Keresés

Részletes keresés

ronintilla Creative Commons License 2005.07.10 0 0 5
Kösz nem aktuális már! Megoldódott a problem. Kérem a moderátort, törölhető a topic!
Előzmény: szezam (4)
szezam Creative Commons License 2005.07.10 0 0 4

Nem tudom, aktuális-e még a dolog, de:

Vettem egy hátlapi kivezetést (Bluefish, 0.5k) kiszedtem a csatit és felügyeskedtem a

ház elejére.

Előzmény: ronintilla (3)
ronintilla Creative Commons License 2005.01.12 0 0 3
Végülis már több fórumon is meghirdettem, és mivel nem sok remény van bármiféle megoldásra, mert pölö a HWSW-n ajánlott coomp-ker-nek írt emiljeim is hibaüzivel visszajöttek; szal most már bármiféle megoldás jó lenne. Az általad vázolt hőmérős, szabályzós, usb-s előalpi panelt hol vetted, és mennyiért?
Előzmény: CREATOR (2)
CREATOR Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2
Konkrétan milyen kivezetésre gondoltál, mert az előlapi panel szerintem mindenképp jobb. Nekem pl. olyan előlapi panelem van, amin két hőmérséglet mérő /kék LCD/ két ventiszabályzó és két USB csati van, ilyet már 6-7k-ért kapsz. Ha ragaszkodol ahoz hogy a házadba épited az mindenképp furással, faragással jár az meg nem tul esztétikus, és még mindig kell szerezned egy ilyen nyákot, ami a csatikat tartalmazza, ahoz meg egy használt ház kell vagy veszel egy uj. pl. codegen házat táp nélkül 2-3k-ért.
Előzmény: ronintilla (-)
ronintilla Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1

:-)))))

Teccik a hozzá állás! Pozitív!

Előzmény: Tombolda (0)
Tombolda Creative Commons License 2005.01.11 0 0 0

Benéztem.

0.

Előzmény: ronintilla (-)
ronintilla Creative Commons License 2005.01.11 0 0 topiknyitó
Intro:
Üdv! Mindenkinek, ha valaki egyáltalán véletlenül benéz ide.

Nem tudom van-e bolhapiac topic valahol, (nemtaláltam) ezért bocs ha nem itt kellett volna nyitni.

Nos a topikcímben látható cájgot szeretném beszerezni, ugyanis a NEO CN-602SBK-B házam előlapját fedő ajtócska mögött nincsenek meg a fent említett kivezetések.
Egy olyan megoldás is érdekelne, ami csak az ú.n nevezett NYÁK lapocskát a csatlakozókkal+kábelekkel tartalmazza, tehát nem muszáj, hogy a gépbe építhető 3 1/2, vagy 5 1/4 helyre építhető szettre gondoljatok. Minden ezirányú ajánlatot előre is THX!
emil: trek_fun@fibermail.hu, trek_fun@hotmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!