Mi most készülünk Punta Canára, öt csillagos szállodába. Van esély rá hogy 220-as hálózat van vagy mindenhol csak 110 V-os van? Az itthoni kütyük hogy viszonyulnak a 110 Volthoz?
Mi 7 éve voltunk utoljára, de ez a Dominika már nem az, ami utoljára volt.A hotel és a személyzet az tökéletes, de az amberek viselkedése már eléggé megváltozott.
A másik: Punta Canán senki ne menjen kirándulni vagy buggyzni a parton árult ügynökökön keresztül. Bárkihez mész, ugyanahhoz a maffiához kerülsz, mind ugyanannak dolgozik. Csak az utazási iroda vagy a hotelben engedéllyel működő cégnél szabad bármilyen kinti programot foglalni, mert csak ott lehet utólag reklamálni.
Hosszú idő után benéztem ebbe a topicba, és furcsának találom, hogy valakik osztogatják a negatív értékeléseket az amúgy is ritka, és egyébként teljesen pozitív vagy legfeljebb neutrális hozzászólásokra. Kik és miért trollkodnak itt?
Mi 2015-ben voltunk a Grand Palladiumban. Csak jókat tudok róla mondani. Nagyon szép a part, széles fehér homokos sáv van előtte. (nem úgy, mint pl. a Vista Sol előtt,a hol a fenyőfáktól nem tudsz napozni). Folyamatosan mentek az animációs programok napközben, este szuper előadások, zenés-táncos műsorok voltak. A medencénél egész nap kellemes latin popzene szólt ( azóta is hallgatjuk itthon, annyira megszerettük ). A medence körül (is) rengeteg napozóágy van, mindig találtunk üreset. 1 dollárokat adtunk a felszolgálóknak, még a bárpultig sem kellett elmenni, 10 percenként jöttek megkérdezni, hogy mit kérünk. Nekünk az volt az első dominikai utunk, talána azért is hagyott annyira mély nyomokat, de tényleg fantasztikusan jól éreztük magunkat. Ha visszakeresed a hozzászólásaimat, találsz bővebb leírást.
Végigolvastam már mindent, de örülnék olyan véleménynek, aki volt esetleg a két szálloda valamelyikében. Melia vagy Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa? Igazából a part és az esti programok érdekelnének leginkább. :)
Sziasztok😃Magyar idegenvezetöt keresek .Januar végen mennénk hatan.Punta Canan van a szállodánk.Már voltunk többször akkor Gustavoval voltunk.De most hallottam hogy már mast csinál.Vallaki tud ajánlani magyar nyelvü vezetöt?
Jó néhány resort ala carte éttermében voltam már, de sehol nem kellett még zakó/öltöny. Ing és hosszú nadrág mindenhol elég volt. Nem valószínű, hogy pont az Iberostar Punta Cana lenne a kivétel.
December végén utazunk Punta Canaba, egy all inclusive szállóba. (Iberostar Punta Cana). A fő étterem mellett 3 alkalommal a tematikus éttermeket is igénybe vehetjük, ám a leírás szerint a férfiaknak ide zakó is kell.
Mennyire veszik ezt ott komolyan? Ha nem muszáj, nem vinnék magammal e miatt zakót.