Keresés

Részletes keresés

Ropitul Creative Commons License 2014.04.27 0 0 41

cső 

valaki el tudná küldeni privátba ezt a játékot?

email:petyesz70@freemail.hu

Előzmény: nyman (10)
Olahkiller Creative Commons License 2006.08.26 0 0 40
zgtf
Előzmény: Zabi (4)
Zak 14 Creative Commons License 2005.07.06 0 0 39

Nyman!

Az olah action mentésre gondoltam..mindegy már nem fontos.

Mi az a másik játék az a szöveges az Army?

van végigjátszása meg küldhetek mentést onnan mikor irtják a cigókat.

Mikor fogsz játszani az olah actionnal?

a rekordom 9 megye.

nyman Creative Commons License 2005.07.05 0 0 38

melyiket? Az Olah Action meg el sem inditottam, a masikat meg tegnap letoltottem, de ha jol lattam egy szoveges jatek, de csak beleneztem. Kilepni csak ugy tudtam, ha ongyilkos lettem. (Gondolom IRL ez nagyon boldogga tenne nehany allibsit)

;o)

Előzmény: Zak 14 (37)
Zak 14 Creative Commons License 2005.07.05 0 0 37

Nyman!

Segíts!

Hogy lehet lelassítani a játékot????

És menteni?

Mert van olyan mappa hogy sava tates.

Help

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.07.05 0 0 36

Jol van no,befejeztem....

De felkellett vilagositani ezt a alomvilagban elo szentf...t...........................

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.07.05 0 0 35

Besazrok,utik a mondataid egymast

HA NEM TOK MEGELNI,AKKOR INKABB MEGYEK WC-T TAKARITANI,MINT LOPNI...

A ciganyok nagyresze a munkara nem ugy gondol,mint a feherek/sajnos/az allambacsi penzebol meg meglehet elni-nekik,mert nem fizetnek semmilyen aramot,gazt,vagy vizet vagy mit tom en,meg persze van 10 gyerekuk,de minek???Te max.2-3 gyereket akarsz normalisan felnevelni,de ok 10-et sazrul,kozben ketto meghal,de nem baj...barbarok

HA nem lenne 10 gyerek max. ketto akkor siman megtudnanak elni,tisztessegesen,ismerek ciganyt aki jol megel,de a tobbseg nem becsuli meg az allasat es ott lop ahol tud,es persze,h. kidobjak,es akkor jon a siras...

Előzmény: Dante973 (31)
Zak 14 Creative Commons License 2005.07.05 0 0 34

Nymannak igaza van!

Menjetek azokra a topikokra amiket leírt mert ez taktika, beállitás topik.Aki a játék beállításait írja ,taktikát stb IDE írja!No politika!

Nah szóval a Tomcat féle revenge on army amugy is durvább sokkal:Nem tom mért kell ekkora port kavarni!

Játék:Hogy lehet benn menteni mer elvileg lehet!Lelassítani lehet vhogy?

üdw

Törölt nick Creative Commons License 2005.07.04 0 0 32
OFF
Ez nem ide való! Nekem sincs munkám. Nemsokára eladom a kocsim és elfogy a spórolt pénzem. Azután lemondom a netet és kikapcsoltatom a villanyt. Én sem kapok rendes munkát. Mehetek lopni? Lehetek megélhetési bűnöző! Egy faszt, mert nem akarok!
Előzmény: Dante973 (31)
Dante973 Creative Commons License 2005.07.04 0 0 31
Milyen munkát ajánlott az ismerősőd? WC takarítást? Biztos nem akarták a munkád elvenni.... Ajánlom, próbálj meg abból a pénzből te megélni, amit ők kapnak állam bácsitól.... De azthiszem, ez a vita az alatt a szellemi színvonal alatt van, amire még érdemes válaszolni! Minden jót neked.

Dante.
Spartan hoplite Creative Commons License 2005.07.04 0 0 30

Nem jaccotam ezzel a csori jatekkal,magasrol szarok a te idillikus vilagodra es elkepzelesedre...

Apam adott nekik munkat es megloptak...tanulsag-van...de nem ezrt vagyok rasszista vagy ilyesmi,egyszeruen a ciganyok nagyresze egy mocskos szemet aki csak lop,es ezeket nem tom szeretni,es ne mondd nekem,h. nincs mit enniuk,az allam tamogatja oket rendesen.....es a nagyreszuk NEM AKAR DOLGOZNI...

nem tom nalatok,h. van en nem MO-n lakom,de itt a munkanelkulieknek kell olyan pecset ami igazolja,h. keresnek munkat....

Egy ismerosomnek van egy etterme es mindig jartak hozza ilyen pecsetert,megunta es azt mondta nekik,h. van munka...erre fel ok azt mondtak neki,h. nem akarnak dolgozni,es azota nem is latta oket-no erre mit szolsz nagyojkos?

ja es meg vmi apam nem volt rasszista,szinte csak ciganyokat aalkalmazott es nem is ezert vagyok rasszista,mert gondolom mindjart adsz nekem vmi eget rengeto baromsagot magyarazatkent...

