Most néztem kíváncsiságból, hogy lehet nézni újra a tv 2-őt XDXD jobb később mint soha. Gondolom az exatlon végefelé járunk, és ezért csinálták meg. Így legalább a döntőjét megtudom nézni ki nyeri a 10-10 millát.
Hosszú időn keresztül tudtam nézni a tv2 és az RTL klub műsorait a : livestreamlinks.net. net és az onlinetv. me - - - minden más működik, éppen ez a kettő nem! Érdekes... 🤔😲☹️Mi a teendő ilyenkor?
Bocs de elmondanád, lépésről lépésre, hogy hogy kell ezt beüzemelni? Nekem azt írja, hogy telepítsem a VLC-t, amit meg is tettem, pedig már rajta volt a gépemen, de hogyan tovább? A videolan-ra ez jön fel, de hogy lehet itt TV-t nézni? Nekem az RTL kéne, mert bekrepált a tévém...
Sokan jönnek „jobbnál jobb” stream linkekkel, de mire az ember rátalál erre a fórumra addigra a oldalon található linkek nagy része már halott, de sok esetben már maga az oldal sem megy. Tehát kb. most jött el annak ideje, hogy egy valóban bőség zavarát tartalmazó online TV/rádió weboldalt mutassak.
Több mint 10000(!) TV és több mint 50000(!) online rádió! A linkek 80-85%-a működik. A nem működő rádiók és TV-k pár órán belül automatikusan kikerülnek a listából, az újak pedig folyamatosan kerülnek be. Ilyen hatalmas mennyiségnél már nincs értelme kategorizálni sem, mert olyan gyorsan változnak a linkek és a TV elérései, hogy képtelenség manuálisan kezelni. A keresés természetesen használható. Amelyik TV nem működik a webes lejátszóval ott használj külső lejátszóprogramot (PotPlayer, SMPlayer, esetleg VLC), mivel nem mindegyik videó formátumot támogatja a böngésző. Rádiók esetén van lehetőség szétnézni magán a rádiószerveren is, ahol további nem publikus linkeket és hasonló érdekességeket lehet találni.
A legtöbb működő magyar online tv és rádió egy helyen. OnlineTv és Rádió csatornák Magyarországról és a Világ számos országából. 800+ onlinetv, 9500+ onlinerádió egy helyen http://onlinetv.me
Csatornák közül az M4 mint sportcsatorna bent van. A többi nincs, mert hivatalosan nincs netes adásuk. Az innen-onnan összelopkodott instabil streamek meg nem fognak bekerülni, mert úgyis levetetik, vagy a link szűnik meg.
Az ingyen online tv oldal szerkesztősége, megkereste nektek hazánk legnépszerűbb kereskedelmi csatornájának az RTL klub online stream-jét!
Az Rtl Klub magyarországi, országos, földfelszíni, kereskedelmi televízióadó, a magyar televíziós piac és a hazai[...] Bővebben!Tovább »