Keresés

Részletes keresés

mr_ricsi Creative Commons License 2005.02.25 0 0 5
Inteles chipset-driverből is újat telepítettél?
Előzmény: premium (4)
premium Creative Commons License 2005.02.23 0 0 4

Hali!

A BIOS-ban nem lehet az ACPI-t letiltani. Az össz. ide ACPI-re vonatkozó bejegyzés az: "ACPI Suspend type"

lehetőségek: "S1(PowerOn Suspend)" vagy "S3(Suspend To RAM)" szerintem ez tök mind1... legalábbis ebből a szempontból....

De komolyan... tele a tököm..  Eddig bíztam az Intel chipset-ben, gondoltam ha procit gyártani tudnak, ez sem bibi... de úgy tűnik mégis... Azt meg hogy magyarázom el a bótban, hogy nem kezel 15 feletti IRQ-kat.. Egyáltalán lehetséges ez?

mr_ricsi Creative Commons License 2005.02.23 0 0 3
"vannak 20 feletti IRQ-k is. Mitől van ez?"

A biosodban az ACPI-t engedélyezd, majd telepítsd újra az XP-t.

Másik PCI-slotokban is próbáltad?
Előzmény: premium (-)
premium Creative Commons License 2005.02.23 0 0 2

Hali!

igen. 22 oran át ment a memtest. hiba nem volt..

Windows aszongya: IRQL_NOT_LESS_OR_EQAL

gondolom az IRQL lenne az, hogy csak also IRQ-k vannak..

Van 1 masik IS7 lap, az Full extra valtozat, ott megy, és van felső IRQ is.. De sajna az nem az enyém.. :-)

mitől lehet ez?

(Alsó: 15 IRQ, felső: 15 feletti IRQ)

Üdv:Premium

CSamu Creative Commons License 2005.02.23 0 0 1

Tesztelted mar a memoriat?

http://www.memtest86.com

Előzmény: bindera (0)
bindera Creative Commons License 2005.02.23 0 0 0
0k
premium Creative Commons License 2005.02.23 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Vettem egy Abit IS-7 alaplapot, meg hangkártyának egy Audigy2 ZS-t. Össze is pakoltam, driverek frissek, BIOS frissítve, mégis a hibajelenség az, hogy állandóan újraindul a windows. (2K, és XP is...) mást mindent kiszedtem a gépből, ha nincs hangkártya megy minden rendesen. Ütközés nincs, csak IRQ osztozkodás... Elméletileg menne. Manuálisan nem engedi beállítani az IRQ-kat.. (vagy én vagyok hozzá béna. Ha valahogy lehet, megírná nekem valaki?) Viszont sajna a windows-ok csak 15 IRQ-t látnak. A melóhelyen megvizsgáltam a gépeket, itt vannak 20 feletti IRQ-k is. Mitől van ez? Ja igen. AZ alaplapon le van tiltva minden felesleges HW. (firewire, felesleges USB-k...) mégis ezt csinálja. Már egy hete szívok vele, nincs 5letem semmi...

Tudtok valami tanácsot adni?

Üdv:premium

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!