Azt hiszem ideje lesz megnyitni ezt a topikot, hiszen Japánban már kapható minden idők legjobb autós sorozatának 4. része, de bő két hónap, és hozzánk is elér! Aki esetleg nem ismerné, az nézze meg a játék introját :
http://down.videogamerx.net/ps2/granturismo4/gt4_intro.wmv
most ekezdtem a gyerekkel játszani ezt a játékot nagyon lassan megy és szegény nagyon türelmetlen nem tudtok valami segitséget ..csalást vagy valami hogy tudnék gyorsabban elörelépni másikakat végigjátszottam de erre már nem nagyon van idöm elöre is köszi!!
Kb 1,5 éve játszom a karrier módot és 60 százaléknál vagyok, habár fél évet kihagytam különböző okok miatt...
Eljutottam odáig hogy nyertem egy formula gran turismo-t és nem tudom hogy lehet rá tuningot és gumit venni... 2 hónapja ezzel vesződök de még sehol nem tudtak rá választ adni, csak azt hogy sehol... Ez igaz?
GT Force Pro-val + minden "elektronika" nélkül és Professional módban játszom. Nehezebb az irányítás - sokkal életszerűbb (korai visszváltáskor megcsúszó hajtott kerekek, stb.), és a versenyek is nehezedtek. Sőt, az S kategóriás versenyek már egyszerűen megnyerhetetlenek. Na ezügyben lennék kiváncsi más tapasztalatára. :o)
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Megvan a gran turismo iso fájl-ban. Daemon-tools-ot használva megnyitottam. Vol kiterjesztésű fájlokat találtam, amit a dragon unpackerrel társította a gépem. Sajnos nem ismerem ezt a programot.Mit kell csinálni ezzel a programmal?
Először a Japán versenyeket csináltam meg. Utánna a Beginner és Professional,....pályákat. Nismo 270 R-el kezdtem. Japanese Hall>Japanese Championship>Nissan Fairlady Z Concept LM Race Car '02. Ezzel a kocsival elég sok versenyt meg lehet nyerni, +tuning még többet. Ha eljutsz az Endurance Hall-ba ott a Nürburgringi 24 órás versenyt megnyered a Nissan Fairlady-vel kapsz 1.200.000 Cr-t + Polyphony Formula GT-t. Utánna a Formula GT-vel Extreme Hall>Formula GT World,15 futam, futamonként 100.000 Cr ha nyersz. Ha megnyered a Formula GT versenyt 3.000.000 Cr. + nem emlékszem milyen kocsi. Circuit De La Sarte 24h I 1.200.000 Cr. + Audi R8.
A 24 órás és Formula GT versenyeket B-spec módban nyomtam. Így is versenyenként 8-9 óra.
Az SG-n foleg a kepek mennek, nem lattam, hogy egy megadott palyan versenyeznenek a jobb koridokert. Neked, hogy ment a Laguna Seca a bomossel? Addig nem irod be az idodet mig 1:30 ala nem mesz? :D
Na, hogy alltok? A hosszu hetvegen sikerult elorebb jutni? En 21%-nal tartok.
Lehet-e valahol olyan autot nyerni, amivel eselyeskent lehetne resztvenni a profi liga utolso versenyen? Nezzetek meg milyen gepek mennek ott. Ha venni kellene, az kb. 4.5M penz...
Lacibá' jól mondja, más autót ad ha mindent ezüstre vagy arnyra csinálsz meg. Csak az a baj, hogy amint megszerezted a licencet, megkapod az autót és később hiába javítasz az eredményeiden, jobbat már nem ad érte.
Amúgy teljesen igazatok van, nem éri meg tökölődni, csak az idegeim látják kárát! :D
Gondolom jobb autot kapsz, ha aranyra csinalod. Bar szerintem sem eri meg a szenvedest. Inkabb versenyezni kell, penzt szerezni, autot venni, versenyezni, penzt szerezni, ...
Hihetetlen mennyisegu verseny van, kivancsi volnek mennyi ido alatt lehet ezt A-Spec-ben vegigjatszani.