Jó. Ne kérdezd, hogy jutottam el a képírásos topikhoz (biztos nyomozok utánad), de most azon visítok nagy erőkkel. Ezt csak azért mondom, hogy pontot szerezhess a rólam szóló topikban.
(Kár ezért a topikért, jó kis topik volt ez a topik.)
Édes mékmím. Tényleg így volt, akármilyen hülyén hangzik is. Viszont jobban kedveljük egymást annál, hogy egy topikban évődjünk egymással amúgy érdektelen személyemről. Nekem ez a topik az elejétől fogva kínos volt, már akkor sem értettem, minek kellett megnyitni; persze az elején bután vigyorogtam rajta, meg kínomban osztottam a pettyecskéket, amíg rá nem jöttem, hogy ezzel csak továbbviszem az egészet. Képzeld magad a helyembe. Ahogy te reméled, hogy üres maradna a topikod, úgy remélem én is, hogy elsüllyed ez is a legaljára.
Édes Tatum. A fentiek neked is szólnak. Még egy beírás, és nyitom mindkettőtöknek a saját topikját.
Már nem érdekel, tökteljesen véletlen pillantottam meg (már rég nincs a kedvencekben). Az Üss mellé topikot kerestem (ihletért kecskéhez), és csudálkoztam erőst, miér is van ez épp itt elöl.
mékmí, vigyázz, mert csinálok rólad egy topikot! Az lesz a címe, hogy "Ki tud többet a_v.-nél sokkal jobb kecskerímeket kiötlő mms-ről?", oszt majd nézegetheted szépen és kommentálhatod... :))