Néhány naponta megnézem a helyzetet, de ahogy írtad (nem akarom páratlanul pontos fogalmazásodat faragatlan stílusommal meghamisítani, ezért inkább idemásolom:) "nem tortent semmi jo ideje", ezert lassan kezdtem elcsüggedni. De lám, kitartásom elnyerte jutalmát. Repeső szívvel várom izgalmas jópofaságaidat, majd bizonyára jókat vihorászok rajta, haj de jó is lesz nekem!
Nos, mivel itt telleg nem tortent semmi jo ideje, elhatarozom lelkiismereti kozfelkeresre, hogy fellenditem a topikot. De elobb meg kitalalok mindefele izgalmas jopofasagot, es akkor majd aztan ugy idegyulik a sok nep, mint amikor krumplit osztottak a Virag elvtarsek a nagykoruton.
Persze Z, ha kiragadod a szövegkörnyezetből a 25., 26, és 27 szót, akkor az egész mintha csak kistílű pinázás lenne. De az egésznek kontexusa és ritmikája van.
De azért idézzük fel nagy kulturális és szellemi vezetőnk első szavait, mellyel mintegy feltörte e vadvidéket, lakhatóvá tette, s poézisa ekéjével gyorsan és maradandón felszántotta a mély, értelemben bővelkedő és rendkívül dús televényt, melynek neve - összeröff fórum, ímé:
Magam is sajnálattal veszem észre a szellemi színvonal markáns és szívfájdítóan hirtelen hanyatlását eme fórumon, amely pedig oly sokra volt hivatott. Létrehozását követő makulátlan entellektuális ragyogását csak rövid ideig volt képes tartani, sőt egy halvány, elrebbenő pillanatig még további emelkedések kecsegtető ígéretét is magában hordozta. A letörés gyors volt, fájó, és visszavonhatatlan. Akik durva, bárdolatlan, alpári modorukkal, mely végtelenül sekélyes szellemi életet vetít elénk, ezt a barbár tettet elkövették, elmehetnek a picsába.
Úgy érzem hiányzik finom stílusom, és intellektuális humorom éteri pendülései a fórumról. Ellenben valami Kitka vagy ki beszél összevissza valmi színekről, meg valami Z mutogatja a Sade márkis jeleneteit, ahol egy felcicomázott nőimitátor készül valami durvát csinálni egy meztelen férfival.
Ja, merha azt mondod, te nem férfit vagy nőt láttál, hanem hermafroditát, akkor meg kiröhögnek! Ezek a pszichológusok ilyenek, ezek kiröhögik, megalázzák, és "megkúrják a betegeket!!"
Na, hogyha már feltétlenül hinni akarunk a Rorschach-tesztben, akkor felhívom a figyelmeteket, hogy én minimum skizofrén és leszbikus vagyok a teszt szerint, de gyakorlatilag közveszélyes őrült- ezt kapjátok ki.
Szóval, szerintem ez egy nagy marhaság.
Már legalábbis ebben a formában az.
Hol voltak a puncik? Én csak egy halom faszt láttam, de puncit egyet sem, kivéve a szülő nő hasüregében (akin állatok másztak). De komolyan, még akkor sem láttam puncit, amikor megmondták, hol van.
És miért van az, hogy a homo - ill. heteroszexualitás kritériuma az, hogy egy bögyös - faszos hermafroditát néniként vagy bácsiként határozol meg? Mi ez a marhaság, he?
Ráadásul minden képen van minimum 2 fasz, erre ha meglátod őket, skizo vagy. Agyrém.
A kérdés inkább az, miért kell egymilliószor elmondani, mire belekerül a mosógépbe?
:-). És egymillió pörsenés nőtt az arcomon a párnától, egymilliószor fordultam át az éjjel hátha levegőhöz jutok, és egymillió hajléktalan párnája ilyen szagú.
Ma este koncert, este 10, Rézmál. Mindenkit szeretettel várunk.
Az egymillió úgy látom, felkeltette az érdeklődéseteket: egyelőre én sem tudom, pontosan milyen cselekvésekre gondoltam, de itt egy példa: én pl. nem mondtam egymilliószor Eszternek, hogy büdös a macskahugyos párna, ellentétben a Norbival.
érdemes legalább egyszer átmenni rajta, mert tanulságos a végeredmény. Megdöbbentő volt, hogy minden tintapacában benne rejlett legalább egy pénisz, egy vagina, és esetenként mellek is. Ennél még megdöbbentőbb, hogy én gyakorlatilag egyikben sem láttam őket. Pedig - igen, aki már mozdult volna, higgadjon le - mindegyiket láttam már amúgy, élőben is, többfélét is. Most vagy az van, hogy engem átvertek, és amiket láttam életem során, azok nem is azok voltak (beleértve a magamét is), s ez esetben egy globális genitális összeesküvésről van szó, vagy esetleg a tesztet készítők számára a fasz meg a pina valami egészen mást jelent, mint az átlagfelhasználónak. Mer esküszöm, én még olyan pinát nem láttam, amilyeneket itt láttatni akarnak velem!
Például te, helyi Nor bika, mit tudsz mondani a tesztről? Te, ki az események lüktető artériáján, vagy legalábbis annak közelében tartod ujjadat a diliházban, mint hot-spotban? Gondolom még a legtájékozottabb pszicho-akármi vagy közöttünk (pl. pszichológ, pszichiáter, pszichopata, mittomén)?
