Keresés

Részletes keresés

roppix Creative Commons License 2007.02.23 0 0 3

Szia Imittó !

Roppix vagyok. Roppi szerettem volna lenni, de azt már sajna lefoglalta valaki.  :-))

Azért írok neked, mert érdekel a wap / wml készítés és anyagokat és segítséget keresek hozzá az interneten.

Te írtad hogy csináltál már wap oldalt és hogy működik, ezért szeretnélek megkérni téged hogy ha tudsz és nem nagy gond, akkor légyszíves segíts nekem hogy én is tudjak egyet csinálni.

A kérdéseim:

1. Milyen programmal érdemes nekiállnom, amivel egyszerű dolgozni és honnan

szerezhetem be? Esetleg el tunád küldeni nekem?

2. Mennyiben tér el egy wml odal gy html- től? Html oldalt már szerkesztettem egy

magyar nyelvű, amit látsz, azt kapsz elven működő html szerkesztővel, de az

nyilván nem ugyanaz, mint a wml.

3. Hol találhatok egyértelmű, megmagyarázott és egyszerű példaprogramokat?

4. Hol tudok ingyen wap oldalt regisztrálni? Milyen klienssel lehet feltölteni a

fájlokat? Ez is támogaja az ftp- t?

Ha tudsz nekem segíteni, akkor légyszives írj nekem a freemail címemre:

ropiharcos1@freemail.hu

Előre is köszönöm: roppix

Előzmény: imitto27 (-)
Vad Creative Commons License 2005.02.21 0 0 2

helló, én is most kezdem.

kérdésem lenne:

ha csinálok egy wml oldalt mongyuk waptorral (sima szöveg), amit PC-s wap-böngészővel látok a hálón, akkor mért nem látom a telefonos böngészőmmel?

úgy sejtem, a wml mellé kell még valami, de fogalmam sincs, mi az

fakarika67 Creative Commons License 2005.02.10 0 0 1

Szia:)

Engem ez a téma érdekelne, főleg érdekes wap-címek, újdonságok... Sajnos, teljesen amatőr vagyok + szőke nő is, de figyelni, az tudoook:) Tudnék, ha öntenétek az infót:)

Szép napot!

_ Liar _ Creative Commons License 2005.01.22 0 0 0
0
imitto27 Creative Commons License 2005.01.22 0 0 topiknyitó
Sziasztok!!! Most kezdtem csak próbálgatni a WAP oldalak készítését, gondoltam, feldobom itt a témát, hátha segíthetünk egymásnak szerkesztésben ill. kész lapok elérését is fel lehet tenni... Első kész lapom a http://tagtag.com/beatboxextra , még elég kezdetleges, de kezdeti sikerélménynek elég. Egyébként a www.tagtag.com oldalon regisztráció után 1 Mb tárhellyel kezdőknek is egyszerűen kezelhető felülettel lehet szerkeszteni!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!