Keresés

Részletes keresés

Vajk Creative Commons License 2013.05.17 0 0 28

Aki megtalálta, annak.

Meg annak, aknek később odaadja megvizsgálni.

Előzmény: stinky bird (13)
gedambaraj Creative Commons License 2013.02.23 0 0 27

Jó szöveg ez.

Csecsnövesztő nőcik és farokdagasztó kancik is kétfélék vannak.

Az egyik az, amelyik a párja tudtával, a közös kasszából nyomatja tele magát az idegen anyaggal.

A másik fajta meg titkolja, mert szégyenli, hogy csöcsöt, vagy farkat dagaszt, de azért megcsinálja.

Az ok majdnem mindig az, hogy silánynak tartja magát, mint a Gobi.

Na, ezek egy részének jól jöhet ez a szöveg, hogy nem is ő csinálta, hanem az ufók.

robs Creative Commons License 2007.01.13 0 0 26
szerintem ha látto magatokon valami furcsát akkor nyugi... Biztos nem olyan hülyék hogy simán látni... maximum röntgennel  :)
EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.08.05 0 0 25
¤Bozonth¤...látom mi egy hullámhosszon vagyunk...és ezért van számodra még egy hasonló témakörű topic tippem..." Az UFO-król komolyan" . Látogasd  meg néha azt is,...mert megéri ;)
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.04 0 0 24

Hmm...,szóval csak amerikaiakat rabolnak el?!?

Hát nem is tudom...?!

Ezékiel prófétát is elrabolták párezer évvel az első ufóészlelés (1947) előtt, meg én is olvastam más nem amerikai emberekről, akiket idegenek vittek el, de őket nem is az ágyból kilebegtetve ragadták el. Talán nem is voltak annyian mint az amerikaiak.

/Ezekben az esetekben viszont nem is lehet belemagyarázni, hogy az alvási paralízis+hipnózis mellékhatása. De talán megmagyarázná azt a rejtélyt, hogy miért nem törlik mindig az emberek emlékeit?/

Egyébként , én inkább a szkeptikus-hivők körébe tartozom

Én is. Elhiszem, hogy járnak erre idegenek, még azt is hihetőnek tartom hogy az ókori istenek egy része is az lehetett - de mikor valaki beszámol az eltérítésről és hihetetlen dolgokat, sőt teljes képtelenségeket állít - azt már nem.

Meg egy rossz minőségű fotón (videón) szereplő fényes izéről nem hiszem el, hogy idegen űrhajó, még ha az ufóhívők újabb megdönthetetlen bizonyítékként mutogatják, és földhözragadt vaskalaposnak nevezik azt akik nem hisznek nekik.

Ahogy az említett filmben is elhangzott: ha valamire van magyarázat a Földön, arra ne az űrben keressük a megoldást.

Csak hát, aki nem ismeri egy jelenség okát, az rögtön ufót lát. Ez csak tévedés, de a hamisítás még rosszabb: ha 99-szer kimutatják a hamisítást, akkor a 100. esetet nem is fogják megvizsgálni, mondván egy újabb hamisítvány!

Előzmény: EXÖRSZÁJZBÚK (23)
EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.08.03 0 0 23

Hmm...,szóval csak amerikaiakat rabolnak el?!?

Hát nem is tudom...?! (...az-az tudom, és  nem egészen igy van...)

Ami viszont az "IS IT REAL?" Nat.Geo.-n látható műsort illeti, az mind két szemszögből vitatja a dolgokat.(...de azért inkább a szkepticizmus felé hajlik,...ami viszont azért jó, mert lényegesen több a helyes,tudományos magyarázat)

Egyébként , én inkább a szkeptikus-hivők körébe tartozom, hiszen ez UFOkkal  kapcsolatos témakörök(...fényjelenségek,elrablások, implantátumok, ...) sajnos bővelkednek a csalásokban.

Az IS IT REAL  "BigFoot"-os részben is amint (remélem)láttad végül kiderült, hogy a kultikus Nagyláb rövid film is nem más, mint egy  jól megszervezett , koreografált szemfényvesztés!

Ugyanez vonatkozik a "fénygömb alakitotta gabonakör" filmre is,...... a hires helikopteres World Trade Center UFO videórol nem is beszélve... ;)

Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.01 0 0 22

Mostanság megy egy sorozat a NatGeo-n. Az igazság nyomában, van egy ufós része is, már volt vagy háromszor, és biztos leadják még legalább harmincszor.

