Lehet, hogy az időkerék indításával megvárják a honlapjuk elkészültét?
http://www.idokerek.hu/new/hun/main/index.html
Kedves Látogatók!
A Kerék elkészült, ez az oldal még nem. Az új rendszer kimunkálásán folyamatosan dolgozunk, s mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elnyerje tetszésüket.
Figyelmüket köszönve: Herner János Khronosz Alapítvány
(mióta ez a felirat van, az időkerekük már feltehetőleg többször ujraindult majs elromlott, legutóbb talán az EU csatlakozáskor indították el, lehet, hogy most a következő csatlakozóra várnak?)
Nem a Grétzi nem tudom hol ÚJSÁGÍRÓNAK nevezett tünemény ennek a Projeknek a nyertese?Néha szoktam a pasast a Hir-Tv-ben mindig Sesztákkal szembn üllve elemezni.Seszták néha nagyon helyre teszi a pasast, mert nekem is úgy tünik néha, mintha fízetnék azért, hogy "baromságokat" mondjon.Nem rég azzal dicsekedett, mikor Seszták valamiért kíosztotta, hogy ö nem , mert az Ö cége VISZI ILLÉSÉKET augusztusba ERDÉLYBE, mert ezzel a Projektel öket bízták meg.Na ebben a percben dobtam egy hátast, a mai szóhasználattal élve.Ezekután nem csodálkozom, hogy ÚJHELYI megjenenik Székelyudvarhelyen és mint szervezö és elinditó proponálva magát elhajtják, hogy köszönik az ILLÉST imádják, de ettöl a GARNITURÁTÓL semmit dec.5 után.Lehet,hogy ez távol van az ÍDÖKERÉKTÖL, de ne csodálkozzon senki, ha a regnáló Kormány csokos baromságra többszálmilliót kiad(ki tudja, hogy hány embernek), hogy közel 4000 Milliárd a híány.El kellenne egyszer gyüjteni és számolni a kicsinek tünö sehova nem vezetö ÜGYEKET, PÁLYÁZATOK KÖLTSÉGEIT is.Talán végeznénk 2006-ra, s utánna nem nagy csindratattával, csak halkan, szerényen HÜTLEN KEZELÉSI Ügyeket inditani, nem mint a hatalom, hanem, mint Magyarország egszerü polgára, aki ezek miatt károsodott itt, vagy ott.
Már folynak a kivitelezési tervek a módosított magyaridőkerék megvalósítására, egy több mint tízezer forintos walkman, és egy tesco-gazdaságos házimozirenszer segítségével a jövőben a »Megállt az idő » című klasszikus magyar slágert fogja folyamatosan játszani.