Égtem, nem égtem lényegében egyre megy. Most - igaz más helyről - én is friss adatokat látok. Tegnap - többször megnéztem - mindig a dec.16. állapot jött elő. Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy ez az Explorer ármánykodása volt. Hozzáteszem, hogy nem csak a hírek voltak régiek, de a menürendszer egy része is, ezt úgy értem, hogy egy bizonyos részről tudom, hogy ma milyen struktúrájú, tegnap pedig másmilyen volt. Szóval lehet, hogy béna vagyok - de szvsz volt valami oka.
kétszer is kiemelted, hogy fizetős... mégis milyen legyen? Az MTI az országgyűlésé, költségvetési tétel, a mi adónkból tartjuk fenn. Talán nem okos dolog az összes kereskedelmi platformnak ingyen odaadni a híreket amelyeket az MTI infrastruktúráján és kapcsolatrendszerén keresztül szerzünk.
Évekig az összes szennylap, kertévé, kerrádió azzal kezdte a napot, hogy mti.hu, ctrl-c, ctrl-v. És egy kanyit nem fizettek ezért. Nekem nem fáj a szívem, hogy a retekklub vagy a blikk fizet a hírekért... Pontosan meg van határozva az mti közszolgálati része, ezen felül viszont profitorientált részvénytársaságként kell működjön. (ide tartozik a mindenféle kiadvány, és ezek terjesztése is)
Szóval először frissiteni a böngésződ, aztán gondolkodni, aztán pampogni.
Jó, hogy nem azzal jössz, hogy csúnya az épület a naphegy téren... bár abban lett volna igazság.
valószínűleg én értek valamit félre... most néztem az oldalt és minden pontnál (belföld, külföld etc.)mai friss híreket találtam... mi az ami decemberre mutat?
Hozzáteszem: "Híreink egy része mostantól fizetős, ugyanakkor ingyenes szolgáltatásainkkal továbbra is igyekszünk bemutatni, hogy az MTI a legkomolyabb magyarországi hírforrás."
Évek óta a www.mti.hu behozza az mti napi oldalát néhány hírrel. Ez még tegnapelőtt is így volt. Ma pedig a december 16-i hírekre mutat. Minden lehet - különösen most, hogy Bil Gates már lovag - de ezt aligha az Explorer teszi. Nade, sebaj.
Az MTI weboldala megújult. Olvasóink a hírek mellett ezentúl arról is tájékozódhatnak, hogy milyen új szolgáltatásokkal várja leendő ügyfeleit a nemzeti hírügynökség. Híreink egy része mostantól fizetős, ugyanakkor ingyenes szolgáltatásainkkal továbbra is igyekszünk bemutatni, hogy az MTI a legkomolyabb magyarországi hírforrás.
Görögország: megadták magukat a buszt eltérítő túszejtők 2004. december 16. 07:17
Csaknem 18 órás raboskodás után az utolsó túszok is sértetlenül kiszabadultak a szerda reggel elfoglalt görög buszból; a rendőrség őrizetbe vette a két albán banditát. Az éjszakai órákban előbb a maradék hat utast engedték el a túszejtők, majd kidobták fegyvereiket - két vadászpuskát - a járműből, és kezüket a tarkójukra téve maguk is leszálltak, a rendőrök pedig azonnal körbevették és elszállították őket. A fegyveresek helyi idő szerint 6 óra előtt néhány perccel kerítették hatalmukba Athén központjától 17 kilométerre keletre, egy megállóban a Marathonból a fővárosba tartó távolsági buszt, amelyen 26-an utaztak.