Szerintem egész jól elmagyarázta az "elrablások" okát is.

Szóval, az ember felébred az éjszaka közepén, mikor még teljesen sötét van. Bénult, nem tud megmozdulni, de úgy érzi mintha lebegne, és mintha valaki ülne a mellkasán. Hangokat hall, esetleg lát is idegeneket talán még földönkívülieket is a szobában....aztán csak azt veszi észre, hogy az ágyában fekszik és már reggel van.

Nem érti, de olvasott újságot, látott épp elég ufós filmet, aztán már hallotta hipnózisban fel lehet emlékeket idézni. Attól fél, hogy  ufók vitték el, és beültettek valamit. Ettől félve megy el hipnózisra. És a hipnózisban természetesen mire fog emlékezni?

Az elrablások oka a tudósok szerint alvási paralízis*, illetve az, hogy a hipnózis nem feleleveníti, hanem létrehozza az emlékképeket. Ez azt is megmagyarázza, hogy miért csak amerikaiakat rabolnak el.

Erről függetlenül tartom kizártnak, hogy voltak emberrablások - hiszen hány ember tűnik el a szó szoros értelemben teljesen nyomtalanul? Vagy elég érdekes körülmények között? Vagy hogy egy ember eltűnik mondjuk az USA-ban aztán néhány órával később Chilében kerül elő? Vagy hogy eltűnik, aztán 10-20-100 évvel később kerül elő, de egy percet sem öregedett azóta? (Ilyen történetek már 100 éve is keringtek, mikor még nem is ismerték relativitáselméletet) Persze ezek ellenőrizhetetlen történetek.

Ettől függetlenül szerintem előfordulhatnak emberrablások, talán még implantátumok is, de szerintem az "elrabolt emberek" 1%-t se rabolták el idegenek. Főleg olyan esetekben nem, mikor valakit a Jupiter-lakók vitték el; vagy mikor valakit az Uránusz melletti galaxisba vittek...az ufóészlelések 99 %-a sem idegenekkel van kapcsolatban, a maradék 1 % se jelent feltétlenül űrhajót. Csak nem tudjuk, hogy mi az. Lehet, hogy űrhajó, lehet hogy nem.

De szerintem léteznek más civilizációk, olyanok is, akik képesek minket meglátogatni, és olyanok is, akik ezt meg is tették. Lehet, hogy járt már itt több faj is. Aztán lehetnek olyan bolygók is természetesen, ahol csak egysejtűek élnek. Ilyeneket a Naprendszerünkben is feltételeznek.

Azt mikor valakit az autójával felemelik útról, és még sérülések, égésnyomok is vannak a kocsin, ma gömbvillámmal próbálják magyarázni. Persze a gömbvillám is az áltudomány kategóriába tartozott nem is olyan régen.

/* Az alvási paralízis tényleg ilyen, többször is volt már részem benne, amíg nem láttam a filmet, nem is értettem, hogy mi ez. Most már értem. Vagy engem is elrabolnak néha az idegenek?/

KataDavina Creative Commons License 2005.07.20 0 0 21

Üdv!

Köszönöm a linkeket!

;-)

Előzmény: sLeuth (10)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.07 0 0 20

hát ha azt vesszük hogy már a földi orvosok is kisérleteznek az emberi szervezetet belülröl gyögyitó apró robotokkal... akkor mért is ne!?

Kicsi Túrókapitány Creative Commons License 2005.04.02 0 0 19

Hát igen szkeptikus vagyok.

Hogy érted azt hogy nem 2 napja vagy kapcsolatba Velük? Mit értesz kapcsolat alatt? Egy teadélutánra szívesen benéznék...

Mellesleg rengeteg oka lehet annak hogy az emberen piros pöttyök (vagy más alakzatok vannak). Nekem is volt már számtalan ilyen élményem. Az egyiket egy hatlábó csoportosan élő idegen faj okozta az éjszaka leple alatt. A nevüket nem hagyták ott de rájöttem hogy Hangyák voltak.

