Segítség! Laptopon (P3, 800mHz, 256MbRam), win2000-rel nem indul a játék (se Vdm-mel, se nélküle), miután felsorolta az állomásokat, közli, hogy SVGA init falióra. :-( +oldás?
Na ja, azok voltak a szép idők, amikor csak akkor nyomtuk meg a Reset gombot, amikor valóban abba akartuk hagyni a játékot... :) 38k-ba meg mennyi minden belefért
Van leírásom (magyar- magam fordítottam anno!), ha érdekel, de a becopyzott szöveg is mutatja, nagyon nem finom dolog a kiegészítők készítése (se pálya, se ojjektum tekintetében). Eccer egy M62-t akartam berakni (jó kis Paintes grafika) - magyarán átrajzoltam egy objektum BMP fájlját - erre: a játékban egészen más színpaletta, a mozdony abszurd helyre beszúrva, progi lefagy, én meg nagyokat pislog. Na ott hagytam abba...
Ha végigolvasod az előző 82 hozzászólást, akkor minden kérdésedre megkapod a választ. Pár perc alatt végig lehet olvasni, és még sok hasznos információt kaphatsz a kérdéseidre kapott válaszokon kívül. Például a program letölthetősége rögtön ottt van a topiknyitó hozzászólásban :)
Behalt a topik, pedig ünnepélyes bejelentésem van:
SIKERÜLT ELINDÍTANOM A JÁTÉKOT!! :-)
(hibásan volt letöltve a VDMsound)
Sőt! +állítanom is sikerül a vonatot...!
Ráadásul ráj5tem (valaki kérdezte), hogy mi az a vörös "0" - szerintem "vonathossz jelző", mert pl mindjárt az elején, a +szakítás(vörös nyíl) után a 0-tól szabad újra vontatni(már lej5t a teljes vonat a +szakításról).
Annyi a játék vége, hogy beállok a kihúzóba és kész? (gagyi..)
Sebaj, betegállományban valamicskét kárpótol...;-)
Üdv
Na, ha már szabadságon vagyok, gondoltam ezzel "kárpótlom" magam...:-)
Hát nekem sem működik. XP, az a "hangizé" full nem jó, anélkül az "easy"-ban jutottam el odáig, hogy Menü, Start, és nagy, véget nem érő feketeség...:-(
Azt írtátok, hogy a piros felfelé mutató nyil azt jelenti, hogy állítsuk le a motort. De ez előtt van, a háromszögben a B vagyis, hogy kezdjünk eszeszeveszetten fékezni. Akkor hogy is van az?
A piros nyilnak mi az értelme, mert ha odáig motorral megyek akkor úgyis kapok egy rakás hibapontot (a fék miatt) vagy nem férek be az állomásra?
Az egyik állomáson, valahol a pálya vége felé, látom azt a jelet, ahol el kell kezdeni fékezni, de nem láttam a motor kikapcsolására utaló nyilat. Ezt többször is megnéztem és tényleg nincs is.
Itt mi a teendő? Kapcsoljam ki "érzésre" valahol a motort? Tényleg ha a jelzés hiányában kikapcsolom a motort azárt jár hibapont?
A tolatás arra való például, hogy ha 10 méterrel a gerenda előtt állsz meg, akkor szép óvatosan oda tudj gurulni. De kocsik csatolásánál is ezt az állást használják, mert ilyenkor minden motor sorba van kapcsolva a kocsiban, és az összes ellenállás rá van kapcsolva a motorokra, így kicsi a gyorsulás