Keresés

Részletes keresés

waters Creative Commons License 2011.11.14 0 0 132
waters Creative Commons License 2010.11.26 0 0 131

Előszilveszteri Sex Action koncert!!! 2010-12-30

Budapest, Morrison's Közgáz

A belépés 21.00-ig ingyenes.

21.00 után lányoknak 500,- Ft, fiúknak 1.000,- Ft a belépő.

Italakciók:
17.00 - 21.00-ig az összes koktél 600,- Ft.
17.00 - 24.00-ig a sör, a Baileys és a tequila csak 300,- Ft!!!

Várható koncert kezdés: 20.30
Javasolt érkezés: 20.00

Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 8.

waters Creative Commons License 2010.09.06 0 0 130
A klub üzemeltetőjének hivatalos nyilatkozata szerint, a Wigwam Rock Klub…

…a Fehérvári út 202. szám alatt nem üzemel tovább. A döntés okairól, valamint arról, hol és milyen formában folytatódik a legendás klub története, egyelőre nincs információnk
Előzmény: Axlrock (129)
Axlrock Creative Commons License 2010.09.04 0 0 129
Szeptember 11én 20 éves szülinapi koncert a Wigwamban.
Szeptember 13án pedig, ha hinni lehet az alexandra.hu-nak, akkor megjeleni végre

Sex Action DVD

1. Intro
2. Fekete lyuk - A kezdet
3. Az első fellépés
4. Miért maradtunk együtt?
5. Ahova lépsz
6. Zuhansz velem
7. Én ilyen vagyok
8. Vörös a szád
9. Zuhansz velem (élő)
10. Hallod a hangom (élő)
11. Valami vár (élő)
12. Tetoválva vagy (az első 9 kamerával rögzített klip Magyarországon)
13. 1993.06.19 Rocktükör interjú
14. Végzet vagyok (élő)
15. Szexuális manőverek, Born to be wild (élő)
16. 1993 nyara, lövészet Miksával és Lukival
17. A mocskos turné
18. Biliárd Zolival és Miksával
19. C.A.S.H
20. 1994, E-klub, Húzd fel a fegyvert
21. Az utolsó interjú
22. 2004.08.08 - A visszatérés
23. Alkohol (élő)
24. Magányos úton (élő)
25. Kell ez a hajsza (élő)
26. Vicces interjú (nem került adásba)
27. Csak ez kell (élő)
28. Vörös a szád (élő)
29. 2005, Az új album bemutatása
30. Nem használ a szó
31. Szerelem kell (koncertklip)
32. Jöhet bármi (élő)
33. Mint az őrvény (élő)
34. Nem szabadulsz (élő)
35. Napszemüveg (koncert és turnékilp)
36. Kicsit durva (élő)
37. Már nem érdekel (élő)
38. Nem használ a szó (élő)
39. Én ilyen vagyok (élő)
40. Hallod a hangom (akkor és most)
41. Vége főcím
42. Bonus extra
waters Creative Commons License 2010.04.07 0 0 128
http://ideasforum.exofire.net/viewtopic.php?f=14&t=35
Predator X Creative Commons License 2009.09.24 0 0 127

Sziasztok, az alábbi interjúban Zana úr bemutatja Áfonyát.

http://www.noltv.hu/video/1871.html

B-side Creative Commons License 2009.08.08 0 0 126
Ha véletlenül nézem meg a videót, vagy véletlenül meghallgatom a számot, akkor észre se veszem , hogy nem a szasza énekel
Előzmény: waters (125)
waters Creative Commons License 2009.08.07 0 0 125
waters Creative Commons License 2009.07.27 0 0 124
Holnap ZP !!!!!!
waters Creative Commons License 2009.06.25 0 0 123
SEX ACTION interjú a 2009.05.28-i próbát követően

A zenekar most története talán legkomolyabb válságából született újjá, miután Szasza, majd a basszer Miksa távozását követően sikerült újból talpra állni, mi több, az évek óta formálódó lemez is megvalósulni látszik lassan. Ez alkalomból a csapat cseppet sem autentikus környezetben található próbatermében, egy zuglói óvoda pincéjében látogattam meg őket, majd miután egy pár klasszikus, majd egy új nótát is lezúztak, just for me, az esti langymelegben az ovisok homokozója melletti padra telepedve beszélgessünk egy jót. Mivel az egy főre jutó tetoválások számát tekintve elég jó arányt képviseltünk, sikerült is kivívni a járókelők és szomszédok furcsa pillantásait ... :)

