Nem vitatom, hogy jó kis kütyü (hallottam a Spaccét) és vsz.-leg passzol a hangdobozodhoz, de ettől függetlenül akkor is fenntartom, hogy ez szégyen a 400ezresre vagy nézve (vagy annyira nem passzolt a dobozodhoz).
Úgy értem, hogy a dolog műxik, de otthoni megoldásra nem ez a kivitel a nyerő.
Persze a dolog vége a részemről az lesz - mivel nem duzzad a bugyellárisom - hogy veszek egy nagy levegőt, és átköltöztetem egy dobozba a szentem, ahol lesz neki táőja, és megoldható a külső egységek tisztességes csatlakoztatása, így cakkumpakk kijön az egész egy kb. 30ezerből.
Aki nem bütykölős hajlamú, az várjon egy évet, és mérget rá, hogy olyan választék lesz belőle, hogy az ember csak győzze kapkodni a fejét.
Amúgy a lelkét a Tripath cég tervezte, és gyártja. Ha rámész a honlapjukra, akkor ott már teljes kínálatot látsz teljes chip-családot fejlesztettek ki, 100 wattig egy chipes megoldás, a felett a teljesítmény kapcsoló feteket már nem integrálják bele, csak azok meghajtását integrálják... van 2x500W-os is a kínálatban.
...nincs levágva az alja.... de ebben a teljesítménykategóriában nem várj mindent elsöprő basszusokat, hacsak nem valami hiper-szuper 107 dB érzékenységű sípládát nem akasztasz rá..... monnyuk egy Trio-t, de az már lvinné a fanszörzetedet is... ennyi kakaóval.
bocs, nem igazán értelek. Amit tudok a dologról: - mobil cuccnak készült, tehát a tápellátását meg kell oldani (apropos van valami használható, nem do-it-yourself tippetek?) - az alja le van vágva, merthogy a mélyhangok zabálják az energiát ... esetleg itt lehet egy kis tuning
ezeket a korlátokat, peremfeltételeket ismerve szvsz bevállalható a dolog, mert amúgy zeneileg nagyon elô az a hang, amit "csinál" ... vagy te nem így gondoltad? -- bcs
Szóval ebben a formában azért nem javallanám senkinek a cuccot. Én csupán demo célra vettem meg, de azzal tisztában vagyok, hogy mire való. Egy tény: ha ezt becsületesen kivitelezve elkészítik, akkor komoly vetélytársa lehet bármely csöves cuccnak, ez egy új technika, technológia. Komoly árletörő szerepe lehet a piacon.