Keresés

Részletes keresés

trueXman Creative Commons License 2011.03.19 0 0 39

Wikipédia:

"A legismertebb változat szerint amikor Szent István államvallássá tette a kereszténységet, az ősi vallás papjai, a táltosok megátkozták a magyarokat. Egyesek szerint az átok 1000 évig tart, más források szerint addig, amíg Magyarország a római egyházat követi. Ez komoly különbség, hiszen ha 1000 évig tartott, akkor csak nemrégiben szabadultunk fel az átok alól, míg a szekularizációra jóval régebben sor került."

lujo2 Creative Commons License 2011.03.19 0 0 38

A topicot 2005-ben írta egy külföldön élő magyar:

"Utolagos elnezest,hogy vettem a batorsagot es mertem valamit kerdezni.

Nem balhebol hanem sajnos,rossz tapasztalatok alapjan ami velem törtent.Meg ugy altalaban.Nagyon kemenyen biraltak a helyesirasom miatt,itt a forumon.Sajnos igazuk van.En csak 6-osztalyt vegeztem otthon,mert a szüleim leleptek nyugatra,velem eggyütt.Erröl en nem tehetek.Ha ilyen ellensegesek vagytok,mert nem tuti a helyesirasom es ezert mar majd leköptök,akkor nem irok többet.

Pedig azt hittem,ettöl meg magyar vagyok.Viszlat"

Szokás szerint, ha vki nem tud érvelni, akkor a fórumtársat a helyesírásáért csesztetik. Remélem, senki sem fog meglepődni ezek után, ha most őt is elküldik a fenyőbe, miért e széthúzás. :-) Pedig még nem volt se öszödi beszéd, se az utána következő események se.

Előzmény: Weberle (26)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.19 0 0 37

A magyarságot a turáni átok sújtja. Tehát ez egy elátkozott nemzet. Remélhetően egyszer megtörik ez az átok, de tenni ellene semmit sem lehet!

trueXman Creative Commons License 2011.03.19 0 0 36

Ezekben a válságos és nehéz időkben szükséges lenne a nemzeti összetartás és annak tudatosítása,

hogy mit jelent a -magyarság, magyarnak lenni, a magyarsághoz tartozni- szóösszetétel?

MAGI-AR

Minden magyarságot jelenleg megosztani kívánó erő ostobaságból, nem-tudásból; szándékos- vagy nem szándékos rosszindulatból származik.

Ne hagyjátok magatokat megosztani, mert a Mágus-Nép maradékát Ti (is) képviselitek átalakuló világunkban!

Találjátok meg tiszta hagyományaitokat és élesszétek fel (világteremtő) lelketeket!

Szavakon és értelmezéseken ne vitatkozzatok! Már régóta szavakkal és értelmezésekkel tartanak benn benneteket a "csőben"!

LEHET MÉG MAGYAR FELTÁMADÁS!

HISZEK EGY ISTENBEN

HISZEK EGY HAZÁBAN

HISZEK EGY ISTENI

ÖRÖK IGAZSÁGBAN

HISZEK MAGYARORSZÁG

FELTÁMADÁSÁBAN!

BOLDOGASSZONY ANYÁNK
ÉGI NAGY PÁTRÓNÁNK
NAGY ÍNSÉGBEN LÉVÉN
ÍGY SZÓLÍT MEG HAZÁNK:
MAGYARORSZÁGRÓL
ÉDES HAZÁNKRÓL
NE FELEDKEZZÉL EL
SZEGÉNY MAGYAROKRÓL!

gödöralja Creative Commons License 2011.03.16 0 0 35

Ha nem is összetartó, de rendkívül udvarias. Az egész világon ismert tény, ha két magyar egyszerre ér a forgóajtóhoz, akkor hosszú sor alakul ki mögöttük, mert egyik sem akar elsőként belépni az ajtón.

A két magyar titka, hogy a később belépő jön ki elsőnek.

Előzmény: Weberle (-)
gödöralja Creative Commons License 2011.03.16 0 0 34

Talált, süllyedt :-)

Előzmény: aaaahhh (10)
gödöralja Creative Commons License 2011.03.16 0 0 33

Aki nyelvész, az ne járjon az index fórumára.

