Nekem gyanúsak az amcsik, hogy ők tüntettek el valamit ott Dízniben... Asszem megpályázok nálad egy todományos kutató utat, hogy kivizsgáljam a kérdést a helyszínen :)
tyutyus, de úgyis bejáratos vagy a pagonyba, miért nem kérdezed meg a többieket, hátha látta már valaki Malackát pisilni, és elárulja nekünk a nagy titkot.
Nézd, szerintem Írhatnánk egy emilt a Disney-nek, de nem szeretném elsietni az ügyet, jó lenne, itt megoldani. Még a végén megsértődne Malacka, hogy ilyen könnyen feladtuk. Namármossssst: szerintem Malacka más csak azért is nőnemű, mert különben a Amerikaiak rég betiltatták volna, arra hivatkozva, hogy Micimackó és Malacka a homoszexualitást reklámozza gyerekek körében...
Namármost akkor döntsünk! (Szavazzunk? :-) Micimackó legfőbb nemi szervét* méricskéljük Malackáéhoz, vagy keressünk közvetlenebb bizonyítási eljárást?
Ha csak hipotetikus a kérdés, én hajlok arra, hogy nekem édesmindegy a neme, annál is inkább, mert igencsak egyéni meglátás eredménye, hogy kiben érzékel a kíváncsiskodó szexuális töltetet :-)
Attól tartok, kénytelenek leszünk élveboncolással számbavenni a feminin kontra mácsós vonásait, ha ennyire izgat :-)))
Hm....nem tudom, egyes pillanatokban Micimackó sokkal butább és sokkal kevésbé jön rá számunkra logikusnak tűnő megoldásokra. Szerintem Malacka csupán félénk. De ennek persze semmi köze ahhoz, hogy most nagyon elbizonytalanodtam: micsoda Malacka?
Malacka totál idióta szegény. Szellemi fogyatékos (dadog, képtelen értelmesen fogalmazni, bizonyára dyslexiás is), és növésben is erősen visszamaradt példánya fajtájának. Mivel képtelen másokkal megértetni magát, állandó kisebbrendűségi komplexus gyötri, nem is beszélve arról, hogy még a leghétköznapibb dolgoktól is fél. Kórlapján szerepel még akut klausztrofóbia és a biztonságérzet totális hiánya is.
Nade a mi plüssünk, és minden hiánya ellenére is szeretjük a kis oktondit, de olyannyiranagyon, hogy rajtad már szemmel láthatóan a médiamaffia alantas ármánya is rést ütött (vagy mit :)
Na most akkor teljes töredelmeddel fordulj magadba és lásd be, mekkora orbitális tévedésbe zuhantál, mikor egy ilyen ivarilag kirekesztő nyelvbe fektettél anno számos energiát, ráadásul hiszékeny médiazabálóként nyeled fröcsögő váladékát.
Most végre ennyi év után beláthatod, a nyelv csapásai micsoda szörnyűséges bozótosba vezethetnek ahelyett, hogy szépívűn rózsaszínhasú, pajzán malackodásra késztető édes képzelgéssel hajtanád szerettedre immáron könnyűvérű fejed.
Eunuch lehet Malacka, nyilván születése után rögtön kasztrálták (valószínűleg Róbert Gida, saját kezűleg), ezért állt meg a növésben és ezért olyan magas a hangja.
Hatalmas megdöbbenéssel vettem észre, ami az egyik német lapban jelent meg múlt héten! A "Malacka kalandjai" rész leírásánál Malacka neve után a németben semleges nemű "es" névmást használták. Tehát valahogy így: Piglet hat Angst. Es will mit Pooh...