Kicsit eloroszosodott. Most már amit a parlamentbe tegnap nem mondhattak el állampénzen, itt most elővezetik. Dehát ezt fizeti a megrendelő, mi csak itt a kábelbarátok vagyunk. Lehet itt akármilyen műsorvezető, a politikusok úgyis lehúzzák őt a szellemi szintjükre.Szerintem ahogy áll az ország, nyugodtan át lehetne keresztelni naplementének, aztán gyorsan helyette egyházi zenét adni. Olcsó is lenne meg szép is.Lenne egy csatorna amire biztosra lehetne kattintani.
neked van fogalmad arról, hogy mi az a sztár? A Mancsban és az ÉS-ben egy olcsó, arc nélküli "oknyomozó" újságíró volt, a HírTV-ben ellenben hétvégi, főműsorbeli beszélgetéseket kapott. Egy ideig a Népszabi-beli Fórumban még kardoskodott a hírcsatorna mellett, ám később, amikor a Pörzse, Gulyás, Kerényi-féle nagy búcsúk voltak, kockáztatott a gyerek, hátha még nagyobb sztár lehet belőle egy amúgy teljesen szokványos interjú-megvágás miatt. Nem jött be neki, most pedig a Széles-féle Gazdasági tv-nél pattog... A Napkeltébe már csak keresztalányalónak fér be...
jelzem, Kóczián amolyan beugró műsorvezető, csak akkor kap egész műsort, ha valamelyik műsorvezetőre rászólnak a Köztársaság térről, hogy ez már nekik is ciki. Akkor jöhet Kóczián barátunk, de addig is csak egy nyakkendő nélküli alákérdező a Kereszttűzben. A HírTv sztárt csinált belőle, ő meg beléjük rúg a Népszabiban... Gerinces dolog...
Szilágyit személy szerint nem szeretem - de a tv2-n évekkel ezelőtt volt egy próbálkozás, amikor egy kvházból jelentkezett a reggeli műsor, és azt ő vezette, nem is rosszul. A közszolgálatin viszont néha feltámad a tetszhalott beszélgetős műsora...na az borzacskó. Agresszív, nagyképű, tudálékos, sértő és felületes. Tudom hogy tudott mást is, de mostanában csak ezt láttam tőle, és nem raknám be állandó műsorvezetőnek, hogy nagyobb közönség előtt csinálja ugyanezt.
Azt hittem, ez egy komoly topic lesz, de a nyitó alapján ez inkább a polfórumba való. Ha mégis komolyan vesszük, akkor csatlakoznék az ötlethez, a jelenlegi gárdából egyedül Kócziánt tartanám meg, a többi mind korát túlélt penészes cucc, cserélendő.
Ha csak egyet lehetne választani, akkor lakattét pakolnám ki.
ez sem nagyon igaz, ha kormányváltás lesz, akkor a műsor valószínűleg megszűnik. Ugyanis nem tudna hova átmenni, mint anno az atv-re. Tény, hogy nasgy balhé és nagy sírás lesz akkor, de hát veszélyes dolog ilyen szinten elfogultnak lenni...