• Azt hiszem megkerülhetetlen, hogy az utolsó hivatalos beszélgetésünk óta véglegesen kivált Szaszáról kérdezzek elsőként. Az tudható volt, hogy egy ideje már nem volt maximálisan elkötelezett, de mikor hullott ki végleg a csatasorból?
  • Egy jó erős éve - kezdte Matyi - Elég sok gondunk volt, főleg nekem Szaszával, a végén már kibékíthetetlen ellentéteim. Nézd, nem titok, hogy a Zorall és a családja nem volt túlzottan a Sex Action javára. Már megszűntek a csajok a színpadon, egy csomó minden változott emiatt, és hát sajnáljuk, de úgy alakult, hogy Szasza végül úgy dönött, hogy választani kell, és nem minket választott? Az, hogy mi mindezt, a problémákat, az elkötelezettség hiányát szóvá tettük, oda vezetett, hogy elfajultak picit a dolgok, és végül azt mondta, hogy akkor azt viszi tovább, a Sex Action-ből pedig kiszáll. Az utolsó koncertünk a Wigwamban lett volna a karácsonyi buli, amit Szasza a hátunk mögött mondott le, úgy, hogy mi csak egy héttel előtte értesültünk, hogy nem lesz koncert. Ez már olyan húzás volt, amire én is azt mondtam, hogy még a békülésre sem vagyok hajlandó egy ideig.
  • Azért az utolsó időkben érezhető volt a feszültség, úgy is, hogy nem tudhattuk, mi is zajlik a háttérben.
  • Abszolút, ez egy legalább éves küzdelem volt, tehát volt kifutása. Úgy indultunk neki, hogy megírtam jó pár dalt az új lemezhez, Zoli meghallgatta, elkezdte földobolni, aztán Szasza meg már nem nagyon akart ezzel dolgozni, valahogy nem látott benne perspektívát, vagy nem tudom. Végül ott álltunk meglőve Zolival, mert hogy időközben Miksa is elszállt a rendszerből...
  • Na igen, ez lett volna a következő sarkalatos kérdés...
  • Őt szerettük volna megmenteni - kapcsolódott be cowboy kalapját hanyagul a tarkójára pöckölve Zana mester is -, de ő abszolút más okok miatt nincs a zenekarban. Egész egyszerűen olyan munkája van, ami miatt nem jut már ideje a rock?n?rollra. Meg is mondta, hogy nagyon szívesen jönne, de nem tud annyi energiát fektetni bele, amennyire érzése szerint is szükség volna. És úgy meg nem akar játszani, hogy beszáll koncertekre, és aztán ott úgy fél-biztosan prütyörög, vagy száz százalékosan csinálja, vagy nem. Ebben mondjuk igaza van... Ő nekem kiváló barátom is maradt, de Matyival is teljesen OK a viszony, azt hiszem. Mondta azért, hogy le is jön majd bulikra, mulatni, bebaszni, csak nem tudja vállalni, hogy dolgozzon is vele. Azért itt csinálunk most egy új lemezt, intenzíven próbálunk az új tagokkal, szóval van meló bőven.
  • Miksa menet közben alakult így, azaz ne asszociáljunk összefüggést Szasza és az ő távozása közé?
  • Semmiképp, a kettő nem függött össze. Véletlenül alakult így, sajnos, teszem hozzá....
  • Tök érdekes egyébként, hogy annak idején az Action-ből mi mentünk el Matyival, most meg a Sex Aciton-ből Szasza és Miksa, a másik kettő. De ez csak véletlen amúgy.
  • Úgy tudom, egy darabig tanácstalankodtatok a folytatás hogyanját, sőt, létjogosultságát illetően is. Mi volt a fő lökés végül, hogy újra itt ülhetünk veletek egy próbán?
  • Én nagyon nem szerettem volna azt a lemezanyagot a fióknak eltenni. Érzetem, hogy ez Sex Action lemez... Ez akkortájt volt, amikor valahogy elkezdett híre menni, hogy nincs már Szasza, holott nem tettük közhírré, keresni meg pláne nem is próbáltunk senkit. Szóval, elkezdtek jönni a mail-ek, hogy gyerekek, nem a Szasza egyedül a Sex Action, ne hagyjátok abba.
  • Valaki még olyat is írt, hogy fontos intézmény a Sex Action, ha-ha! Komolyan... Na, most mondd meg, ha-ha!
  • Na, de végül úgy néz ki jól sült el a váltás, mert most megint van lelkesedés - lelkesedett Zoli - Az a jó, ha egy zenekarban van lelkesedés! Magánemberként nekem ma sincs gondom Szaszával, de nem lehetett már vele dolgozni.
  • A lényeg, hogy elkezdtek szivárogni az önként jelentkezők is, amúgy kéretlenül. De valahogy senki nem volt az igazi, attól függetlenül is, hogy nem döntöttük még el, most mi is legyen a továbbiakban. Gyulával végül leültünk beszélni, hiszen csak ő tartotta kézben a háttérdolgokat. De próbálni nem próbáltunk senkivel.
