Keresés

Részletes keresés

papri Creative Commons License 2004.12.29 0 0 23

egészbélszínt borsozod,megkened mustárral,és olajat öntesz rá.

pár napig érleled hütőbe, majd4-5cm-es szeleteket vágsz és egy picit megnyomkodod,(nem klopfolod). pici olajba pár perc alatt megsütöd angolosra,vagy félangolosra.

valamilanykabatban Creative Commons License 2004.12.24 0 0 21
elmondom:)
végül kétféleképp fogom megcsinálni:
bélszínlángos zöldvajjal
meg
bélszín sárgabarackos sajtos kalapban
mert egy irtó hosszú darabot vettem:D
Előzmény: huzat (17)
valamilanykabatban Creative Commons License 2004.12.24 0 0 20
köszönöm
nagyon jól hangzik a javaslatod, ki fogom próbálni
(egy kicsit rosszul esett hogy teljesen hülyének tartasz, de hát .....)
szoktam főzni, sütiben egészen fenomenális tudok lenni csak bélszínnel nem volt még tapasztalatom , mivel meglehetősen drága...de olyan szépen nézett ki nem tudtam neki ellenállni
Boldog Karácsonyt:)
Előzmény: Törölt nick (19)
bundee Creative Commons License 2004.12.23 0 0 18
A bundasitas nem azt jelenti, hogy a kulseje meg van sutve, belul meg finom puha marad? "Kéreg" keletkezik rajta?

bundee
Előzmény: valamilanykabatban (16)
huzat Creative Commons License 2004.12.23 0 0 17
majd mond el milyen volt, jó étvágyat hozzá:-D
Előzmény: valamilanykabatban (16)
valamilanykabatban Creative Commons License 2004.12.23 0 0 16
én nem akarom bundázni
szóval pácoljam akkor minnyár nekiesek
Előzmény: kemorgo (12)
kemorgo Creative Commons License 2004.12.23 0 0 15
Ha holnap esedékes a hami, akkor sürgősen pácoljátok be!!!!! A "bundátlan" áldozatot vágjátok kb 1-1,5 cm vastag szeletekre, a bundásítottat kicsit vékonyabbra és sürgősen kenjétek meg jóféle mustárral és olajjal, egy kis bors sem ártott még neki. Én hűtőzacsiba szoktam tenni, öntök egy kis olajat, aztán bekötöm a zacsit, mehet  a hűtőbe. Csak sütéskor sózom!!! Amikor sütni akarod, nem kell már olaj a serpenyőbe, elég az ami rajta van. 3-4 perc oldalanként. A bundásítottat ki kell klopfolni én csinálnék neki egy kis fokhagymás- reszelt nyerskrumlis palacsintatésztát és abba forgatnám, majd rántott szelet módjára kisütném. Köret? Ami jól esik hozzá!!
Előzmény: huzat (14)
huzat Creative Commons License 2004.12.23 0 0 14
én akarom bundásítani!
nekem csinál egy bundásat magának egy simát, de mondj neki receptet(mind a kettő fajtából), mert nem tudja megcsinálni
Előzmény: kemorgo (12)
kemorgo Creative Commons License 2004.12.23 0 0 13

Természetesen rossz helyre kattogtam:)

Valamilanykabatban- téged illetnek a kérdések!

Előzmény: kemorgo (12)
huzat Creative Commons License 2004.12.23 0 0 11
nyersen próbáltad már? nem lehet olyan rossz:-D
Előzmény: valamilanykabatban (10)
kemorgo Creative Commons License 2004.12.23 0 0 12

Szióka!

Kérdésem lenne, hogy feltétlen bundázni akarod? És mikor esedékes a fogyasztása? Ezektől függ, hogy hogyan csináld!

Jó lenne egy kicsit érlelni, sokkal omlósabb lenne. Esetleg hogyan szereted? Angolos, jól átsütve stb.

 

Szerintem egy jó bélszínt kár elrontani a bundásítással!

 

Előzmény: huzat (2)
valamilanykabatban Creative Commons License 2004.12.23 0 0 10
kedves huzat én szeretem a humorod de egy receptet is aggy hozzá plz
Előzmény: huzat (9)
huzat Creative Commons License 2004.12.23 0 0 9
hát vannak akik nem szeretik a humorizálást, pl. a németjuhász topicban elküldtek a búsba, az akváriumos topicban volt akinek tetszett voln akinek nem

különbözőek vagyunk 'stenem van ez így:-D
Előzmény: valamilanykabatban (8)
valamilanykabatban Creative Commons License 2004.12.23 0 0 8
fogadjunk hogy néhányan már képenvágtak :D
Előzmény: huzat (7)
huzat Creative Commons License 2004.12.23 0 0 7
akkor 4 személyre:
megfogom a bélszínt(1db), feldobom a bélszínt, elkapom a bélszínt, bundásítom a bélszínt ééééés kész

éééés megfogom a bélszínt(1db), feldobom a bélszínt, elkapom a bélszínt, bundásítom a bélszínt ééééés kész

megfogom a bélszínt(1db), feldobom a bélszínt, elkapom a bélszínt, bundásítom a bélszínt ééééés kész

megfogom a bélszínt(1db), feldobom a bélszínt, elkapom a bélszínt, bundásítom a bélszínt ééééés kész
Előzmény: valamilanykabatban (6)
valamilanykabatban Creative Commons License 2004.12.23 0 0 6
de nem mosogatni akarok TE!!!
bélszín....betűzzem??????:D
Előzmény: huzat (5)
huzat Creative Commons License 2004.12.23 0 0 5
ezt a módszert próbáltad már?:-D
Előzmény: huzat (4)
huzat Creative Commons License 2004.12.23 0 0 4
Feldobom a tányért, elkapom a tányért, csorgatom a tányért, megtörlöm a tányért ééééés késsssz.

ÉÉÉÉÉÉÉÉsss megfogom a tányért, feldobom a tányért…
valamilanykabatban Creative Commons License 2004.12.23 0 0 3
KB:D
Előzmény: huzat (2)
huzat Creative Commons License 2004.12.23 0 0 2
én még a vizet is odaégetem nem tudok főzni...de a bélszínt NAGYON szeretem

egy tuti: valahogy bundásítani kell

(a szakácskönyvekben sajnos már az előszót sem értem általában)
Előzmény: valamilanykabatban (1)
valamilanykabatban Creative Commons License 2004.12.23 0 0 1
nay0
de hol a recept?
Előzmény: huzat (0)
huzat Creative Commons License 2004.12.23 0 0 0
b0cseszka
valamilanykabatban Creative Commons License 2004.12.23 0 0 topiknyitó
A Fővámtéri csarnokban egy hirtelen ötlettől vezérelve vettem egy darab bélszínt....most itt nézünk farkasszemet a bélszín meg én:) és fogalmam sincs hogy lehet finomat csinálni belőle......
nincs valakinek valami tuti receptje amihez nem kell libamáj ellenben el lehet kápráztatni vele számomra fontos embereket?
lécciléccilécci.......:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!