Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

mackoka2000 Creative Commons License 2004.12.31 0 0 9

Talán egy ilyen útszakasz van a városban, az Orczy út. Szerintem, az februárig biztos bírni fogja, mivel az nemrég adták át.:-)))))

Az útfoltozás jó üzlet. Senki nem ellenőrizi, hogy megcsinálták-e, de jó magas munkadíjat lehet kiszámlázni érte.

Üdv: m2000

Előzmény: Törölt nick (7)
pkri Creative Commons License 2004.12.31 0 0 8
Az biztos,nekem most spec 1 sem jut az eszembe.
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.31 0 0 7
Szerintem jobban járunk, ha a kátyúmentes utakat soroljuk fel, hamarabb végzünk. :-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.30 0 0 6

A Bartók Béla vége, amit nem újítottak fel, úgy néz ki, mintha most ért volna véget a háború... régen jártam arra, és nem hittem el, hogy ilyen van!!! :((( Szerintem a kockaköveknek már több mint fele hiányzik.

Újpesten, az Árpád úton, az üzletház előtt van valami csatornafedél-féle, de nem olyan kis kerek, hanem nagy, téglalap alakú, rácsos. Na az annyira megsüllyedt, olyat ütött rajta az autóm, hogy azt hittem most azonnal kiszakadt a futómű alóla...

pkri Creative Commons License 2004.12.30 0 0 5

Csepelen a kossuth lajos utcában a víztoronynál befelé jövő oldalon fürdökád nagyságu kb 20-25cm mély árok tátong kb 3 hete.

Ez nem Europa ez a kőkemény Balkán.

mackoka2000 Creative Commons License 2004.12.30 0 0 4

A XII. ker. Németvölgyi úton, a 85. számnál lévő gyalogátkelőhely közelében több jelentős kátyú nehezíti az arra autóval közlekedők dolgát.

Üdv: M2000

mechand Creative Commons License 2004.12.23 0 0 3
ez mondjuk nem teljesen ide tartozik de a multkor láttam egy filmet a Discovery-n ami a német autópályákról szólt. azt mondták hogy azon semmi kátyú nem lehet meg repedés sem. 70cm-es beton alapja van a pályának ami egyedülálló. nálunik miért nem lehet igy építeni? sokkal olcsóbb havonta foltozgatni?
mechand Creative Commons License 2004.12.23 0 0 2

akkor én felírnám a Huszti utat végig. kibebaszott nagy gödrök vannak rajta. amikor ott járok nem is tudok nagyon előre néázni mert csak az utat lesem hogy most éppen merre kell hirtelen kitérnem egy kátyú elöl.

Ezenkívül megemlíteném a Szinyei merse utcát is mert ott kb egy hónapja sikerült befoltozni azokat a kátyúkat amik múlt tél óta! ott voltak. és nem is voltak kicsik és ráadásul a rendőrség épülete elött.

Zool2107 Creative Commons License 2004.12.23 0 0 1
50 km? Ejha, az útfelújítók jó hogy bele nem halnak majd a munkába. Munaknaponként jó 200 m utat fognak megcsinálni. És ezért kapnak egy méter útért 260000 Ft-ot. Király.

Ui: Budapest úthálózata hány km hosszú?
_ Liar _ Creative Commons License 2004.12.23 0 0 0
mirül beszélsz 0 ilyen van ... :))))
Előzmény: mackoka2000 (-)
mackoka2000 Creative Commons License 2004.12.23 0 0 topiknyitó

Gondolom minden autóst dühít az a sok kátyú, amibe kénytelen belemenni nap, mint nap.

Októberben minden sajtó tele volt azzal a hírrel, hogy 2005-ben a Főváros mennyi pénzt kap útjai javítására.

Adjuk meg azokat a helyeket (lehetőleg pontosan), ahol komoly kátyú-veszély leselkedik az "óvatlan" futóműre. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!