Írtam egy könyvet, amely A Csontvári-kód, avagy nem esik messze a macska a fájától címet viseli. A műfaja szatirikus-misztikus krimi. Ára 2490 Ft + postaköltség. Pécsett személyesen átvehető, tehát a postát meg lehet így spórolni.
Csere is érdekel, vagyis minden olyan könyv, ami valamiképp kötődik Finnországhoz. A szerzője finn, vagy akár finn nyelvű.
Bibliai tájak A múlt születése fotoalbom Hangversenykalauz 1960 Zirczy Ilona Leányszemmel 1943 Gausz Tibor SJ Ragyogó szemek 1942 Bertold Brecht Jó embert keresünk 1957 Közép Itáliai cinquecento festmények Corvina kiadó
Robert Doisneau und Max Pol Rouchet Das Paris (fotóalbum) 1956 Magyar forradalom fotóalbum Steinekt Ágota Karácsony
33. Larni a negyedik csigoly 1-2 34. Eidzsi Josikava Muszasi: 1-4 35. Arthur Herzog: Delej 36. Arthur Herzog: Hőség 37. Arthur Herzog: Rajzás 38. Robert Graves: Jézus király
1. Tóbiás Áron: In memoriam Nagy Imre 2. Jurij Trifonov: Válságban
3. Szabó László: 13 bíró emlékezik 4. Szabó László: 13 ügyész emlékezik 5. Szabó László: 13 nyomozó esete 6. Szabó László: 13 nyomozó emlékezik
7. Hellmuth Schindler és Hans Wilflinger: Cserepes dísznövények termesztése 8. Marosán György: ember és kenyér 9. Móricz Zsigmond: Úri muri
10. Jules Verne: Nyolcszáz mérföld az Amazonason 11. Jules Verne: Kétévi vakáció 12. Jules Verne: Nemo kapitány
13. Ráth-Végh István: Szerelem, házasság
14. Útravaló: LONDON (útikönyv) 15. Zsebútitárs: LONDON (útikönyv) 16. Marco Polo: LONDON (útikönyv) 17. Panoráma: Dunakanyar (útikönyv)
18. Kezedben a jövőd (Magyar Könyvklub) 19. Thailand Atlas (Thaiföld térkép és útleírás)
20. Tamás András: A közigazgatási jog elmélete (PPKE tankönyv) 21. Bánrévy G: a nki. gazdasági kapcsolatok joga (PPKE tankönyv) 22. Horváth Éva, Kálmán György: a nemzetközi eljárások joga, a kereskedelmi választottbíráskodás (PPKE tankönyv) 23. Jobbágyi Gábor: Személyi és családi jog (PPKE tankönyv) 24. Tatty Levente A szellemi alkotások joga (PPKE tankönyv) 25. Jobbágyi Gábor Orvosi Jog (PPKE tankönyv) 26. Vokó Gy.: Magyar Büntetés-végrehajtási jog (PPKE tankönyv) 27. Berke -Boytha: At EK Kereskedelmi joga (PPKE tankönyv) 28. Kussbach Erich: Nki és eu.i büntetőjog (PPKE tankönyv) 29. Bándi Gy: Környezetjog (PPKE tankönyv) 30. Boytha Györgyné: Versenyjog (PPKE tankönyv) 31. Sinku Pál: Kriminalisztikai alapfogalmak (PPKE tankönyv) 32. Lenkovics B: Dologi jog (PPKE tankönyv)
kiadás éve, állapot, ár, stb. e-mailben megadom, nagyon sok lenne leirkálni. Jó válogatást!
Panoráma útikönyv sorozat 25 kötete, csak egyben! Ár: 9000Ft, csak egyben! Borító használt, belül jó állapotban
"Új filmlexikon" - 2 kötetes, 1000 oldal + 600 oldal, 1973, Akadémia Kiadó Ár: megegyezés szerint Borító használt, belül gyakorlatilag érintetlen állapotban
Ha a metró felől mész a MÁV-pénztárak felé, akkor a jobb oldalon, kb. félúton-kétharmadúton. Tehát még lent az aluljáróban. Vhol tán még a tel.száma is megvan...
Tényleg csak előjegyezhetőként van. :( Bookline-on meg a www.antikvarium.hu-n előjegyezted? (Ott már volt benn példány, úgyhogy elő lehet.) Ahogy látom, nem túl régi könyv, szerintem van rá esély, hogy befut.
Sziasztok! Egy könyvet keresek én is. Kölcsön kaptam a barátnőmtől régen, (több éve), a címe : Ételben az orvosságod, vagy Ételedben az orvosságod Valami csomagküldő szolgálattól rendelte. Így boltban nem kapható. Sajnos jóhiszeműen én is kölcsön adtam, mondva, hogy nagyon fontos, hogy visszakapjam... Az illető, mint azóta kiderült nemcsak, hogy megbízhatatlan, de becsületlen is.. (Ezt persze, nem a könyv kapcsán írom, más vonatkozásban jöttem rá.) mégis jó lenne, ha be tudnám szerezni... Tanácsot várok valakitől, hol tudnám fellelni.
Van egy csomó magyar és német, valamint pár francia nyelvű orvosi könyvem, a 19. század végéről és a 20. század elejéről-közepéről. Ezek is érdekelnek?
Keresek mindenféle megunt, használt, alig használt, ronggyá cincált biológiás könyvet (minden ágban). A '70-es, '80-as években igen sok jót kiadtak, amelyek olykor a családi polcon szedik a port, viszont antikváriumban csak problémásan beszerezhető. De frissebbre és öregebbre is vevő vagyok. Ha tehát valakinek van ilyen témájú megunt könyve, szívesen megvenném. Persze nem kereskedési célból, ezért lassan, de kitartóan gyűjtögetek, de ha megnyerem a lottó ötöst, nagyobb lesz a lépték. :-)
Ha valakinek van egy "felesleges" példánya a Magyar Nyelv Etimológiai Szótára kiegészítő kötetéből, vevő vagyok rá. Továbbá nagyon érdekel a Ji King (Ji Csing - Változások könyve) egyik korábbi kiadása. Sajnos valahol elkeveredett az egyszer volt sajátom, ezért nem emlékszem a pontos paraméterekre, csak arra, hogy az elején pontosan le volt írva a szertartás is, hogyan készítsük elő a pálcikákat, hogyan alakíthatók ki véletlenszerűen a trigramok stb. Nem tudom, hogy az indexen megadott e-mail él-e, de ha valakinek estleg megvan valamelyik, akkor fel tudjuk venni egymással a kapcsolatot. Előre is köszönöm. GK
Beírtam a keresőbe: "fészkelő madarak", és a 3-4. helyen ez jött ki. Sulinet. Tüzetesebben még nem jártam utána, mert igazából az említett könyv érdekelne. Pontosabban nem engem (nekünk is megvan), hanem a fiam egyik barátját. Egyébként a világ és majdnem az ország közepén lakom. :-)
Csak nem Schmidt Egon-féle CD? Egyébként az ország melyik felében laksz? Most épp nagy rendezkedésben vagyok, de az állatos-növényes könyveket igyekszem nyomon követni, úgyhogy ha megírod, mit, esetleg miket szeretnél, akkor megpróbálok rá valami használhatót írni.