Keresés

Részletes keresés

horex Creative Commons License 2010.03.04 0 0 55

Ékezeteidböl itélve azt javallanám, még ne repatriálj

:)

by horex

Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 51
Igaz.
Előzmény: Fine Tune (50)
Fine Tune Creative Commons License 2006.02.25 0 0 50
Szvsz, jobban féltek pár munkásőr parancsnoktól, mint a munkásőröktől. A legtöbbjük szvsz, először a saját lábába lőtt volna.
Előzmény: originalqszi (46)
soltika Creative Commons License 2006.02.25 0 0 49
Én ismertem jó néhány munkásőrt, hiszen a kollégáim voltak:)))))) (Majd Árpi bácsinak bevallom, hogy munkásőr parancsnok is voltam:DDDDD)

Na quszika, akkor jól elleszel a Wittner mamival egy pártban, a mára kommunistává lett Fideszben:-)))
http://www.orbanviktor.hu/hir.php?aktmenu=0&id=2423
"Ezért szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy az elmúlt napokban megbeszéléseket folytattam és az elnökségünk nevében fölkértem Wittner Máriát, hogy fogadja el a parlamenti képviselőjelöltséget, és fogadjon el egy olyan helyet az országos listán, amely garantálja az ő parlamenti képviselőségét, hogy legyen szószólója a következő négy esztendőben a magyar parlamentben, az Ország Házában is a kommunizmus áldozatainak. Legyen szószólója az 56-os forradalom hőseinek, legyen valaki, aki mindig emlékeztet bennünket arra, amit kommunizmusként tart számon a világtörténelem. Wittner Mária megfontolta ezt a javaslatot, és végül is elfogadta a felkérést. Legjobb reményeink szerint Wittner Mária, mint az ’56-osok és a kommunizmus áldozatainak szószólója ott lesz a következő parlament négy évben az Országgyűlésben. Büszkék vagyunk arra, hogy vállalta a fölkérésünket, és megtisztelve érezzük magunkat, hogy ugyanannak a frakciónak koptathatjuk majd a padjait a következő négy évben. Köszönöm szépen, hogy meghallgattak!"

De nem leszel egyedül, ott lesz a Gulyás Dénes volt munkásőr(asszem hogy tiszt) veletek.
Imád inni mind a kettő, a Gulyás mulatni is, úgyhogy jól ellesztek:-)))
Híd Creative Commons License 2005.02.28 0 0 48
Én arra emlékszem, hogy a tornateremben meneteltünk körbe a Rákóczi indulóra, és énekeltük, hogy "vak Pali, vak Pali mindent lát, szemüvegen át lesi a pinát". Meg hogy fogadtunk, hogy el merünk-e ájulni az ünnepélyen. Én 3-szor is elájultam általánosban - persze csak megjátszottam.
Előzmény: Beavis Butt-Head (47)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2005.02.28 0 0 47
Na azért ne tessék itt jáccani ezt a "minden utánunk jövö generációt lenézünk" dolgot. Én emlékszek a munkásörökre, hogy a kisdobos-avatásomon (uttörö már nem volt) ök kötötték a kék nyakkendöt fel ránk, meg emlékszek apámra is, ahogy a pártház bejáratát örizte, mi meg meglátogattuk muterral az oviból hazafelé menet. :-) Amúgy meg jól mondta itt valaki lejjebb, hogy akiröl tudtuk a környezetünkben, az nem lesz nagy etwas, a többi meg kit érdekel...
originalqszi Creative Commons License 2005.02.28 0 0 46

Munkásőr lista????? Kit érdekel???? Talán a mai 20 éveseket, mer ők nem láttak munkásőrt, legalábbis nem hiszem, hogy 5 éves fejjel nézve őket, valami ia megmaradhatott belőlük!!!!