Hihehetetlen jó iparág ez az UFO őrület. Számtalan ember él ebből. UFO magazint bevallom én is vettem és rendkívül jól szórakoztam. Szerintem az írók is rendkívül jól szórakoznak azon hogy az írásokat valaki komolyan veszi.

persze én sem tartom kizártnak idegen életformák létezését, de abban bizonyos vagyok hogy ha idemásztak volna már akkor nem azzal szórakoznának hogy üres sivatagokban repkednek meg implantátumokat pakolnak emberekbe.

Sokkal inkább leigáznának, ha egy kicsit is hasonlítanának hozzánk. Ha nem így lenne akkor meg felvennék a kapcsolatot rendesen. Ha létezik is más értelmes lény akkor is túl nagyok a távolságok és túlságosan nagy lehet az időbeli szórás aközött, hogy melyikünk értelmes éppen abban(mondjuk most) az időintervallumban

. Gondolj bele milyen rövid ideje létezik az ember az univerzum életéhez képest.

Én is tisztában vagyok vele hogy vannak olyan jelenségek amiket nem tudunk megmagyarázni a tudomány mai állása szerint és sok mindent később se fogunk, valsz túl hamar kiírtjuk magunkat.

Miért van az hogy a paratudósok nem publikálnak semmit? mert állítólag félnek hogy kinyúvasztják őket? de mégis zeng az internet (képzavar) az újabbnál újabb "felfedezésektől" hmm hmm elgondolkodtató.

Beszélt nekem egyszer egy csávó arról hogy a piramis alakú dolgoknak gyógyító hatásuk van. Ha ez tényleg így van miért nem csinálnak ezzel kapcsolatban normális kísérleteket? Egy ilyen kísérlet sorozatot még egy laikus is meg tudna tervezni. Különböző körülmények különböző anyagú piramisok satöbbi. És ha valóban így lenne kiderülhetne mi áll emögött...

Ehelyett mivan?

A TV-shopban lehet kapni gyógyító műanyag piramist, Vagy fel lehet hívni a Gyúrcsó prof-ot potom 277Ft/percért

No Comment

Előzmény: stinky bird (15)
buta Elizabeth Creative Commons License 2005.04.01 0 0 18
implantátum
EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.03.31 0 0 17
¤stinky bird¤.................természetesen attól lesz érdekes a topic , ha szkeptikusok mint pl. ¤Vajk¤ és ¤Kicsi Túrókapitány¤ is elmondják véleményüket ! Én is szkeptikus vagyok, de amint már 1000 × elmondtam más topicokon is, meg kell adni a lehetőséget a másiknak, hogy elmesélje az általa átélt (tapasztalt) dolgokat! Én mielőtt véleményt mondok, először megpróbálom a másik személy szemszögéből szemlélni a dolgokat ! Helyedben, én megpróbálkoznák a hipnózis módszerrel !(...természetesen hipnózishoz értő szakember segitségével).
EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.03.31 0 0 16
¤sLeuth¤........az oldalak ismerősek......és, Derrel Sims's kutatásait már 4-5 éve követem ! Ha személyesen találkoznák vele, akkor viszont bizonyára lenne mit mesélnie,... és egyben még többet megtudhatnák ezekről a jelenségekről ...........
stinky bird Creative Commons License 2005.03.31 0 0 15

kapitany, kapitanyom!

nem a cikk volt a lenyeg, hanem csak a kep.

szamomra.

amugy a cikk eleg gyenge, ez a holgy, aki ezt irta nem nagyon tudott elkapraztatni egyetlen iromanyaval sem. mar amennyit olvastam tole.

tudod, eleg nehezen tudnam neked leirni azt az erzest, mikor megpillantottam ezt a kepet, mert ugyanennyire volt mellbevago felfedezni a haromszogeket a karomon. hirtelen, egyik naprol a masikra, mikor azelott semmi nyomot sem hagytak. es hidd el, nem 2 napja van veluk kapcsolatom....

kend szkeptikus?

Előzmény: Kicsi Túrókapitány (14)
Kicsi Túrókapitány Creative Commons License 2005.03.31 0 0 14

Elovastam a cikket....

Hát hogy is mondjam nem bénultam le.....

Inkább mosolyogtam egy jót és elgondolkoztam vajon nem kéne-e indítanom egy ilyen újságot. Néhány ilyen történet klönböző Bélákról Pistákról és máris megveszi az újságot néhány jómadár és lebénul. 