Előzmény: jehu (9)
gödöralja Creative Commons License 2011.03.16 0 0 32

Udvarias, de szükségtelen az első hozzászólásodban bemutatkoznod.

Előzmény: beowolf (2)
trueXman Creative Commons License 2011.03.16 0 0 31

...a viktátornak is viktálnak...

Előzmény: Törölt nick (30)
horex Creative Commons License 2011.03.16 0 0 29

Le0ázom má'

:)

trueXman Creative Commons License 2011.03.16 0 0 28

BOLDOGASSZONY ANYÁNK
ÉGI NAGY PÁTRÓNÁNK
NAGY ÍNSÉGBEN LÉVÉN
ÍGY SZÓLÍT MEG HAZÁNK:
MAGYARORSZÁGRÓL
ÉDES HAZÁNKRÓL
NE FELEDKEZZÉL EL
SZEGÉNY MAGYAROKRÓL!

Előzmény: Weberle (26)
trueXman Creative Commons License 2011.03.16 0 0 27

Ezekben a válságos és nehéz időkben szükséges lenne a nemzeti összetartás és annak tudatosítása,

hogy mit jelent a -magyarság, magyarnak lenni, a magyarsághoz tartozni- szóösszetétel?

MAGI-AR

Minden magyarságot jelenleg megosztani kívánó erő ostobaságból, nem-tudásból; szándékos- vagy nem szándékos rosszindulatból származik.

Ne hagyjátok  magatokat megosztani, mert a Mágus-Nép maradékát Ti (is) képviselitek átalakuló világunkban!

Találjátok meg tiszta hagyományaitokat és élesszétek fel (világteremtő) lelketeket!

Szavakon és értelmezéseken ne vitatkozzatok! Már régóta szavakkal és értelmezésekkel tartanak benn benneteket a "csőben"!

LEHET MÉG MAGYAR FELTÁMADÁS!

HISZEK EGY ISTENBEN

HISZEK EGY HAZÁBAN

HISZEK EGY ISTENI

ÖRÖK IGAZSÁGBAN

HISZEK MAGYARORSZÁG

FELTÁMADÁSÁBAN!

Weberle Creative Commons License 2005.02.18 0 0 26

Uraim!Utolagos elnezest,hogy vettem a batorsagot es mertem valamit kerdezni.

Nem balhebol hanem sajnos,rossz tapasztalatok alapjan ami velem törtent.Meg ugy altalaban.Nagyon kemenyen biraltak a helyesirasom miatt,itt a forumon.Sajnos igazuk van.En csak 6-osztalyt vegeztem otthon,mert a szüleim leleptek nyugatra,velem eggyütt.Erröl en nem tehetek.Ha ilyen ellensegesek vagytok,mert nem tuti a helyesirasom es ezert mar majd leköptök,akkor nem irok többet.

Pedig azt hittem,ettöl meg magyar vagyok.Viszlat.

geszthi Creative Commons License 2005.02.18 0 0 25
Lehet igazad van a hasonlo temat feszegeto topik is erdektelen lett...

Miikozben a Polidili forum masbol sem all ki mint amirol az a topik szolna. Vegulis az elet mar csak ilyen :-))))
Előzmény: Aragorn (21)
geszthi Creative Commons License 2005.02.18 0 0 24
Mar van topik errol a temarol.

Ott van benne pedla milyen osszetarto mindenutt....
Aragorn Creative Commons License 2005.02.18 0 0 23
Addig vigyed, míg a topikgazda ki nem könyörgi, hogy töröljék, mert OFF. :)))
Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.18 0 0 22
Melltartó nemzet-e ;-))) Ezt lenyulom.
Előzmény: Aragorn (21)
Aragorn Creative Commons License 2005.02.17 0 0 21

Ha ezt kitárgyaltuk, ajánlanék még pár topikcímet.

1. Kitartó nemzet-e a magyar? (Átlagosan mennyi időt képes eltölteni egy magyar azzal, hogy a hülyének meg akarja magyarázni, hogy hülye?)
  2. Betartó nemzet-e a magyar? (Mit tart be a magyar leginkább: törvényt, ígéretet, vagy csak úgy a másik magyarnak...?)
  3. Visszatartó nemzet-e a magyar? (Mennyi inkontinencia-betét fogy el évente a hazai gyógyszertárakban?)
  4. Feltartó nemzet-e a magyar? (Hány becsületsértés hangzik el napi átlagban Bpesten a belső sávokban 10km/h sebességgel haladó kalapos autóvezetők személyét illetően?)
  5. Melltartó nemzet-e... stb. ...lehet folytatni n+1-ig.