Én ismertem jó néhány munkásőrt, hiszen a kollégáim voltak:)))))) (Majd Árpi bácsinak bevallom, hogy munkásőr parancsnok is voltam:DDDDD)

És a munkásőrséggel tulképp ki let b@szarintva, mert 89-ben egyszerűen lerohanták őket, mindenhol bezárták a fegyverszekrényeket, a kulcsokat lenyelték és mire a hű munkásőrök felébredtek, már a PÁRT által le voltak fegyverezve:DDDDDD Lehet, hogy tartottak tőle, hogy megakadályozzzák a rendszerváltást, a korlátlan meggazdagodás lehetőségét, mert örök hűséget esküdtek Kádár elvtársnak:DDDDD Nos végül, KIT ÉRDEKEL A LISTA????? Ha én azt mondom XY az volt, és???? Ki törődik vele??????

Híd Creative Commons License 2005.02.28 0 0 45

Lusta vagyok én, ne aggódj, főleg táblatörlésben voltam lusta.

Jaj, de szép idők voltak, istenem. Jöttek a rendőrök felavatni minket! Volt rakottszoknya, síp, minden. Kár, hogy beírást kaptunk a napközis tanító nénitől, ha fújkáltuk a sípot.

Előzmény: toloba (44)
toloba Creative Commons License 2005.02.28 0 0 44
Akkor Te nem Lusta-híd vagy...
Előzmény: Híd (43)
Híd Creative Commons License 2005.02.28 0 0 43
Előfordul, hogy elfoglalnak ezzel-azzal. De ha éppen nincs elfoglaltságom, akkor keresek magamnak.
Előzmény: toloba (42)
toloba Creative Commons License 2005.02.28 0 0 42
Te melyik Híd vagy?
Az amelyiket el szokták foglalni?
Előzmény: Híd (41)
Híd Creative Commons License 2005.02.28 0 0 41
Én is, de csak szóban. Bár voltak próbálkozások, hogy írjuk össze, kinek nincs kész a házi feladata, de ez nem nagyon jött össze.
Előzmény: toloba (38)
geszthi Creative Commons License 2005.02.28 0 0 40
cs

Tessek itt egy hires munkasor!!
Nezzetek, holnap utan lesz lebuktatva a TV-ben...

Takaritó Creative Commons License 2005.02.28 0 0 39
Butaságot beszélsz.
Az ügynöklista az MSZP Rt-nek kínos.

"Mától személyes ellenségem" - Szegvári levele Gyurcsánynak.

2005. febr. 28., 12:57

Szegvári Katalin, leánykori nevén, Spán Katalin a helyi média fejezetben szerepel a tegnap az interneten megjelentetett ügynöklistán. Az Indexhez eljuttatott, Gyurcsány Ferencnek írt nyílt levelében a tévés újságíró elismerte, hogy külföldi útjairól beszámolt a titkosszolgálatoknak.

"Mi voltam én? Adva van egy gyerekét egyedül nevelő anya, akit elhagyott a férje, és hogy még tovább cifrázzam, az asszony el kell hogy tartsa idős édesanyját is. Nos ezt a fiatalasszonyt, amúgy tévériporter, aki munkája okán gyakorta jár német nyelvterületre, egy szép napon felkeresi valaki a BM-től, vagy isten tudja honnan, és azt mondja, veszélyben a család, mert a németeknél rajta van beszervezendőket tartalmazó listán. Az illető felajánlja védelmét, és annyit kér, hogy én - hiszen természetesen csak a magam ügyéről tudok felelősséggel írni - számoljak be külföldi útjaimról. Nincs beszervezési nyilatkozat, nincs zsarolás, nem kell senkit itthon megfigyelni, csupán titoktartási kötelezettséget aláírni és családom védelmében elmondani, pl. azt, hogy egy bécsi szállodában egy titokzatos hang keres a portán, ám többet nem jelentkezik. Nem írtam soha jelentést, nem kellett környezetemről beszámolni. Gyurcsány úr? Mi voltam, mi vagyok én? Az ön játékszere? A politika áldozata?"

