Az én egyik ismerősöm Béres -cseppet adott az öreg kutyusának, és egész jól tartotta magát! (igaz, tejet nem ihatott, viszont nem is hiányzott neki :DD )
Jaj, nem válaszoltam, de figyelmetlen voltam, elnézést!
Luca és Picur pici korukban kerültek hozzám, ők 6-7 hónapos koruk körűl műtve lettek, Boglárkát is megműtötték, mielőtt hozzámkerült, de hogy előtte volt-e, nem tudom. Most sajnos éppen kisebb probléma van vele, eléggé legyengült, valószínüleg a kora miatt. Abból sejtjük, hogy elég idős lehet, mert a fogai már elég ramaty állapotban vannak.
Vélhetőleg jól kijönnek egymással. ( Bár nem ismerem a macskák hospitalizációját )
Volt már valamelyiknek kölyke? Tudom, hogy említetted, hogy Luca már idős, de gondoltam fiatalabb korában.
Nekem gyerekkoromban volt egy hófehér cicám ( kandúr ). Felserdülvén folyton -folyvást kujtorgott. Kizárólag akkor került elő, ha anyám jól becsapta a hűtőajtót (régi,orosz gyártmány ) az előszobában, mert akkor mindig kinézett egy kis husika.
Hát, tényleg nem kellene erőltetni a divat szabta alakításokat, én sem tudom megérteni, mi az értelme. :-/
Luca a 3lábú, Bogi a tiritarka.
Nem tudom, így fogták be, ill. akkor még megvolt térdig, de nagyon rondán csonkolódott, és folyton begyulladt, szegénynek nagyon fájt, így megműtettem.
Hogy miért csinálják? Mert az emberek egy része már fényévnyi távolságban van az értelmes élettől. ( nem biztos, hogy igazam van, de én ettől még így gondolom)
Szegény Boglárka!Mi történt vele?(gondolom, valamilyen baleset )
(Sorrenben raktam be őket, a kosárban pihenő cica az; a bal hátsó lába hiányzik.)
" a "mezei"macskoszok a legokosabbak. ( a többi a túltenyésztés miatt már kissé degeneratív)"
Ez bizony így van!
És mekkora a tenyésztett kismacskák halandósága! Hatalmas! :-( És mégis folytatják, eröltetik - nem értem, miért. (Több ismerősöm is tenyészt macskát, rengeteg kudarcélményük van)
Uh, én egyiket sem látom 3lábúnak! De nagyon helyesek! És szerintem a "mezei"macskoszok a legokosabbak. ( a többi a túltenyésztés miatt már kissé degeneratív) De én igazándiból egyáltalán nem vagyok egy nagy macskaszakértő.