Keresés

Részletes keresés

ballib_a Creative Commons License 2005.01.14 0 0 19
Erről jut eszembe!

Szigetváron kinnt van Szulejmán szobra!!!!!

Micsoda szégyen .....

Ki fog ezért bocsánatot kérni?
Előzmény: Ghanima (16)
bloki Creative Commons License 2005.01.14 0 0 18

Ha esetleg mégis, nem lenne olyan nagy felhangja az esetnek mint a megszálló hatalom szimbólumának - a vörös csillag - törvényi eltörlésének, szoclibes berkekben. ;-)

Szóval, vannak élő és vannak halott ügyek. Egy maszkabál az egy maszkabál.

Előzmény: Ghanima (16)
Ghanima Creative Commons License 2005.01.14 0 0 17

Igen, tudom, olvastam róla.

Előzmény: bloki (15)
Ghanima Creative Commons License 2005.01.14 0 0 16
Ezzel semmi gond nincsen, de én sem fogok Mohácson Szulejmán jelmezben bálozni...
Előzmény: bloki (14)
bloki Creative Commons License 2005.01.14 0 0 15
Rommel egyébként kiváló katona volt, és Hitlerrel konfliktusos volt a kapcsolata. Emiatt nem is csatában halt meg a Sivatagi Róka.
Előzmény: bloki (14)
bloki Creative Commons License 2005.01.14 0 0 14

Csak adaléknak, mert sem magát az ifjonci cselekedetet, sem a médiareagálásokat nem kívánom kommentálni: a világháború alatt az angolok a lelőtt német gépek pilótáit horogkeresztes zászlóval letakart koporsóban temették el, pedig Anglia igen sokat szenvedett a Luftwaffétól. De látták az ellenségben a remek katonát, a pilótát, a hazafit, a hőst, az embert.

Előzmény: Ghanima (13)
Ghanima Creative Commons License 2005.01.14 0 0 13
Hmmm, és egy angol ifjú miért nem inkább a saját nagy hadvezére előtt akar tisztelegni? Ha jól emlékszem, Rommelt legyőzték Afrikában.
Előzmény: bassadam (12)
bassadam Creative Commons License 2005.01.14 0 0 12

egyébként az egyenruha Rommel féle volt, így ez lehetett tisztelgés is egy nagy katona előtt. hiszen Rommelt inkább tehetséges hadvezérnek, mint nácinak tartják, tartjuk.

tehát  a dolgo pozitív, nem kell bocsánatot kérni.

ballib_a Creative Commons License 2005.01.14 0 0 11
Nem.

Éppen azt nem értem, abból miért nem csinálnak ekkora ügyet, hogy pl. amerikában a jelmezbálok tele vannak Osama Bin Ladennal?

És miért nem volt akkora felháborodás, amikor pl. Soros György Sztálin emléknapot akart rendezni?
Előzmény: Powersystem (7)
Powersystem Creative Commons License 2005.01.14 0 0 10
Ha valakinek csak ennyi esze van, akkor miattam azt vesz fel amit akar, de akkor számoljon a következményekkel.
Előzmény: nyman (9)
nyman Creative Commons License 2005.01.14 0 0 9

egy JELMEZBALON? A kutyat nem erdekli. Csak nehany idiota tulreagalja a dolgot. Engem az se zavar, ha valaki Sztalinnak, Hitlernek, Arafatnak, vagy Bushnak egy JELMEZBALON.

Egyebkent mar van hasonlo topik.elhülyült britek

Előzmény: Powersystem (7)
originalqszi Creative Commons License 2005.01.14 0 0 8
Pontosan ugyan úgy, mintha a barátom gépkocsi baleset következtében meghalt volna:)))))) Ne soroljuk a halált a halálnemek szerint, mert a tényen változtatni lehetetlen!!!!!!!:(((( Persze a bosszú, az bosszú!!! Ezt tanítja az amerikai filmipar, hogy semmit sem  szabad megtorlás nélkül hagyni!!!!:((((((((
Előzmény: xyz25 (2)
Powersystem Creative Commons License 2005.01.14 0 0 7
Szóval szerinted helyes ha valaki náci jelképekkel parolázik?
Előzmény: ballib_a (-)
Edward Prendick Creative Commons License 2005.01.14 0 0 6
menjen vezekelni New Yorkba

Repülővel? ;)
Qqberci Creative Commons License 2005.01.14 0 0 5
Nem, mert OBL arab, Vityka meg dakota.
Előzmény: originalqszi (1)
Steve the Great Creative Commons License 2005.01.14 0 0 4
Tegnap láttam a CNN-en egy beszélgetést egy királyi család szakértővel(!), hogy mennyire szörnyű dolog, hogy Károly herceg kisebb fia náci tisztnek öltözve jelent meg egy ilyen bulin... És épp az auschwitzi tábor felszabadításának 60. évfordulója közeledtével... Szörnyű, hogy mivé lett a mai fiatalság...
_ Liar _ Creative Commons License 2005.01.14 0 0 3
mért is? akkor inkább ne árulják... de ne kérjen bocsánatot
xyz25 Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2

Ha szeptember 11-én, hozzátartozod ott maradt volna a törmelék alatt, Te hogy

éreznél?? 

originalqszi Creative Commons License 2005.01.14 0 0 1
A Hellowen az magyar ünnep is????? Még nem fogták rá Orbán Viktorra, hogy valójában ő OBL???????:DDDDDDDDDD
kékbarisnya Creative Commons License 2005.01.14 0 0 0
Vannak dolgok, amivel lehet humorizálni, és mások, amelyekkel nem. Én a maszkabált a humorizálás egy fajtájának fogom fel, mások viszont nem.
ballib_a Creative Commons License 2005.01.14 0 0 topiknyitó
Kis Pista a Hellowen partyn egy olyan OB Laden jelmezben vonult fel, amelyet amerikában egyébként tonna számra árulnak.

Ezért kérjen bocsánatot az amerikai emberektől és menjen vezekelni New Yorkba!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!