Szegvári Katalin levelét úgy zárja, hogy "ezúton jelzem, hogy minden eszközzel visszaszerzem a becsületemet. Ezzel tartozom a családomnak, de főként a gyerekemnek, akinek ezután nem lesz könnyű az élete, és a barátaimnak, tanítványaimnak is. Ön pedig (értsd Gyurcsány Ferenc - a szerk.) - ahogy egy amerikai tévés műsorvezető üzente az amerikai elnöknek, amikor az USA megtámadta Vietnámot - mától személyes ellenségem.

forrás: index
Előzmény: geszthi (37)
toloba Creative Commons License 2005.02.28 0 0 38
...én amikor hetes voltam, jelentettem is...
Előzmény: Híd (35)
geszthi Creative Commons License 2005.02.28 0 0 37
Mi van fizet a Fidesz, mert kinos lett az ugynok lista ugy es kell valami ellene ?
Előzmény: Takaritó (-)
Híd Creative Commons License 2005.02.28 0 0 36
Egyik kollégám is volt munkásőr szakaszparancsnok, de csak egy helyen, a postai telefonigénylőlapon. Mondták neki, hogy ne törődjön vele, hogy nem munkásőr, írja csak rá nyugodtan, úgysem járnak utána. Rá is írta, és voálá, egy hónap múlva már be is kötötte neki a Magyar Posta a vezetékes telefont 1982-ben! Igaz, nem fehér színűt kapott (az volt a státuszszimbólum), de nem is feketét (az volt a gagyifon), hanem pirosat (az amolyan középkategóriásnak számított).
Híd Creative Commons License 2005.02.28 0 0 35
Én újságíró vagyok, és bevallom, hogy kisdobos és úttörő is voltam az átkosban, amit aztán nyolcadikos koromban felszámoltak, így tovább nem jutottam a lenini úton. De azért mentségemre legyen mondva, amikor hetes voltam, több alkalommal is otthon felejtettem a nyakkendőmet, és az is előfordult, hogy fordítva kötöttem fel, amikor kovbojosat játszottunk.
Előzmény: Takaritó (2)
PuPu Creative Commons License 2005.02.28 0 0 34

A toll!

Vazze, a toll kimaradt!

Ami kifakul az ikszelés után tíz perccel!

Éberség, Dunyhás testvér!

:O)))))

Előzmény: Takaritó (19)
döglöttkisegér Creative Commons License 2005.02.28 0 0 33
Az semmi. De még mozgalmuk is volt.
Előzmény: Qqberci (31)
döglöttkisegér Creative Commons License 2005.02.28 0 0 32
Ő nem lesz. Ő Vanek úr, ott vanek:-))))))
Előzmény: toloba (30)
Qqberci Creative Commons License 2005.02.28 0 0 31
Persze. Pedig még szép nevet is kitalátak neki: békepap.
Előzmény: soltika (14)
toloba Creative Commons License 2005.02.28 0 0 30
Akkor Te leszel a lista elején?
Előzmény: Takaritó (22)
döglöttkisegér Creative Commons License 2005.02.28 0 0 29
Helyesen: nem rólam van szó,...
Előzmény: döglöttkisegér (28)
döglöttkisegér Creative Commons License 2005.02.28 0 0 28
Nem rólad van szó, hanem rólad. Aki á-t mond, mondjon b-t is.
Előzmény: Takaritó (27)
Takaritó Creative Commons License 2005.02.28 0 0 27
Magas léc az neked, ilyen egér gerinccel!
Előzmény: döglöttkisegér (26)
döglöttkisegér Creative Commons License 2005.02.28 0 0 26
Én munkásőr voltam és nem szégyellem!
Meséld el a te személyes történetedet a munkásőrségtől a Széna téri pöcsig.
döglöttkisegér Creative Commons License 2005.02.28 0 0 25

:-)))))
Én már a 13-asban megmondtam. Hiába, kis országnak csak 1 csőcseléke van.

Takaritó Creative Commons License 2005.02.28 0 0 24
"Hi, nem kellet ahhoz az Erzsi néni MK10-ese, a plebános is része volt a falut vezető gárdának, ezt fáj most bevallani az egyházaknak."

Csak nem te is munkásőr voltál?

Rafkoztál, és inkább beszervezted a papot, a kincstári magnót meg odaadtad a gyereknek, hogy Szörényit hallgasson rajta. Ugye?
Előzmény: soltika (14)
Takaritó Creative Commons License 2005.02.28 0 0 23
Ezekre, az MSZP Rt-re akkor sem fogok szavazni!
Mindent eladnak, és elárulnak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!