CIgany vagy?

Előzmény: Dante973 (29)
Dante973 Creative Commons License 2005.07.04 0 0 29
Látom, értesz hozzá.
Tedd fel magadnak a kérdést, miért lopnak?
Én megmondom. Mert édesapád pont úgy gondolkodott, mint te, és nem adott nekik esélyt a becsületességre. --Lásd, nincs munkájuk. A becsületes cigányt is kirúgták rendszerváltáskor....
Meglopnak téged?
Nem tudok mást mondani, megérdemled. Ha azt akarod, hogy a fiad ne egy cigány szúrja le, valamelyik sikátorban,két forintért, Akkor most kezdj el dolgozni azon, hogy ne kelljen lopniuk! Egy bajom van veled; Valószínüleg nem a te fiad, hanem valki másé, lehet az enyém fogja meginni a gondolkodásod levét. ÉS EZ AZ AMI DÜHÍT!
Körül kéne nézni a világban, amiben élsz, és elgondolkozni azon, amit látsz... De ez nehéz, egyszerübb a sok csökött agyú értelmiségi-fogyatékosnak hinni, mint gondolkodni.... Elfelejted, hogy a világot nem a szüleinktől örököltük, hanem a fiainktól kaptuk kölcsön.
De tudom, hiába koptatom a billentyűzetet, téged nem lehet meggyőzni, mivel nem végiggondoltad, hanem hiszel benne. Tudod mit? Jó játékot, gyilkold csak a virtuális Cigányokat.

Dante.

ui; gondolkodj el azon, miért lett rasszista a hozzászólásod, ha nem akartad? A játéknak ehhez semmi köze, ugye?
Előzmény: Spartan hoplite (28)
Spartan hoplite Creative Commons License 2005.07.04 0 0 28

jah,de oda nem jarokD:,es ugy is behalt ez a topic,vagyis el se indult

Előzmény: nyman (27)
nyman Creative Commons License 2005.07.04 0 0 27

Mondom, hogy ez a technikai topik :o)

Neked pl esztet a Rasszizmus? vagy a Szereti valaki a cigányokat? (2) c. topikba kellett volna irni

;o)

Előzmény: Spartan hoplite (26)
Spartan hoplite Creative Commons License 2005.07.04 0 0 26

Olyan utopisztikus vilag nincs es nem is lesz,mert vannak ciganyok meg zsidok:DDDDDDDDDDDDDD

No jo csak vicc volt,enm vagyok en ilyen nagy rasszista,csak egy kicsit,dde ennyi meg kell...

Fogadjunk vmi nagyvarosban elsz,mert meg nem lattal ciganyt kozelrol,vannak rendesek koztuk el kell ismerni,de ez ritkasasg es a tobbseg alapjan itelunk

Engem egy kicsit fel idegesit,mikor bele gonolok,h. mi feherek tartjuk el oket,a varosban ahol en elek,kulon varosresz van nekik,es a 90% munkanelkuli,es nem fizetnek semmit,persze ezt vkivel ki kell fizettetni,es azok mi vagyunk...tehat bosszanto helyzet,es meg szep hogy senki nem alkalmaz ciganyt,mert lopnak...

Csak azert szoltam,mert unom,h. ilyen szentfa..ok itt okoskodnak 200km-rol,es igy a diszkriminacio es ugy...ki le nem szarja?nyissonak cigany diszkot,iskolat,korhazat,en bizony nem akarnek egy szoban lenni par kormos elvtarsal,es hidd el te se,persze nem a rendesebbekre gondolok...