  • Gondoltunk kínunkban olyanra is, hogy különböző ismert emberekkel énekeltessük fel, Kowa, meg Kontor Tomi pl. akivel a KGB-t is csinálom mondjuk.
  • Az új tagok hogy kerültek képbe végül?
  • Hát, először is itt van Áfonya, a Sexmachine - mutatta be Matyi szerényen röhögve az új frontembert.
  • Új Sexführert választottunk - utalt végül Zoli is a csapat őskori művészneveire.
  • Majd ki is akarom ám kérdezni, valóban Sexmachine-e - tört ki a maximalitás az ötödik tagnak számító Nagy Gyulából - Hogy mennyire hiteles. Mert ha nem... Ha-ha!
  • Gyulán keresztül egyszer csak felhívott, hogy Matyikám, én Áfonya vagyok, egy az egyben nyomom, satöbbi - ecsetelte Matyi a nagy pillanatot.
  • Gyula, és te hol találtad a komát?
  • Két évvel ezelőtt valahogy engem hívott először, jó ég tudja, honnan és hogy, azzal, hogy ugyanúgy énekelek mint Szasza, hallgassatok meg! Végül megadtam neki Matyi számát, erre felhívta Matyit, aki meg elküldte a pi...ba, ha-ha!
  • Ja, hát felhívott éjjel tízkor félrészegen, hétköznap, azzal, hogy "Matyikám, én vagyok, Áfonya vagyok, és izé", tudod, közben meg nem is ismertem, azt sem tudtam, kicsoda... Ki a f...om vagy, mi az hogy Áfonya?! Na, menj a f...ba te hülye... Ha-ha! Na, és ez volt az első beszélgetésünk...
  • Szegény azóta is felemlegeti, ha-ha!
  • Ja, de azért nem hagyta magát, végül eljött hozzám, és bizonygatta, hogy be akar kerülni, ő ide való, tudja a nótákat, érted, marha lelkes volt. Mondom, biztos, Áfonya? Nem ismersz még engem, az egyik kezemben a korbács, a másikban a pisztoly, és választhatsz, melyiket kapod, itt meló van meg szigor b...meg. De, de tudja. Jól van Áfikám, akkor lássuk. El is kezdte, rekedt kacaj, á-ha-ha, apukám, jejejeee. Ok, akkor most menj be, és énekelj a stúdióban. A lényeg az, hogy egy hónapja dolgoztunk már együtt, amikor egyszer jön ki, és azt mondja: Matyikám, nem tudok énekelni. Ha-ha! Na, mondom, erről van szó, ha-ha!
  • De most már megtanulsz, a k...va anyádat, ha-ha! - röhögött Zoli is.
  • Én magyar bandák közül abszolút ezen nőttem föl, tulajdonképpen magam sem hittem, hogy összejöhet, hiába igyekeztem, ha-ha! - "mentegetőzött" az érintett - De még most is nehéz, mert itt tényleg komoly és kemény munka zajlik, de ha előrébb akarsz fejlődni, azt tényleg csak így lehet. Azt hittem, hogy megy ez, aztán kiderült, hogy ilyen szinten csak tanulni lehet...
  • Na, de amúgy tényleg nagyon akarta, meg akarja is. Fazonilag, láthatod, beillik a képbe, de sokan azt hiszik, hogy ez itt a Sex Action, ez laza, meg kurva egyszerű, de nem így van, és erre rájött ő is, a lelkesedése viszont nem veszett el.
  • Pedig kapja szépen, ha-ha! Ahányszor hibázott, láttam, Matyinak durrant el az agya. Tudod, lazáskodás, rock'n?roll sztár, pedig nem szégyen felírni, hogy itt nem így, hanem úgy éneklem azt a sort, de amikor harmadszor is elb...ta... De egyelőre bírja! Teljesen az amatőr szférából jött, ezért neki ez nagyon nagy lehetőség.
  • Sanyiról még nem beszéltünk. Őt Bense Sándornak hívják, vele már évek óta együtt játszom a Mátyás Attila Band-ben, vele tehát már össze voltam szokva, de érdekes mód alapvetően nem gondoltunk rá, legalábbis nem az elsők között. Még Big Daddy Laci is szóba került, ha-ha! De Sanyi is Sex Action-ön nőtt fel amúgy, függetlenül attól, hogy a MABandben keveredtünk egymás mellé, és lásd, így adta a sors, hogy most pont basszusgitárosra lett szükségünk.
  • Egyébként Áfonyát is Sanyinak hívják, Vékony Sanyi. De ez nem feltétlen illik rá, úgyhogy inkább Áfonya, The Sexmachine, ha-ha!
