"A legismertebb változat szerint amikor Szent István államvallássá tette a kereszténységet, az ősi vallás papjai, a táltosok megátkozták a magyarokat. Egyesek szerint az átok 1000 évig tart, más források szerint addig, amíg Magyarország a római egyházat követi. Ez komoly különbség, hiszen ha 1000 évig tartott, akkor csak nemrégiben szabadultunk fel az átok alól, míg a szekularizációra jóval régebben sor került."
"Utolagos elnezest,hogy vettem a batorsagot es mertem valamit kerdezni.
Nem balhebol hanem sajnos,rossz tapasztalatok alapjan ami velem törtent.Meg ugy altalaban.Nagyon kemenyen biraltak a helyesirasom miatt,itt a forumon.Sajnos igazuk van.En csak 6-osztalyt vegeztem otthon,mert a szüleim leleptek nyugatra,velem eggyütt.Erröl en nem tehetek.Ha ilyen ellensegesek vagytok,mert nem tuti a helyesirasom es ezert mar majd leköptök,akkor nem irok többet.
Pedig azt hittem,ettöl meg magyar vagyok.Viszlat"
Szokás szerint, ha vki nem tud érvelni, akkor a fórumtársat a helyesírásáért csesztetik. Remélem, senki sem fog meglepődni ezek után, ha most őt is elküldik a fenyőbe, miért e széthúzás. :-) Pedig még nem volt se öszödi beszéd, se az utána következő események se.
Ezekben a válságos és nehéz időkben szükséges lenne a nemzeti összetartás és annak tudatosítása,
hogy mit jelent a -magyarság, magyarnak lenni, a magyarsághoz tartozni- szóösszetétel?
MAGI-AR
Minden magyarságot jelenleg megosztani kívánó erő ostobaságból, nem-tudásból; szándékos- vagy nem szándékos rosszindulatból származik.
Ne hagyjátok magatokat megosztani, mert a Mágus-Nép maradékát Ti (is) képviselitek átalakuló világunkban!
Találjátok meg tiszta hagyományaitokat és élesszétek fel (világteremtő) lelketeket!
Szavakon és értelmezéseken ne vitatkozzatok! Már régóta szavakkal és értelmezésekkel tartanak benn benneteket a "csőben"!
LEHET MÉG MAGYAR FELTÁMADÁS!
HISZEK EGY ISTENBEN
HISZEK EGY HAZÁBAN
HISZEK EGY ISTENI
ÖRÖK IGAZSÁGBAN
HISZEK MAGYARORSZÁG
FELTÁMADÁSÁBAN!
BOLDOGASSZONY ANYÁNK ÉGI NAGY PÁTRÓNÁNK NAGY ÍNSÉGBEN LÉVÉN ÍGY SZÓLÍT MEG HAZÁNK: MAGYARORSZÁGRÓL ÉDES HAZÁNKRÓL NE FELEDKEZZÉL EL SZEGÉNY MAGYAROKRÓL!
Ha nem is összetartó, de rendkívül udvarias. Az egész világon ismert tény, ha két magyar egyszerre ér a forgóajtóhoz, akkor hosszú sor alakul ki mögöttük, mert egyik sem akar elsőként belépni az ajtón.
A két magyar titka, hogy a később belépő jön ki elsőnek.
BOLDOGASSZONY ANYÁNK ÉGI NAGY PÁTRÓNÁNK NAGY ÍNSÉGBEN LÉVÉN ÍGY SZÓLÍT MEG HAZÁNK: MAGYARORSZÁGRÓL ÉDES HAZÁNKRÓL NE FELEDKEZZÉL EL SZEGÉNY MAGYAROKRÓL!
Uraim!Utolagos elnezest,hogy vettem a batorsagot es mertem valamit kerdezni.
Nem balhebol hanem sajnos,rossz tapasztalatok alapjan ami velem törtent.Meg ugy altalaban.Nagyon kemenyen biraltak a helyesirasom miatt,itt a forumon.Sajnos igazuk van.En csak 6-osztalyt vegeztem otthon,mert a szüleim leleptek nyugatra,velem eggyütt.Erröl en nem tehetek.Ha ilyen ellensegesek vagytok,mert nem tuti a helyesirasom es ezert mar majd leköptök,akkor nem irok többet.
Ha ezt kitárgyaltuk, ajánlanék még pár topikcímet.
Kitartó nemzet-e a magyar? (Átlagosan mennyi időt képes eltölteni egy magyar azzal, hogy a hülyének meg akarja magyarázni, hogy hülye?)
Betartó nemzet-e a magyar? (Mit tart be a magyar leginkább: törvényt, ígéretet, vagy csak úgy a másik magyarnak...?)
Visszatartó nemzet-e a magyar? (Mennyi inkontinencia-betét fogy el évente a hazai gyógyszertárakban?)
Feltartó nemzet-e a magyar? (Hány becsületsértés hangzik el napi átlagban Bpesten a belső sávokban 10km/h sebességgel haladó kalapos autóvezetők személyét illetően?)
Melltartó nemzet-e... stb. ...lehet folytatni n+1-ig.
Legalább ilyen tartalmas és érdekfeszítő vitára van kilátás, nem?
Perzse hogy az, csak le kell ultetni egy egesz orszagot egy oriasi kartyaasztal melle es rogton megtestesul a nemzeti egyseg. Egy se lesz ki nem nyerni akar. De miert baj ez?
Összetartó-e??? Ágoston András-Kasza József-Délvidék,Bugár Béla-Duray Felvidék,Markó Béla-Szász Jenő Erdély,a kárpátaljai néhány százezres magyarságra is jut min.2 Messiás... Inkább elkeserítő,mint összetartó.Sztem.
Vabankoknak, csodára várnak az elvtársak. Mindent visszafognak, későbbre áttolnak. Kivonnak a gazdaságból több százmilliárd forintot. Leültetik a fogyasztást, a gazdaságot.
„Negyedéves késéssel érkeznek meg az uniós kontrolladatok, így az áfa-visszafizetések jelentősen csúsznak – értesült a Népszabadság. A Magyar Nemzet korábbi, ugyanezt tartalmazó információját Draskovics Tibor pénzügyminiszter cáfolta. A szaktárca nemrég azt ajánlotta a kárvallottaknak: vegyenek fel hitelt, míg az áfát vissza nem kapják.” http://www.mno.hu/index.mno?cikk=267708&rvt=5