És mit szóltok ahhoz a reklámtrendhez, hogy a kb. 40-es évekből való "epekedek egy pillantásodért, vágyom a csókodra meg hasonló angol szövegű dalokkal reklámoznak sörtől kezdve bármit. Egyszer még jó volt, de hogy nem szégyellik már elővenni egymás után ezeket a slágereket és mindenre ráhúzni.
Attól a nyálas medvétől engem is a hideg ráz, de az evolúció ellen úgy se tehet semmit, ha nem életképes. A sün és borzzal szembeni fölényes magatartása miatt nem is érdemel szánalmat! :)
Gondolom, nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel, én felháborítónak tartom, hogy te nyitsz egy topicot egy ilyen lény védelmére. Ez olyan, mintha Hasfelmetsző Jacket próbálnád megvédeni. A Coccolino-maciban semmiféle pozitív tulajdonság nincs. Aki pedig ilyen topicot nyit, az nem más, mint a méltán ellenszenves szörnyeteg fizetett alkalmazottja, vagy agymosott híve.
Mivel a Kokkolínó neme még eldöntetlen, ezért a tuti siker érdekében a legegyszerűbb lenne rögtön a Terriblekkel pároztatni. Ennek több előny is lenne:
a.) Terriblekknek végre lenne saját gyereke, és megnyugodhatna;
b.) visszakerülne a Blikk címoldalára, ami azért már frankó;
c.) Kokkolínó megmenekülne a kihalástól, akárhogy is acsarkodnak rá a sülhívők;
d.) a közös utódokon gyorsan kiütközne a kis görény összes rossz tulajdonsága, amit most édi-bédi képpel leplez, és jól elsűllyedne ez a topik;
e.) mégsem menekülne meg a kihalástól, mert a becsapott és kiábrándult fanok családjával együtt lemészárolnák.
Ehh, hát ez nem is medve, hanem valami nagy szempillájú ribanccal ötvözött génkezelt mosómaci. És még a szeme is hogy csillog, amikor az a nő a sünire csukja a szekrényajtót... :P
A macinak is tenni kéne valamit. Bizonyítani az életképességét! Például dörmögjön és ne nyávogjon! Egy mackó brummogjon nekem még akkoris, ha pihepuhalágyság....
eléggé csúnya egy figura ez a Coccolino maci...
ízléssel rendelkező gyerekeket csak ijesztgetni lehet vele...
(ha én játékgyár lennék jobbat gyártanék, és kedvesebbet)
Csak úgy tudjuk megvédeni, ha pároztatjuk valamivel, nehogy kihaljon. Ott van pl. a tv maci, ami kicsit öregecske
mici mackó, de a gyerekek ebben az esetben nem lesznek valami iq huszárok
maci laci, csak nehogy bubu azt hihesse, hogy le akarjuk ütni a kezéről
Szerintem Cellini Mester pontosan ez ellen a trend ellen nyitotta meg ezt a világmegváltó topicot. Azt hiszem, mindannyian megemelhetjük kalapunkat ezen halált megvető bátorság előtt...