Előzmény: stinky bird (12)
stinky bird Creative Commons License 2005.03.29 0 0 13

dear Vajk!

a vilaghir kinek lenne az erdeke?

Előzmény: Vajk (11)
stinky bird Creative Commons License 2005.03.29 0 0 12

udv exorszajzbuk...

nem nezettem meg orvossal, mert nem tartottam fontosnak, hogy akarki is velemenyt mondjon rola. szeretnem a veluk valo kapcsolatot inkabb maganugykent kezelni, de mivel lattam egy ilyen jellegu topikot szivesen megtudnek bovebb informaciot a velem tortentekrol masok esetleges tapasztalatai alapjan.....

fenykepet azert nem csinaltam, mert nincs gepem, habar hidd el szivtam a fogam utana, hogy hogy lehetek ilyen hulye, hogy nem rohantam el egyet venni, egybol, ahogy lattam ezeket a karomon. amugy a pontos datumat feljegyeztem a masodiknak, ami most marcius 2-an tortent. az elso valamikor januarban. talan a harmadik majusra esik, ki tudja?????!!!!!

amugy fel ora mulva, hogy irtam az elso hozzaszolasom neked, ratalaltam az ufo magazin honlapjara, es ott mutattak egy kepet a 2004 juniusi szam "A lelek rejtelmei" cimu cikkben. hat mit mondjak, azt hittem lebenulok.

a cimuk: www.ufomagazin-net.hu

Vajk Creative Commons License 2005.03.29 0 0 11
Miért nem vizsgálják meg ezeket a cuccokat?

És ha mégis megvizsgálják, miért nincs belőle világhír?
Előzmény: sLeuth (10)
sLeuth Creative Commons License 2005.03.29 0 0 10
sLeuth Creative Commons License 2005.03.29 0 0 9
EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.03.29 0 0 8
¤stinky bird¤.........érdekes amit irsz, ...hogy minden faj más jelet hagy maga után, (ha viszont igy van , ...akkor ez logikus is...nem?!?) ! Az érdekelne,hogy megnézetted e orvossal , a magadon észrevett elváltozást...és ha igen, akkor mit diagnosztizált?(...ha viszont orvos,...vagy olyan szakember, aki (esetleg)jártatos ezen a területen még nem látta-vizsgálta meg, és nem mondot véleményt erről, addig kár bármilyen spekulációba bocsátkozni) Én nem vagyok orvos, sem pedig PROFI UFO kutató, de már gyermekorom óta foglalkoztat ez a témakör(ezért is nyitottam ezt a topicot), és sok amerikai,és német tudósitást láttam, olvastam ennek kapcsán! Szerintem fényképet is készithettél volna a testeden található jelről!! A hétköznapi(informálatlan)emberek nem sokat tudnak ezekről a jelenségekről,és ezért meglehetősen szkeptikusan állnak a dolgokhoz !Megpróbálok annyi információt gyüteni amennyit csak lehet...de amint már mondtam, én nem részesültem ilyen fajta "jelölésben",vagy "idegen-tetben való mattatásban"(...legalábbis remélem), szóval nem tudom milyen érzés lehet........ Az viszont kisé bánt , hogy kevés a hozzászólás a topicon :(
stinky bird Creative Commons License 2005.03.28 0 0 7

igaz nem tudok neked beszamolni idegen inplantatumokrol a testemben, vagy csak nem tudok rola, de ebben az evben mar masodszor jelent meg erdekes piros pontokbol allo haromszog a bal venam alatt. kicsit furcsa volt, hogy keresre kaptam emlekeztetot foldonkivuli barataimtol, hogy meg "osszejarunk". Amugy szerintetek lehetseges, hogy minden "elrabolt" kap valamilyen vevokeszuleket a bore ala?

nem tudom mennyi infotok van, de igaz az, hogy mindegyik fajnak masmilyen szimboluma van, amit neha maga utan hagy?

udv

Előzmény: EXÖRSZÁJZBÚK (-)
Weberle Creative Commons License 2005.03.20 0 0 6

Prost!

Előzmény: Weberle (5)
Weberle Creative Commons License 2005.03.20 0 0 5

Szia! Irtam a topcomba,olvasd el!!

..bis Nachmittag..

