De most komolyan, ha már van honlap miért nincs legalább valamilyen kontakt? ennek így semmi értelme, azon kívül hogy megnézem és szép... ha meg nem akadtam rá akkor béna.
" Hello Mindenkinek, itt a "Weiland frizkós csávó". Köszi mindenkinek a rengeteg pozitív hozzászólást, és az építő jellgű kritikákat az S.T.P. emlékest kapcsán. Nélkületek ugyanúgy nem lett volna ilyen frankó a buli. Király, hogy ilyen sokan eljöttetek és jó volt látni, hogy ilyen tömeget érdekel ez a téma. A hangulat 50% -ban a Ti érdemetek. Baró, hogy érdeklődtök a saját nóták iránt, remélem nem okozunk csalódást azokkal sem. Ide kapcsolódik az a változás is, hogy a Wigwam időpontot változott, eltoltak minket Nov. 6-ra. Remélem nem nagy gáz. Bocsi, hogy csak most reagálok, de nem vagyok egy hétköznapi net használó fazon, ez egy kicsit bonyi nekem. És bocsi a Basement.humiatt is, de igyekszünk mielőbb tető alá hozni a dolgot. A cimboránk ücsörög a munkán, de most már elkapjuk a f***-át.
Köszi az érdeklődést, és tartsátok meg jó szokásotokat.
Az STP emlékesttel, illetve a Basement zenekarral összefüggő összes kérdést, kérést (beleértve az exkluzív Weiland interjú hanganyagot is), ötletet, igényt a Basement énekes Bercihez lehet eljuttatni.
elérhetősége: 06702972322, ill. 06703155200
mondjátok be azért, hogy az Indexről van meg a szám