Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

kareshu Creative Commons License 2007.05.20 0 0 2
Azért most se oldotta meg a TV2 a dolgot. Sokan továbbra is nélkülözzük kedvenc műsorunkat, hála a tévékettős arcoknak, akik a Szódában több fantáziát látnak. Írtam is a TC-s srácoknak egy rövid emilt, íme:

Összefoglalom én Nektek Fiúk, hol megy el erdőbe az egész műsor!

A műsoridőben.

De elébb egy kis historizálás a történelemkedvelőknek. A régi TotalCar príma volt. Jó műsoridőben, izgalmas verdákkal (régiekkel is, meg ipari múzeumból szökött mammutokkal), klassz sóderrel. A nép 11-kor a tévé előtt tolongott, hogy láthassa. Ellentétben a büntetésként is felfogható RTL-es autós magazinnal (még a neve sem ugrik be), amit kilóra megvett a BMW, meg fájdalmas volt a Riporter Úr kínpoénjait hallgatni.

Aztán – én a mai napig nem t’om mért – a TV2 száműzte legnépszerűbb műsorát.

És abban sincs köszönet, hogy fogcsikorgatósan visszavette. Miért nem ad ismét félórát normális időben? Itt emberek laknak! Mi, akik robizunk egész héten, nem bírunk fennmaradni éjfélekig tévére várva. Ha egyáltalán kiszúrjuk a tévéújságban azt a havi 1 azaz EGY sugárzását. S közben fényes nappal meg mennek a gyík szappansorozatok… Köztudott, hogy a televízió már azzal halálra tudja ítélni egy-egy szériáját (emlékezz Dérire), ha a baglyok idejére tűzi műsorra.

Mindenki emlegeti a Winkler-Bazsó párost, mint etalont, de már csak mint nosztalgiát. A netesek még idenéznek, de hát ugye a letöltés sokaknak pézkérdés. Pl én is 1 giga korlátos vaok, nem nyomok okét a kövér 800 MB-os filmetekre.

Csináljatok valamit!!

Lordred Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1

Akkor ki lehet törölni köszözönettel. :-)

Thas Creative Commons License 2005.01.27 0 0 0
0 értelme volt megnyitni a topikot, lévén hogy van rendes Totalcar topik, ahol a műsor készítői emlékeim szerint azt írták hogy márciusban lesz új műsor.

Üdv.: Thas
Előzmény: Lordred (-)
Lordred Creative Commons License 2005.01.27 0 0 topiknyitó

Kérdés Meddig tart a téli szünet?

Lesz tavaszi szünet is?

A nyári is nagyon hosszú volt.

HÉÉÉÉÉÉÉ NEKEM ELVONÁSI TÜNETEIM VANNAK !!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!