Keresés

Részletes keresés

Felician Creative Commons License 2005.03.02 0 0 5

Tegnap becsalt a zene a Blues-pubba (Krúdy utca), ahol a Borágó zenekar játszott. Igen figyelemre méltó! Legközelebb márc. 16.-án este 8-kor lépnek fel ugyanott.

F

spiritrecords Creative Commons License 2005.02.21 0 0 4

Nagy hiányt pótol a Natasha B kávéző (Paulay Ede 5.) azzal, hogy világzenei esteknek ad otthont csütörtökönként 9-től. Cheb Khaledtől Markovic-ig, Ghymestől a Buddha Bar-ig felsorakoznak a világ zenei gyöngyszemei, néha kicsiny elektronikával keverve, néha pedig csak úgy natúran. Kukkantsunk hát be, ha már INGYENES, és diákkal 20% kedvezmény van a rövid italokra (amik különben is olcsók).

ráfmadárzsi Creative Commons License 2005.02.21 0 0 3

Most csütörtök: febr 24. este 8-9

A budaörsi koli Béépületében szervezQdik valami hasonló...

r

Felician Creative Commons License 2005.02.18 0 0 2
Feltétlenül írd meg, ha egyszer kilátásban lesz egy ilyen parti! :-)))
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.18 0 0 1
egyszer szeretnék hajbakapni huzella péterrel, hogy utána mondhassam neki, hogy "na huzella van öreg", vagy mondjuk közös kártyázás közben sütném el ezt, amikor nálam a talon
Előzmény: Felician (-)
Felician Creative Commons License 2005.02.18 0 0 0
Vagy híd alatt!
Felician Creative Commons License 2005.02.18 0 0 topiknyitó
Örömzene gitárral, szájharmonikával, dobbal, dorombbal? Tűz, kocsma, dombtető, fiúk, lányok? Énekelt dalok túl az ohio és a börtön ablakában színvonalán, de felölelve bármit, ami mutat valamit Dinnyéstől a Kalálkán át a Republicig, az REM-től a Sajnos Batáron át Viszló Éváig, vagy említsük csak egy lapon az URH-t Cseh Tamással és az Eagles-sel, de akkor Huzella, Sebő, Hobo, Ákos, VHK… Netán saját dalok? Utcazene?

Ismeritek művelőit? Rendeztek estéket? Tanulnátok új dalokat? Továbbadnátok régieket? Ötletetek volna? Hozzátok össze itt!

„De látod, elrendezgetem a világrészeket,

te azt mondod, sokat ittam,

de most csak játszom a részeget.

Valami fontosat elfelejtettem,

Azt hiszem néhány dolgot

újra kell kezdenem.”

Technikai Szünet: Hat pohár

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!