Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.22 0 0 20
Ciki lett volna az ajándékozónak azt mondani, hogy sz@r, amit adott, ezért nem kértem el tőle a számlát. MSN-ezni meg elég.
Előzmény: Bahía (19)
Bahía Creative Commons License 2007.01.22 0 0 19

Attól még nyugodtan visszavihetted volna! Tök nagy sor állt a boltokban kari után mert mindenki visszacserélte az ajándékokat!!

És szted miért van az, hogy akárkit kérdezek az ismerőseim között, mindenkinek "épp rossz" a webcamerája?? Ezek szerint ezek ilyen hamar elromlanak?

Ha még vki olvassa, továbbra is keresem milyen a "JÓ" webkamerát!!!

Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.21 0 0 18
Nem szeretném, ha a logitech beperelne, csak azt írtam, hogy az a modell nem hozza a specifikációban leírtakat. Lehet, hogy ugyanúgy jártam mint Te? Más gépen lehet, hogy jó volna? Csak azért nem vittem vissza, mert karácsonyi ajándék volt :(
Előzmény: Bahía (17)
Bahía Creative Commons License 2007.01.21 0 0 17

Köszi a választ. Háát nekem a fényképezőgépes módszer nem jó, mert a fényképező nálam van egy másik lakásban, és az itthoni gépre szeretnék webcamot venni.

Húú szóval a logitech ennyire nem jó...!!?? És ha úgy kérdezek, hogy kb milyen árkategóriától érdemes webcamot venni?

Egy ismerősöm kb fél éve 120 euroért vett egy webcamot, na azért ez túl drága sztem..

Ha valakinek vmi ötlete van jó webcammal kapcs. szívesen várom továbbra is!!

Köszi

Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.21 0 0 16
Nekem egy Logitech Quickcam Messengerem van. Hivatalosan 640x480-as, de szerintem még egy mobilba épített gagyi kamera is jobb nála. Persze lehet, hogy az újabb modellek jobbak.

Csak egy ötlet: ha van TV-kártyád, akkor a videókamera vagy a fényképezőgép ragyogó képet ad, és webkameraként is használható.
Előzmény: Bahía (15)
Bahía Creative Commons License 2007.01.21 0 0 15

Sziasztok hozzáértők!!

Elég amatőr vagyok webcam ügyben..Vettem egy gagyi olcsó webkamerát, a kép egy homályos paca volt, sötét és életlen. Minden be lett állítva amit lehetett rajta. Visszavittem a boltba, ott az eladó felinstallálta és ott jó volt a kép. De visszaadták a pénzt.

Szeretnék venni egy olyan kamerát, ami szép világos és éles képet ad. A számítógép helye elég sötét, ezen nem tudok változtatni.

Milyen kamerát vegyek? Most akkor az árat ne nézzük, csak jó legyen. Milyen márkák illetve milyen tulajdonságok azok, amitől egy kamera jó képet ad??

Előre is köszi a tanácsokat!

Üdv 

PoCoKmort Creative Commons License 2005.04.09 0 0 14
Hali! Lenne egy kérdésem! Hogy lehet a Logitech webkamerákon kikapcsolni a mikrofont? A helpjében az van, hogy belerakja megát a hangeszközökbe és ott ki lehet kapcsolni! De nekem nem! Plz vki segítsen! Köszi
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.16 0 0 13
Pontosan mit is szeretnél csinálni?
Előzmény: chgergo (12)
chgergo Creative Commons License 2005.02.16 0 0 12

Pedig már kezdtem reménykedni. :(

Közben rájöttem, hogy nekem is tud ilyet a kamerám, csak win98 alatt ez a fícsör nem működött.

Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.16 0 0 11
Megnéztem, tényleg rosszabb, mint playback módban.
Előzmény: chgergo (10)
chgergo Creative Commons License 2005.02.15 0 0 10

Jajj de kár. :(

Azt tudtam, hogy a powershot sorozatból egyedül az A70 tud 640x480 -as videót, reméltem az USB-n is átjön. :(

A TV-out nálad milyen minőségű?