Előzmény: EXÖRSZÁJZBÚK (4)
EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.03.17 0 0 4
Már komolyan kezdtem aggódni,de most már örülök,hogy veled minden rendben van!Montad, hogy el fogsz utazni...de végre visszaértél , és az a fontos hogy ujra itt vagy. Egy másik topicodon, még üzentem is , hogy irj emailt, ha ráérsz ! Én egyébként képzőművész(szobrász,) vagyok(...szerintem még ezt eddig nem is emlitettem neked), ...és képzeld az az ember akiről irtam, hogy nagyon jártatos ebben a témában(és egyben nagyon jó barátom, )megkért hogy csináljak neki és az UFO kutató szövetség számára egy 120 cm-es életnagyságú ufonautát(kisszürkét, ahogy ő hivja őket). Vinni akarja magával az UFO konferenciára . Valoszinűleg ALUMINIUMBÓL csinálom meg.(hogy stabilan tudjon állni).Csak az a bibi, hogy nagyon kölcséges lessz a kivitelezés......Na de mindegy...majd valahogy megoldom. Irj ha tudsz...mert tudod jól hogy nélküled olyan üresnek érzem a topicot...sőt nem is olyan sűrűn volt (kedvem)hozzászólásom, miután elmentél ...Ha tudsz ohvetlenül irj..kérlek............
Weberle Creative Commons License 2005.03.15 0 0 3

Megjöttem.Olyan dolgaim vannak,lebenulsz.Lehet dumalnom csak oda kell figyelnem,hogy mit mert ha gazvan akkor nem kapok több informaciot.Csak ettöl kell felnem.Sat-lenni-tel dumalok azt lehalgatni nem lehet,csak kikapcsolni.Szia.

Holnap 6-fele jövök 100%-ek.

Előzmény: EXÖRSZÁJZBÚK (2)
EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.03.01 0 0 2
Manapság rengeteg olyan filmet láthatunk (...könyvet olvashatunk), melyekben elrabolnak valakit az idegenek majd elkelyeznek benne egy aprócska tárgyat . Az egészben engem csak az zavar , hogy sok olyan személy van akinek eme filmek , könyvek , oly nagyon a tudatalattiukba vésődnek , hogy több év elteltével egyszer csak arra gondolnak , hogy bennük van egy inplantátum ! Persze miután az orvos ezt kiszedi , kiderül , hogy ez nem más mint egy kis fémdarab , apróbb szilánk vagy szálka vagy bármi más ami "nagyon is"földi eredetű ! Ezután viszont az ember nem érti az egésszet , hiszen 100% meg volt róla győződve hogy valamilyen idegen tárgy volt a testében , melyet az idegenek helyeztek bele ! Az eberek többsébének olyan élénk a fantázia világa , hogy gyakran olyan dolgok miatt válnak telyesen paranojássá melyek meg sem töténtek velük .
fáradtolaj Creative Commons License 2005.03.01 0 0 1
Nézz át orvospereket.Nemzetbiztonságilag utólag beazonosított todományellenes, született buta emberekben mindenféle biz-bazt szoktak tanálni.Az orvosok, pedig hidd el nem hülyék,csak még nem merik vállalni UFO-ságukat. Talán még korai. Nem érett rá az emberiség.Meg a pártok is olyan semmilyenek ijen szenpontból.Mi az, hogy talált tárgyak osztálya. Sokan vannak, de nem elegen, ha majd mérhető lessz az osztájkülönbség, talán felfigyelnek a most még nem kellően izzított porblémára.
Előzmény: EXÖRSZÁJZBÚK (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.01 0 0 0
Remélem nekem 0% esélyem van erre.
EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.03.01 0 0 topiknyitó
Nagyon sokszor hallottunk már olyan esetekről , hogy az"idegenek" elraboltak valakit ,majd egy INPLANTÁTUMOT helyeztek az alany testébe . Nagyon sok esetben az idegen test eltávolitása és kivizsgálása után kiderül , hogy a tárgy földi eredetü és egy korábbi baleset során került a testbe , amire már talán nem is emlékezik az illető ! Viszont arra is volt már példa , hogy az derült ki az implantátumról hogy telyesen ismeretlen anyagokból tevődik össze . Én szerencsé(m)re nem vagyok érintett , de szivesen meghalgatnám a véleményeteket.............

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!