A BIOS-ban nem lehet az ACPI-t letiltani. Az össz. ide ACPI-re vonatkozó bejegyzés az: "ACPI Suspend type"
lehetőségek: "S1(PowerOn Suspend)" vagy "S3(Suspend To RAM)" szerintem ez tök mind1... legalábbis ebből a szempontból....
De komolyan... tele a tököm.. Eddig bíztam az Intel chipset-ben, gondoltam ha procit gyártani tudnak, ez sem bibi... de úgy tűnik mégis... Azt meg hogy magyarázom el a bótban, hogy nem kezel 15 feletti IRQ-kat.. Egyáltalán lehetséges ez?
Vettem egy Abit IS-7 alaplapot, meg hangkártyának egy Audigy2 ZS-t. Össze is pakoltam, driverek frissek, BIOS frissítve, mégis a hibajelenség az, hogy állandóan újraindul a windows. (2K, és XP is...) mást mindent kiszedtem a gépből, ha nincs hangkártya megy minden rendesen. Ütközés nincs, csak IRQ osztozkodás... Elméletileg menne. Manuálisan nem engedi beállítani az IRQ-kat.. (vagy én vagyok hozzá béna. Ha valahogy lehet, megírná nekem valaki?) Viszont sajna a windows-ok csak 15 IRQ-t látnak. A melóhelyen megvizsgáltam a gépeket, itt vannak 20 feletti IRQ-k is. Mitől van ez? Ja igen. AZ alaplapon le van tiltva minden felesleges HW. (firewire, felesleges USB-k...) mégis ezt csinálja. Már egy hete szívok vele, nincs 5letem semmi...