Sziasztok! Nekünk mát vagy 20 éve vannak Nápolyi masztiffjaink. Nagyon szeretem őket... A lényeg szerintem az, h már kis korukban tanítani kell őket, de a legfontosabb: szeretet, törődés. Nagy korukban már egy picit nehezebb nevelni. Szeretnék még egy bullt is. 40000 körül, szukát, papír nem kell, de legyen szép. Tud vki segíteni? Amugy sztem jó a topik, csak nehéz rátalálni... Jöjjetek sokan!!
Én Óbudán lakom és egy 3 honapos nápolyi masztiffom van.Nagyon érdekelnek a masztiffok és remélem sokkal több informácioval fogok találkozni ezen az oldalon.
Nagyon lenyűgőznek ezek a molosserek.Ha vakinek szintén van nápolyija kérem irjon és tegyen fel képet én is igyekszem.Amugy minden egyéb masztiff érdekel remélem lesz sok kép! Sziaszto!
Na várj... tehát feltöltöd megint a képet (Új kép:----BROWSE) aztán FELTÖLT, és látnod kell a kisképet lent. Ezután beszurás vagy nemtudom milyen gomb van ott hogy látdzódjon az írásodnál [image1] felirat, de ne legyen közvetlenül szöveg mellett, tehát így NE[image1] így igen [image1]
Na ugye úgy csináld, hogy lent : "új kép: - Browse - feltölt", majd amikor látod a kis képet, akkor ugye rákattintasz a beszúrásra, majd szerintem nyomj egy entert, és utána kattints a beszúrásra, hogy így legyen: Na ezt a lehető legbonyolultabban sikerült elmondanom... :b
:) Van róla képed? Nekem sajnos nincs masztiffom, még nem is lehet egy ideig, de majd ha lehet nagyon szeretnék! :) Olyan szépek! :D Bár lehet hogy ez az egyéni véleményem: de a ráncos pofijuk az oooolyan édes! :D
Hali masztiff kedvelők!
Nekem is egy masztiffom van,abból is a "bull-tipus. Ezek a nagy mackók, imádnivaló kezesbárányok. Az enyém (szegény )úgy horkol este mint Állat...de azért szeretjük:)