Nekem fotó módban mindkét géppel elég durva képet ad, playbackben viszont szép éles a kép. Az A70 elvileg jobb lehet ebben a nagyobb video felbontása alapján.

Te látsz ilyen különbséget?

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.15 0 0 9
320x240-es a képernyőn a keresőkép. Elvileg mindent lehet a számítógépről állítani, zoomolni, vakuzni , stb.

Nekem a géphez a "Canon Digital Camera Solutions Disk v.12.1"-et adták, ezen van rajta a RemoteCapture 2.7 program. Nézd meg a Te lemezeden, szerintem rajta kéne lennie. Ha nincs, megoldjuk valahogy.
Előzmény: chgergo (7)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.15 0 0 8
Várj egy kicsit, meg kell néznem.
Előzmény: chgergo (7)
chgergo Creative Commons License 2005.02.15 0 0 7

Asszem nekem pont ilyen kell.

Mekkora felbontásban tudod követni a képet?

Tudod kezelni a gép beállításait is, mint vaku, fókusz, zoom?

Mi ez az alkalmazás?

Most egy A60-as van felszerelve, meg van egy A80-as gépem, de egyikhez sem kaptam ilyen software-t. :(

Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.15 0 0 6
Nekem egy Canon PowerShot70-esem van, ahhoz adnak egy alkalmazást, amivel usb-n keresztül tudsz a számítógéppel közvetlenül fotózni. A kereső képét folyamtosan tudod követni a képernyőn, és ha akarod azonnal tudsz képet készíteni. Időintervallumra is be lehet állítani, úgy, hogy bizonyos időközönként automatikusan exponáljon.
Előzmény: chgergo (4)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.15 0 0 5
Akkor most nem értem, hogy pontosan mit is szeretnél? Folyamatosan vegye a képet USB porton keresztül videora, és ha akarod manuális készíthess nagyfelbontású fotót?
Előzmény: chgergo (4)
chgergo Creative Commons License 2005.02.15 0 0 4

Köszi az erőfeszítést, de ebből nem derül ki, milyen felbontásban megy a webkamera mód.

Talán pontatlanul is fogalmaztam, a 640x480-at erre a webcam módra értettem. Magát a kamerát úgy 3-4MP körül gondoltam, elég nagy a kínálat ilyen felbontásból.

Sajna 2 külön cucc nem jöhet szóba, fixen be akarom építeni egy mikroszkópba...

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.14 0 0 3

Nem hagyott nyugodni atéma, találtam egyet:

http://www.ramiris.hu/termek.php?cikkszam=08168&csoport=Digit%E1lis+f%E9nyk%E9pez%F5g%E9p&page=1

Írd be a google-ba, hogy "webkamera fényképezőgép egyben".

Ilyenre gondoltál?

Előzmény: chgergo (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.14 0 0 2

Lehet, hogy tényleg nincs, általában az USB proton keresztül tudod betölteni a fényképezőgépből a gépbe a korábban felvett videókat vagy képeket. Online-ban csak a video-kimeneten keresztül tud "webkameraként" üzemelni, ezért kell hozzá digitalizálókártya is. Persze ettől még lehet. Keress inkább olyan web-kamerát, ami fényképet is tud készíteni.

Előzmény: chgergo (1)
chgergo Creative Commons License 2005.02.14 0 0 1
Mgdöbbentő, de eddig 1 ilyen kamerát sem tudtak nekem ajánlani. Pedig már vagy 5 boltban rongáltam az eladó idegeit...
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.14 0 0 0

Szerintem erre az összes ma kapható web kamera alkalmas.

De emlékeim szerint pl. a Nikon Coolpix 2100 is működött webkameraként.

Előzmény: chgergo (-)
chgergo Creative Commons License 2005.02.14 0 0 topiknyitó

Tud valaki olyan digitális fényképezőt, ami webkameraként is használható min. 640x480-as felbontással?

Mindegy milyen márka, gagyi is lehet, a lényeg a webkamera és fotózás egyben.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!