Ez mar megint rasszista lett,a picsaba is,pedig nem azt akartam

Előzmény: Dante973 (25)
Dante973 Creative Commons License 2005.07.04 0 0 25
Nemigazán. Már a régi játékok közül sem a kacsavadászatot, hanem a courlinget választottam. Bár kutyapárti vagyok, és nem igazán kedvelem a macsekokat, de bennem semmi szadista hajlam nincs. Talán ezért nem élvezem a játékok ezen válfajait. Pillanatnyilag, inkább a San Andreast nyomom, ahol a nagyikat is nyugodtan lelövöm, ha útban vannak, de ez nekem valahol túl durva. Ugyanannyira, mint az Oláh Action. Egyszerüen nem tudom felfogni, mi abban a jó, ha szisztematikusan kiírtok egy népcsoportot. (nem egy 'karriert' építek fel egy játékban, hanem OK NÉLKÜL GYILKOLOK). HA azt gondolod, hogy TE más vagy, neked több jogod van, mint BÁRMELYIK embertársadnak, csak sajnálni tudlak. Ugyanis a kirekesztéssel csak a saját problémáid tolod át a következő generációra. És nekik sem lessz jobb, mint most neked. Én szeretném, ha a gyerekem egy olyan világban nőne fel, ahol az ilyen játékoknak nincs létalapja, egyáltalán el sem készül, mert nincs aki megírja, rasszista gondolatok hiányában. Tisztában vagyok vele, hogy erre még várni kell. És azzal is tisztában vagyok, hogy sajnos a rasszizmus a mindennapok része. De azthiszem, ezt HIBA továbbadni gyermekeinknek. Ha minden igaz, ez a játék tomcat műve. Az ő gondolataival van átitatva. SZERINTEM EZ NEM KÖVETENDŐ PÉLDA. Ez tipikusan nevelő célzatú játék. Körberöhögöm azokat, akik a Vice City-t perelték be azért mert valaki ámokfutott, mivel az nem példát átadni, hanem feszültséget levezetni készült. Nem mondta senkiről, hogy rossz, öld meg, hanem szórakoztatott. Ez szórakoztat, de nem ez a fő célja! Talán a GTA sorozat sem lehetett volna ennyire népszerű, ha egy kisebbség kiírtása lett volna a célja... tomcatet sajnálom, ő egy olyan világban él, ami egyszerü. Minden rossz, a Cigányoktól, és a Zsidóktól származik. És Zsidók, Cigányok veszik körül. Nagyon félhet ebben a világban. Talán, ha szülei veszik a fáradtságot, és elmondják neki, hogyan működik a világ, ő sem félne ennyire. Vagy csak egyszerüen felüt egy történelemkönyvet, a II.Világháborúnál, akkor látja, hogy ez zsákutca, és ez a nevelés hova vezet(het). Sokat tudnék még írni, de azt hiszem elég. Aki tudja miről beszélek, annak nem kell elmondanom, aki nemtudja, annak hiába mondom.

Dante.
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.04 0 0 24
Ez jobban tetszik?

http://www.richsalter.btinternet.co.uk/cks2/index.html
Előzmény: Dante973 (19)
nyman Creative Commons License 2005.07.04 0 0 23
full screenbe elindul. a nevevel es a bevezetojevel ellentetben ugy tunik a ciganyok az ellensegek, habar en meg csak a bevezetoig jutottam
Előzmény: nyman (21)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.07.04 0 0 22
de mégis
Előzmény: Törölt nick (2)
nyman Creative Commons License 2005.07.04 0 0 21
je eszt tomcat csinalta!? Tudja vki, hogy lehet win2k dos ablakban futtatni. Nekem grafikus hibaval leall
Előzmény: Zak 14 (20)
Zak 14 Creative Commons License 2005.07.04 0 0 20

Tomcat revenge on army c játékában is a cigányokat kell írtani.Az sokkal durvább mint az olah action!Nem tom mért kell ekkora port kavarni belöle.

Dante973 Creative Commons License 2005.07.03 0 0 19
Csak annyit ehez;
A "hülye amcsik" Tutira betiltottak volna egy olyan játékot, amiben egy kisebbséget kell kiírtani.
Mindenkinek csókolom az IQ-ját, aki ezt szórakoztatónak találja.
Ja és még valami; Ez NEM politikai beállítotság, hanem jóizlés kérdése...

Dante.
nyman Creative Commons License 2005.07.03 0 0 18

ennek kene lenni, mert ez van a Gamezba

;o)

Előzmény: Zak 14 (17)
Zak 14 Creative Commons License 2005.07.03 0 0 17

Hello!

NYMAN!Mi topik neve ahol van a taktikai meg beállítások?

segíts!légyszi

b.73 Creative Commons License 2005.07.02 0 0 16
látam a tv hiradoban a játékbol pár részletet gyorsan szaladta cigány kemény játék lehet :-)))
nyman Creative Commons License 2005.07.01 0 0 15

Elnezest, hogy szolok, de ez a Gamez forumban van ugyhogy egy valszeg a technikai topik. (beallitasok, taktikak stb) van 1 politikai jellegu is: Cigányirtó játék a neten cimmel. Bar ahogy elnezem ott is osszefolyik a ket dolog

;o))

Előzmény: capture the flag (14)
capture the flag Creative Commons License 2005.07.01 0 0 14
Nyilvánvaló, hogy a jogvédők legnagyobb ellensége maga a jog. A fene egye meg - gondolhatják - mennyivel egyszerűbb lenne az egész, ha nem lenne jog meg rendőrség. Egyszerűen rámutatunk arra, aki szerintünk rasszista, és hűséges baloldali értelmiségünk máris máglyára veti.
Előzmény: nyman (13)
nyman Creative Commons License 2005.07.01 0 0 13
Zak 14 Creative Commons License 2005.06.23 0 0 12

Hello!

Hogy lehet elniditani vmi winaut már feltelepitettem.Utána hogyan tovább!

Help

nyman Creative Commons License 2005.05.24 0 0 10
dobj 1 mailt, ha meg erdekel. :o)
Előzmény: Törölt nick (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!