Az a gól inkább Bastian érdeme volt,de öröm volt látni,h a fiatalok is megbízhatóan játszanak,R. Kovac meg mehet nyugodtan a Juventushoz,jelenleg ő a leggyengébb láncszem.
Ja,ezt hívlyák tényleg a mély víznek és őt be is dobták,ha ló nincs,szamár is jó alapon.Talán hiányzott mellőle Pizza,így nem tudta a spanyolt kamatoztatni.
Ma már játszik Roy,de szerintem mindenki örülne a Bayernnél,ha José barátunk is lőne 1-2.
Guerrero 1984.01.01-én született elég érdekes dátum :))
Nos számomra elég meglepő ,hogy Peru már két jó csatárt is 'kitermelt' és mindketten a Bayern kötelékéhez taroznak
Ez az ellenfelek számára elég megkavaró lehet Pl.: Elkezdenek spanyolul beszélni meccs közben - egymásnak szólnak h. : Fuss be! , Passzolj! stb...stb... -
Guerrero-nak egyébbként Thiery Henry, Ronaldo és Elber a példaképe... Én személy szerint nagyon örülnék ,ha vmelyikük szintjét megütné (bár a daginál már többet tud futni :-)) ).
1-2 évig még tuti h. Félix lesz az edző és az alatt az idő alatt biztosan megfogja majd ezt a perui a kölköt...:)) Vagy egy másik lehetőség: Kölcsön adják egy kiscsapatnak és ott érlelődik majd és növi ki magát remélhetőleg klasszissá