  • A Sex Action nekem is ikon zenekar volt, ezt tudni kell. Eredendően én nem is akartam zenélni, aztán a legelején, még a Fekete Lyukas kazetta korszakában bejöttek ők, és ez olyan őrület lett nálam... Tizennégy évesen ott ugráltam elől, Matyiék dedikálták a farmernadrágom, aztán a Zuhansz velem a mélybe c. dallal kezdtem el gitározni tanulni. Igazából fel sem tudom fogni, hogy most itt vagyok ebben a csapatban...
  • Nem lett volna elsőre is evidens, ha már úgyis több éve együtt dolgoztok?
  • Én próbálkoztam, de Matyi eleinte mondogatta, hogy hát nem tudja, meg közös döntés, majd meglátjuk, de azért én sunyiban elővettem ezeket a dalokat, átnéztem újra, hogy ha netán úgy alakul... Aztán elsőként úgy voltam itt próbálni, hogy csak kisegíteni, hogy Áfonyával tudjanak haladni. Aztán így maradt... Ha-ha! De nekem nem volt ismeretlen már se a magas léc, se a kemény munkamódszer.
  • Nem akartam volna összekeverni a kettőt - igazolta a húzódozást utólag is Matyi - A Zoli szavaival élve, ő egy mocskosabb, szemetebb arcot képzelt volna el a Sex Action-be. De már Sanyi is növeszti a szakállát, meg rögtön mondta is, hogy Zoli már be vagyok jelentkezve a szalonba a másik karommal is, széttetováltatom magam, megígérem, ha-ha! Az Áfonyával ez másabb volt, azon aztán nem kellett igazítani fazonilag semmit, igazi déli arc.
  • Áfonya, az betyárul ki van varrva - vakargatta az állát Zoli is - Föl kell kötni a gatyát, bele kell húznunk. Lehet, én is beiratkozom még egy-két session-re, ha-ha!
  • Ez a komoly meló amúgy nem csak ilyen mániákusság - magyarázta Matyi - A múltját tekintve, de a jelenlegi helyzetben is, a Sex Action egyet csinálhat csak, kurva jót, iszonyatosan jót, a régihez képest is, amit hozzá lehet mérni.
  • Ezért is fiatalítottuk a csapatot, így majd újra a lányok kedvencei lehetünk, ha-ha!
  • És mi a helyzet a már emlegetett új albummal?
  • Elkezdtük összerakni az új lemezt. Matyi megírta a dalokat, alakulnak a szövegek is, én is hozzájárultam már egyel.
  • És még legalább kettő kell majd, merem remélni - sugallta Matyi.
  • Zoli te régen nem írtál szöveget, vagy tévednék? Úgy tudtam, ez Matyi "megörökölt" feladata volt a kezdetektől már.
  • Sex Actionbe nem még, az Actionbe már írogattam, a Kartelben meg mindet én írtam, de az mondjuk egy más történet már.
  • Itt is érezni, hogy amiket Zoli ír, picit másabb jellegű, karakterében, de mondtam neki, hogy muszáj hogy besegíts, nekem is itt van a MA Band is, úgyhogy egyszerre én sem tudtam mindent összehozni. De abszolút sikerült megfogni a Sex Action vonalát! Jövő év január, vagy tavasz lesz a megjelenés, maximum, ez kiadófüggő. Nem mondok még nevet, Gyula már tárgyalgat, reméljük, hogy össze is jön, ami most kilátásban van.
  • Ami jó is, mert nekem most ősszel jön az új Kartel, így nem lesz minden egyszerre, viszont még időben leszünk a fesztiválokra való beféréssel is.
  • Ott vesszük fel majd nálam egy részét, úgy néz ki - szedte össze Matyi, amit még tudni lehetett hirtelen -, de anyagilag még nem tudom, hogy jövünk majd ki összességében. Keverni és masterelni máshol kell majd, de akárhogy is alakul, mindenképp ki fogjuk adni. Tizenegy-két dal lesz rajta, lendületesebb lesz, picit másabb is, mint a Jöhet bármi. Amikor egyszer nálam jártál, vagy másfél éve, amit akkor mutattam, ahhoz képest két vagy három dal született még újabb.
  • És mikor lesz az első nagy megmérettetés?
  • Úgy néz ki, hogy a Zöld Pardonban lesz az első buli - vázolta Gyula - Szerettem volna korábban is már, de nem tudtam szervezni, mert még eléggé bizonytalanság volt a tagság körül. Felkérés lett volna bőven... De hát így tudtam lekötni semmit.
  • De most már lehet, Gyuszi - piszkálódott vigyorogva Zoli.
  • Na jól van, persze Zoli, de ilyenkor már javában tele vannak a fesztiválok is. De most már mindegy, annyiból jó is, hogy most picit megmutatjuk magunkat, aztán jövőre, az új lemezzel meglátjuk majd. Addig erre ráfekszünk, meg összegyúrjuk a csapatot!
  • waters Creative Commons License 2009.05.31 0 0 122
    Előzmény: __BB__ (121)
    __BB__ Creative Commons License 2009.05.06 0 0 121

