Én vásároltam, azóta is használom. Elmesélem a mai sütésemet. Reggelire bundáskenyér készült benne. Ezt követően padlizsán és cukkini szeleteket sütöttem ropogósra, majd következett a fűszerben pácolt karaj szelet, kolbász és pácolt császár szalonna. Sajnos a krumplipürét már a tűzhelyen készítettem el. Bátran fogj hozzá!
Talán azóta tud valaki tanácsokat adni HotPlate ügyben.
Én most kaptam egyet ajándékba (valakitől, aki kettőt vett, mert a második ingyen volt :-) ). Használati utasítás nincs hozzá. A reklámfilm mostanában nem megy a TV-ken. Szóval elég tanácstalan vagyok, valóban jó ez, vagy ahogy addig is megvoltam nélküle, hagyjam a fenébe ?
Ha valaki használatáról tippeket tudna adni, tapasztalatokat, recepteket leírni, hálás lennék érte.
Alapvető konstrukciós hibái vannak. A fűtőszál kör alakban fel van applikálva a tepsi aljára, a hőérzékelő viszont a kábelcsatlakozó kiálló tüskéjében van. A hőmérsékletnek a hely és az idő szerinti anomáliái is túl nagyok. A tekerentyűn beállított hőmérséklet tájékoztató adatnak sem jó, figyelni kell az étek állapotát. Tűzoltókészülék legyen készenlétben, mert az égő étolajat nem célszerű vízzel oltani.
Lehet benne fözni rízst,sütni palacsintát,csak vastag lesz ,és húst,de odafigyelve.Kell bele minimális olaj,mert az elsőnek próbált tükörtojást azóta sem sikerült kipucolni rendesen.Igaz a faszi sem veszi ki a tojást belőle a reklámban.Egyenletes hőeloszlásról szó sincs,csak egy fütőszál van benne hurokban,ha rízst fözöl,mosogatásnál észreveszed,hol húzódik.A miénknél nagy az a hőintervallum,ahol ki és bekapcsol.Értsd,a hús 150fokon hol serceg mint az állat,hol meg taccsra hül.A teteje,meg ahogy ki lehet szedni tisztításhoz abból a ratyi műanyagból,egy rakás szar.Ingyért elmegy,de ha pénzt kellet volna kiadnom érte,hát tökönszúrnám magam.
Üdv:Funk
Valami sütemény receptet elfogadnék,de szerintem arra nem alkalmas.