megpróbálunk egy dolgot: van a családban egy pécsi illetőségű ,végzős vendéglátós srác./szakács,felszolgáló lesz/
felvetettem neki,hogy mi lenne,ha megtanulná,hogy hogyan szokták a birkapörköltöt főzni mifelénk /arrafelé ,ugye nem nagyon ismert ez az étel/, mekkora király lehetne vele.
tetszik neki az ötlet.
ráczimrével beszéltem. úgyhogy,ha főz ,akkor jön zoli és a húsdarabolástól ,a hagymapirításon át a főzésig ,tálalásig "átveszünk" egy rendezvényen való főzést. /100-200 fő ,attól függ/
ha rácz megengedi akkor én is ott kotnyeleskedek majd.
/csak megengedi,remélem. főztünk már együtt.a vámhivatal avatóra , sok évvel ezelőtt ,pacalt. akkor szalajtani kellett a legfiatalabb fináncot friss kenyérért,meg jó csípős kolbászért. mert ,hogy a pálesz/sör átjárt bennünket rendesen. mondjuk a pacalra nem volt panasz ! :-)) /
a kossuthban ugye a fobejarattol balra volt a folyoson szemben. de sok meggymarkat megittam ott ugy, hogy belenyomtuk a kockacukrot, az meg az uveg tartalmat habba alakitva kinyomta az egesz cuccot a szankba :)
a vasvariban a bufe: a lepcsohaz alatt, az alagsorban a sarokban egy oltozo volt atalakitva.
80-84. A feher eger neve remlik, de nem tudom hova tenni. A piacon a karfiol? Mindig uveges bikavert ittunk kolaval. Foleg az a-s csajokkal jartunk oda :) aztan a suli bufesenel is mindig volt dugipia :)
ahogy atertel a feluljaron, baloldalt rogton az elejen volt, a konzervgyarral, eromuvel szemben. a foto is a feluljaro elejerol keszult. jo kis kiskocsma volt. szpari meccsek elott az elso, mozi utan kifele a koleszba az utolso megallo volt :) illetve az elso a kis fahaz abc a kolesz fele, ahol a ketdekas kevert beugrott a szervezetbe :)