Ha beregelnék a kerekpar.hu-ra, akkor én is 5-öst adnék a Szökevénynek. Iszonyat, hogy mások hogy tették tönkre a bringám, hivatásos szervizesek és ők mit csináltak vele. Utóljára mikor voltam, kitörtem az örömtől, szerintem az egész utca hallotta:"b.....meg....a mocskos...ez, ez....kkkkkkuuuurvaaa......biiiip...EZ .JOBB, MINT NŐVEL !"
Aztán ugye mentem virágüzletbe, ahol csaj volt az eladó és utána esett le, mi van ha hallotta a kitörésem. Ami tuti. De akkor már messze jártam, menekültem nehogy valakibe botoljak, aki hallott mindent.
Scott MTB-m van.
Az ilyen:
Amúgy átköltöztek a Miskolci utca 119-be (1141). Már nem a 66-ban vannak.
Hát ez nem Oktogon környékén van, de erről a helyről mindig elégedetten távoztam.
Máshonnan nem.
A vicc az, hogy amit más bringaszervizek elbaftak, azt ők hozták helyre.
Mindig ciki volt, hogy hozzájuk viszem a rinyálásaimmal a bringám, hogy mit és hogy barmoltak el a kicsi drágámon és kik. Okkal bamegoltam, de mindig mintha tanultak volna pszichológiát vagy fene tudja, szal nem akadtak fenn a kitöréseimen. De nem értettem, hogy hogy van az, hogy valaki kerékpárral foglalkozik és elizél egy bringát. Szándékosan is volt, hogy vissza kelljen mennem oda, ahol el..... Olyasvalaki igazolta a szándékosságot, aki ama szervizesek mellett szeretett volna érvelni, csak elbénázta. Nem a megfelelő szavakat használta mondatszerkesztésében, persze semmi gond, minden tapasztalat jobbá tesz. Amúgy be is volt nyomva az a szervizes, meg piaszag, az lett volna csoda, ha.
Ja, ma egy coracélból (rozsdamentes) nyerget kellett hegesztenem, a múltkor egy riksának tőrt el a nyerge, szakad ki az anyag a hegesztés mellett, akkor meg azt.
Kezdem érteni, hogy miért hajtottak el a boltosok amikor felajánlottam, hogy a törött kerékpárokat meghegesztem. Ma hegesztettem egy nyerget, ami alapból negyven ezerbe kerül. Ott az egyik rúd tőrt el, lazán meghegesztettem. Nem tudom, hogy kinek milyen messze van az októgontól a bécsi, de ha nem annyira, és pont egy vázat kellene hegeszteni, jelezze PÜ-ben. Amúgy ha meg valaki tudja az ötvözetét a kerékpárjának, azt az anyaghóz tartozó hozanyaggal tudom összehegeszteni, így mintha nem is tört volna, nem is repedt volna a bicaja. Ha jó volt a hegesztésem a turbinalapáthoz, és a vasúti fékrendszerhez, gondolom, hogy ide is jól jönne.