Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy van-e konkrét tapasztalatotok angliai/irországi szellemi munkával kapcsolatban. Ugyanis ahogy a magyarorszáig közvetítőket, hirdetéseket valamint a kinti helyzetet elnézem, szinte 99%-ban szakácsokat, pincéreket, ácsokat, vizszerelőket és egyéb szakembereket keresnek. Nekem közgazdász diplomám van, nagyon erős angol nyelvtudásom, könyvelésen, számvitelen kívül pénzügyi területhez értek ( vállaltfinanszírozás, jelentések készítése, cash-flow, kinntlévőség kezelés stb...)
Ahogy elnézem nem sok esélyem van, pontosabban, miért venne fel bárki innen, ha helyből is sok a jelentkező az ilyen munkára. Sajnos nem orvos, vagy informatikus vagyok, akkor könnyebb lenne a dolog.
Tudtok esetleg ötletet adni, hogy hogyan induljak el? Küldözgessem szét a CV-t, és lesz ami lesz?
Van itthon olyan munkaerőközvetítő cég, aki kimondottan szellemi munkára specializálódott? Akit eddig láttam, max orvost, ápolót keres, esetleg IT szakembert.
Valami ötlete, tanácsa, tapasztalata van valakinek?
Köszi
Annyi állásportál van, nézd át őket, és ahogy már valaki mondta is, menj ki. Ha itthonról pályázol, akkor macerás lesz veled időpontot egyeztetni.
Ha nincs elég félretett pénzed vagy nem akarod felélni rögtön, akkor mégis jobb, ha szerzel egy akármilyen munkát gyorsan (ami valószínűleg fizikai jellegű lesz) és aztán keresel valami olyat, ami tényleg érdekel!
Ne szarozz. Ha tényleg kint akarsz dolgozni, ülj fel egy repülőre, tölts el 2 hónapot álláskereséssel egy neked tetsző városban (anyagi lehetőségeidtől függően szerreényen, vagy kényelemsen) és 100 %, hogy találsz munkát. Ha itthonról akarsz segítséget kapni ehhez, nem is gondolod azt olyan komolyan. Jobb a kényelem? Ez így nem fog menni, kockáztass és nyerj.
Az a kérdésem, hogy van-e konkrét tapasztalatotok angliai/irországi szellemi munkával kapcsolatban. Ugyanis ahogy a magyarorszáig közvetítőket, hirdetéseket valamint a kinti helyzetet elnézem, szinte 99%-ban szakácsokat, pincéreket, ácsokat, vizszerelőket és egyéb szakembereket keresnek. Nekem közgazdász diplomám van, nagyon erős angol nyelvtudásom, könyvelésen, számvitelen kívül pénzügyi területhez értek ( vállaltfinanszírozás, jelentések készítése, cash-flow, kinntlévőség kezelés stb...) Ahogy elnézem nem sok esélyem van, pontosabban, miért venne fel bárki innen, ha helyből is sok a jelentkező az ilyen munkára. Sajnos nem orvos, vagy informatikus vagyok, akkor könnyebb lenne a dolog.
Tudtok esetleg ötletet adni, hogy hogyan induljak el? Küldözgessem szét a CV-t, és lesz ami lesz? Van itthon olyan munkaerőközvetítő cég, aki kimondottan szellemi munkára specializálódott? Akit eddig láttam, max orvost, ápolót keres, esetleg IT szakembert.
Valami ötlete, tanácsa, tapasztalata van valakinek?