de ki az új ?

nagyon nem akar kiderülni

Előzmény: waters (120)
    waters Creative Commons License 2009.05.06 0 0 120

Dátum: 2009.07.28
    Helyszín: Budapest, Zöld Pardon

Részletek:
    Új énekesünk bemutatkozása

__BB__ Creative Commons License 2009.05.03 0 0 119

na igen, de ki énekel ?

a zene OK, a hang kicsit Mátyás de nem ő az

közben mintha olvastam volna valahol hogy a Miki is kilépett

Előzmény: waters (118)
    waters Creative Commons License 2009.05.03 0 0 118
    Készül az új album! (2009.04.28)

Tekerjétek fel a hangerőt, hogy hallhassatok egy kis ízelítőt a készülő lemezről. Kóstoljatok bele 'Az élet csak játék' című nótába. A kritikákat a vendégkönyvbe tessék bevésni. Ezzel a jó kis pörgős darabbal próbáljuk csillapítani a hűséges rajongóink étvágyát és eloszlatni a kételyeket... Igen, a Sex Action létezik és nemsokára élőben is élvezhettek az új és régi dalokra!

www.sexaction.hu

Előzmény: __BB__ (117)
    __BB__ Creative Commons License 2009.03.22 0 0 117

na erre nagyon kivácsi vagyok

remélem nem a kgb/jack jack környékéről húznak elő valakit

Előzmény: waters (116)
    waters Creative Commons License 2009.03.22 0 0 116

"A Sex Action-ről nemsokára már tudok beszélni bővebben is... már alakulnak a dolgok. Szasza továbbra sem akar velünk játszani, de lehet, hogy megy az élet tovább nélküle is...?! Sőt mégis elkészül az új lemez "

matyi

SPACEBOY Creative Commons License 2008.11.30 0 0 115

várható volt,hogy a feleség győz

a szive meg már nincs meg hozzá,akkor meg minek:-(

Előzmény: __BB__ (114)
    __BB__ Creative Commons License 2008.11.30 0 0 114

na ennek is annyi

megint feloszlott ...