De mindegy is, mert a végeredmény az lett, hogy egy orálisan kielégítetlen, perverz, kasztrációs hajlamokkal és ödipuszkomplexussal súlyosan terhelt pedofil csecsemő vagyok, aki ráadásul egy, a végsőkig aberrált, szexuálisan túlfűtött és steril, buzi néger nő.
Mondom, vagy én vagyok félretájékoztatva, vagy eddig ... kígyót melengettetek a kebleteken (van aki ezt minden éjjel megteszi... esetleg keblet melenget a kígyón). Hát, a belátásotokra bízom.
És mit nem csináltál még amit én már 1 000 000-szor?
Nézzük 28 éves vagyok. Ha minden nap csináltam volna ezt a valamit egyszer, akkor is csak 10220 jönne ki. Mondjuk kb 97,85 -ször kéne naponta ezt a valamit csinálni. (szökőéveket nem számoltam). Ez még gombócból is sok, még ha az univerzális gombóc együtthatóval (8,7256 Go/m*sec*K*Pa) leosztasz is. (az együttható : ennyi gombócot tuds 1m/sec sebességgel és 1000 Pa nyomással 301 Kelvin fokon egy átlagos kiéhezett napköziotthonos legyűrni a torkán egy tavaszi váltóversenyen)
Ha esetleg a pislogásról lenne szó, az meg kevés, főleg ha figyelembe vesszük az univerzális pislogási együtthatót 1000 pis/min*K*Pa (ennyit pislogott egy átlagos szűzlány a múlt században mikor orrához nyomták a kolbászt. Később kiderült, ez az együttható függ az időtől, mert ahogy telik az idő, egyre fiatalabb lányok egyre kevesebbet pislognak hasonló esetben.)
Tehát még mindig kiváncs vagyok mi az amit én pl. 1000000-szor csináltam már, te meg még egyszer sem.
Esztike, Tike-Tike, Esztike lyány estére legyen a babám!!!
Nem voltál még Szentendrén? Én asszittem minden nyomi (pl. én) elmegy oda legalább egyszer a csajával.
Tehát vagy nem minden nyomi megy el, vagy a Tamás nem nyomi.
De én amondó vagyok. Ott az jó mer' nem nagyon rossz. Úgyhogy Patt! fel a motorra - esetleg sutty- és tépés míg el nem árasztják a várost a japcsik és a germánok.
Na, ha éppenséggel tudni akarod, én még nem voltam Szentendrén, bár meglehetősen sok egyéb dolgot sem csináltam, amit mindenki már egymilliószor...
Amúgy zsír volt a kirándulás, és el kell altatnom a locsolással kapcsolatos tévképzeteidet: nekem majdnem sikerült megúsznom a hétfőt locsolás nélül, kivéve az Anton rettenetszagú kölnijét, amiből bő fél litert öntött rám - de ma megtorlom.
nem tudom kit mennyire izgat ez a húsvéti népszokás, nálunk sajna ennek már
hagyománya van, s ilyenkor a család nőtagjait fellátogatva ki-ki a fiziognómiájának megfelelő javakat kap, illetve vesz magához, pl. pirostojás, kindertojás, sör, süti, bor, más süti, vodka, még süti, ezres, süti, bor. Persze ha időben szóltok, talán megúsztam volna, és inkább Szentendrére gályázok ki (ahol, ha lehet ezt mondani, már nincs olyan ház, ahol ne járt volna mindenki egytrillionszor, de ettől még szép hely), de van egy olyan félszem, illetve a lányokat féltem, hogy ez igazából nem is kirándulás akart lenni, hanem csak egy nagy átverés, amelynek keretei közt a nőket a Tamás és soviniszta barátai (pl. én is, ha ott vagyok) összeterelik a skanzen egy karámjába, és ott irgalmatlan árvizet zúdítván rájuk egyben letudják a locsolás ősi hagyományát, majd a káráló fehérnépek bosszús zajongása mellett bevernek pár felest, és munkájukat jól végezvén hazakocsikáznak. És persze a szemfüles rendőröket is elkerülik.
Mindegy is, remélem nem így volt, de azért jót kirándultatok.
Most már csak egy dolog maradt hátra, az ez évi locsolóköltemény, mely szerintem jól kifejezi a mai generáció jellemrajzát, és érdektelenségét a téma iránt, ráadásul a korai nagy elődöket tisztelvén, mintegy azokon felnőve (vö.: "Zölderdő"-kezdősor és keretes szerkezet) tulajdonképpen egy olyan allegóriát aknáz ki, mely ha nem is triviális, de hát évek óta ott lóg a levegőben, mintegy leszakításra váró hatalmas, lédús, már-már rothadó, gyümölcs az ágon:
"...ugyanígy összeröffent a nép az új gabonailletékre, a Gazette de Hollande cikkére, Voltaire négysorosára vagy egy Dubarrynét vagy Maupeou-t gúnyoló bökversre is." - A. Dumas: J. B.
Kedves Kitkatamas vagy ki? Nem ugrik be ki is vagy, ja az a jellegtelen gyerek az Eszter mellől? Kösz a jókivánságokat, de ez már mind megvolt, és van rá egy tuti kenőcsöm. Antigalloflamator a neve.