Legalább ilyen tartalmas és érdekfeszítő vitára van kilátás, nem?

RontóPál Creative Commons License 2005.02.17 0 0 20

Szerintem a nemzet nem. Mi is folyik éppen vagy 3 éve? Mi vagyunk a világoskékek, Ti meg a sötétlkékek. Kékek vagyunk, de a világos/sötét a szebb kék.

Aztán, mi az, hogy nermzet? Mert így leírni ecceű, de komolyan, mit gondol az, aki szájára veszi? He??

A gyökerek - ez a nép - szintjén is nagy bajok vannak. Nagyobbak, hogy az egyének is tök húznak, de szét.

Telistele vagyok példákkal ÉS NEM IDEÁKKAL, a tárgyköürben, persze lehet hazugnak mondani, de a magam békjéje megvan és lesz.

Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.02.17 0 0 19
Most attól összetartóbb lesz, h kétnaponta nyitsz valami ilyesmirol egy topikot valamelyik nickeden?
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.17 0 0 17
Perzse hogy az, csak le kell ultetni egy egesz orszagot egy oriasi kartyaasztal melle es rogton megtestesul a nemzeti egyseg. Egy se lesz ki nem nyerni akar. De miert baj ez?
0k0ska Creative Commons License 2005.02.17 0 0 16
Sztem nem 5.-e volt a legjobb jel erre. Egyszerűen nem, és kész. Persze amig csak pofázni kell, addig ok, és ennyi.
brixton Creative Commons License 2005.02.17 0 0 15

Tavaly,december 5 -én kérdésedre választ adott a magyar nemzet.

Csak ezt tudom mondani én is.

Vagy még , vagy már ,de nem összetartó.

Sajnálom.

geszthi Creative Commons License 2005.02.17 0 0 14
Ebben sajnos vannak osszetartasok...
aaaahhh Creative Commons License 2005.02.17 0 0 13
Tanítani? Én?? Téged???
Előzmény: jehu (12)
jehu Creative Commons License 2005.02.17 0 0 12
Taníts, mester: mit vétettem el?
Előzmény: aaaahhh (10)
mamami Creative Commons License 2005.02.17 0 0 11
Összetartó-e??? Ágoston András-Kasza József-Délvidék,Bugár Béla-Duray Felvidék,Markó Béla-Szász Jenő Erdély,a kárpátaljai néhány százezres magyarságra is jut min.2 Messiás... Inkább elkeserítő,mint összetartó.Sztem.
aaaahhh Creative Commons License 2005.02.17 0 0 10

Talán kezdhetnéd mindjárt te, elöljárva a jó példával. Talán kezdő lépésként mondjuk odafigyelhetnél a határozott névelők használatára...

Már ha magyar vagy.

Előzmény: jehu (9)
jehu Creative Commons License 2005.02.17 0 0 9
Aki a nemzet ügyeiről akar "gondolkodni", tanulja meg a helyesírást és általában  anyanyelvét - legalább elemi fokon.
Előzmény: Weberle (7)
beowolf Creative Commons License 2005.02.17 0 0 8
tarolo válasz | megnéz | könyvjelző 2005.02.17 20:17:11 (3)

Vabankoknak, csodára várnak az elvtársak.
Mindent visszafognak, későbbre áttolnak.
Kivonnak a gazdaságból több százmilliárd forintot.
Leültetik a fogyasztást, a gazdaságot.

„Negyedéves késéssel érkeznek meg az uniós kontrolladatok, így az áfa-visszafizetések jelentősen csúsznak – értesült a Népszabadság. A Magyar Nemzet korábbi, ugyanezt tartalmazó információját Draskovics Tibor pénzügyminiszter cáfolta. A szaktárca nemrég azt ajánlotta a kárvallottaknak: vegyenek fel hitelt, míg az áfát vissza nem kapják.”
http://www.mno.hu/index.mno?cikk=267708&rvt=5

Előzmény: Weberle (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!