__BB__ Creative Commons License 2008.04.10 0 0 113

Új Vuk előzetese :

http://check.blog.hu/2008/04/10/vuk_3

az rendben hogy Ganxsta van az elején mert ő már mindehol ott van mint a Kiszel Tünde naptárja, de kb a fele után a lülktet az erő szól ?

aztán kiadják a filmzenét cd-n hogy a fiatalság időben nevelve legyen ? :)

Axlrock Creative Commons License 2008.02.09 0 0 112
    Érdekes még mindig a sztori!
    Milyen lemez bemutatója?:)
    Ha egyszer nem lesz sem lemez sem DVD!
    Amúgy sajnos minenkinek fontosabb a sajázt zenekara, mint a klasszikus Sex Action!
    Sajnos ma már csak nosztalgia az egész, ők maguk sem veszik olyan komolyan, ahogy illene. Lejátszák azt a pár koncertet évente és kész! Amúgy meg mindenki teszi a maga dolgát.
    waters Creative Commons License 2008.02.08 0 0 111
    Lemezbemutató Dátum: 2008.12.13
    Helyszín: Budapest, Wigwam

waters Creative Commons License 2008.01.24 0 0 110

"DVD nem lesz. Kettő okból. A zenekar nem működik, csak néha fellép. Új rajongó szinte nincsen hiszen nincs reklám, nincsen sajtó és senki nem játsza a számokat. Lemez sem hiszem, hogy lenne. Pedig igény van reá csak sajnos a Szasza véleménye nem változott. Nekünk Gyuláknak a lelkesedése is alábbhagyott látva ezt az amatörizmust a zenakar részéről!Pénzt az ember akkor fektet be ha az megtérül, vagy ha szívügye. Jelenleg egyik sem áll. Sikerült egyeseknek lenullázni. Ez van! Sajnálom, hogy igy alakult és remélem, hogy fog ez még alakulni pozítiv irányban. "

Nagy Gyula

Axlrock Creative Commons License 2008.01.15 0 0 109
    Hallod a hangom régi és újabb felvételekből ollózott klippje
    YEAH!
    http://www.youtube.com/watch?v=Q0ZB3R3TQ80
    Axlrock Creative Commons License 2007.08.22 0 0 108
    Nem nagy a mozgolódás mostanában a Sex Action háza táján. Se interneten, se színpadon! A mostani Szigetes koncertről talált valaki képeket, beszámolót?
    A következő koncert december 9 Wigwam, de mi lesz addig, és az után?
    Új album, a régóta igérgetett DVD, nem tud senki semmit?
    Hol vagytok Sex Action rajongók? Senkit nem érdekel a banda jövője?
    Axlrock Creative Commons License 2007.05.31 0 0 107

A www.sexaction.hu n van 10 videoklipp, és le is tölthetőek, a videók menüpont alatt!  Fekete Lyuk, Petőfi Csarnok, Sziget a koncerthelyszínek. Aki nem ismerné leírom:

Ahova lépsz, Én ilyen vagyok, Zuhansz velem, Hallod a hangom, Vörös a szád, Tetoválva vagy, Cash, Nem használ a szó, Szerelem kell, Napszemüveg

Ezeket a klippeket lehet letölteni:))

És itt van Mátyás Attila készülő nagylemezéről egy videoklipp

"Túl Közel"

http://youtube.com/watch?v=Q7KHwVonf_A

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.27 0 0 105
    te jó ég :]]]]
    mindenesetre nosztalgiáztam egy kicsit, míg néztem :D
    Előzmény: Törölt nick (104)
    Axlrock Creative Commons License 2007.04.03 0 0 103

