sem jobb.
hr4nc4 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 4
Ez a topik közszolgálati küldetést teljesít. Mentsétek meg gyermekeiteket ettől a förmedvénytől! Egyébként azért aktuális a topik, mert a filmet jelölték Aranycsirkére, ami azért azért mégis csak a magyar Oscar...
terasz Creative Commons License 2005.03.30 0 0 3
mert így a jövő nemzedékei, akik majd százezer év múlva kiássák az index szervergépét a földből és elolvassák ezt, nem indítják el a magyarvandor.avi -t.

HÁLA ÉGNEK!
egy rakás szar a film.
tényleg.
Előzmény: ifjú padavan (2)
ifjú padavan Creative Commons License 2005.03.30 0 0 2
Már a tavalyi filmszemlén játszották. Rendben van, hogy te még csak most láttad, de most már minek neki topicot nyitni? Ha tetszett volna még megérteném.
Előzmény: hr4nc4 (-)
MrMoJo Creative Commons License 2005.03.30 0 0 1
Jaj 0-t akartam érteni!!!
Előzmény: MrMoJo (0)
MrMoJo Creative Commons License 2005.03.30 0 0 0
Egyetértek!!
Előzmény: hr4nc4 (-)
hr4nc4 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 topiknyitó
Hétvégén volt szerencsém megnézni a Magyar vándort....nem hazudok, előtte megittam egy sört, de még így is csak akkor húzódott mosolyra a szám, amikor Pindroch Csaba betyárt alakított és parasztosan beszélt. Hihetetlenül pocsék volt. Tényleg megpróbáltak valamit hozni a Monty Pájtonos-fílingből, de ebből csak olyan szintű poénokra jutotta, amiket egy szalagavatón egy csapat gimis képes magából kipréselni "vicces előadás" címszó alatt. Mert ők rájöttek, ha már valami abszurd, legyen piszkosul abszurd és ez legyen a humor forrása. Például a keresztre feszítettek vígan énekelnek a kereszten. De hogy az mitől abszurd humor, hogy a levélre aggatott sárga izékre azt mondja, hogy legyen a neve C-vitamin???? Jó, lehet hogy a célközönség a 16 év alattiak korosztálya volt, akkor aláírom. A legrosszabbak azok a tetves dalbetétek voltak. Montipájtonék ilyenkor visznek bele egy nagy adag humort és magán a szituáción röhögsz, nem a dalon. De a Vándoron képtelen voltam nevetni. Talán tudtok pozitív példával szolgálni, hogy egy autista kisfiú végre megszólalt vagy a középkorúak válságával küzdő, meglett férfiemberek gyógyultak fel major depressziójukból a film láttán, csak kérlek támasszátok alá azt a háromszázezer nézőt, aki jegyet vett erre a szörnyűségre!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!