Többször láttam már a Sex Actiont élőben, és igazi fergeteges hangulatú bulikat nyomtak mindig. Átgondoltam  párszor, hogy érdemes e elmennem a koncertre, mert ugye először úgy volt, hogy ez Szasza búcsúbulija. Aztán mégis maradt, sikerült meggyőzni. Nem akartam ilyen sírós kínos mégegyszer utoljára az eredeti felállás koncertjét. Szerencsére nem is ezt kaptuk. Eleve furcsálom a háttérben zajló kavarást, mert ugye a 2004-es nagy visszatéréskor mindenki nagyon lelkes volt, és élvezték a közös zenélést. Szasza is elmondta több interjúban, hogy 10 évig amíg külön utakon jártak, ő megpróbálta többször összetrombitálni a nagy négyest, de nem sikerült. Ezért fura, hogy most valamitől ő sokallt be. Mert a következő Sex Action albumot nem hajlandó felénekelni, de ki tudja mit hoz a jövő. Valami megváltozhatott benne, de nagyon. A március 31-i koncert viszont nagy  volt.                                                                                            

Bemelegítésként egy Cult emlékzenekar volt, ami stílusban tökéletesen illett Szaszáék elé. Mondjuk az egy tipikus Magyar kór, hogy mindennek van emlékzenekara. A Kissnek is, a Maidennek, meg a Metallicának, Gunsnak stb. Ettől még jó volt a buli, sikerült a hangulatot megalapozni. Fél 12 körül kezdődött a móka, a "Zuhansz velem" című nótával. Most kimaradt a Volt egyszer egy vadnyugat bevonuló western intrója, és  a sztriptíz is elmaradt, a koncertmenüre azonban nem lehetett panasz. Ugyanis a 2005-ös Jöhet bármi, és az első album húzós rock n' roll nótáin kívül bekerültek a repertoárba ritkán játszott nóták is. A "Tetoválva vagy" és a bluesos "Magányos úton" igazi meglepetés volt számomra. Szóval a hagulat ismét fergeteges volt, és még a kilépést is fontolgató frontember is megnyugtatott minket. Marad és együtt 4en folytatják, neki is fontos, nekünk is, és nem hagy cserben minket. Mondjuk 1994-ben volt egy nagy váltás hardcore műfajban folytatták Action néven. Akkor előbb Matyi, majd Zolee is kiszállt. Tehát volt már ilyen probléma és nyilván nehéz ma is egy rock zenekarnak, mert a média kerüli őket, a lemezeladást meg jobb, meg se említeni. Viszont ez nem az üzletről szól, hiszen itt mindenkinek van saját zenekara, ez egy örömzene. És az is legyen. Újabb meglepő és örömteli pillanat volt, amikor Szasza bejelentette, hogy Zoleenak is, és neki is gyereke lesz. Hát igen változnak az idők, de a nóták az Ahova lépsz, Én ilyen vagyok, Szerelem démona, még most is nagyon ütöttek. Körülbelül másfél óra volt a koncert.

Axlrock Creative Commons License 2007.03.26 0 0 102

Na írt Szasza a blogján.

Kissé terjedelmesebben, mint azelőtt megerősítette, hogy együtt marad a nagy csapat, de kevesebb koncert lesz. Aúj albumról és a DVD-ről még egy szót se mondott :( Amúgy megawattban kedden vendég a Sec Action. Na én asszem az ismétlést tudom nézni vasárnap.

Axlrock Creative Commons License 2007.03.25 0 0 101

Gondolom ti is tudjátok, hogy Matyi sokáig ellenzte a visszatérést elzárkózott mind az F.O. System mindd a Sex Action feltámasztásától. Végül megtörtént mindenki, ő is mondta, hogy ez nosztalgia, mert már nem úgy él, mint régen, de ha a közönség is élvezi, és ő is, és pénzt is kap érte, akko mé ne?

Szasza is nagyon lelkes volt a Sziget 2004 után, naná hány néző is volt a Nagyszínpad előtt? Arra is nagyon büszkék, hogy full extrás technikával léphettek fel az Arénában tavaly, az új album is tökös lett szerintem.

Persze tudom én, hogy erőltetve nem jó a dolog, de most nagyon úgy tűnik, hogy kényszerből marad a Sex Action frontembere, nem tiszta szívéből. és én ezért gondolom azt, hogy szar az egész! De sok kérdés van bennem? MIért? Miért? Miért? Mióta? Mitől sokallt be? stb

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!