Ötven kilométernyi utat újítanak fel Budapesten 2005-ben - írja a szerdai Magyar Hírlap. A lap úgy tudja, 13 milliárd forintot szánnak a munkákra, ami háromszorosa az idei kiadásoknak. Jelenleg egyébként több mint százezer kátyú van a főváros útjain.
Segítsünk a Főpolgármesternek ill. munkatársainak, hogy hol vannak komoly lyukak Budapesten.
A Bartók Béla vége, amit nem újítottak fel, úgy néz ki, mintha most ért volna véget a háború... régen jártam arra, és nem hittem el, hogy ilyen van!!! :((( Szerintem a kockaköveknek már több mint fele hiányzik.
Újpesten, az Árpád úton, az üzletház előtt van valami csatornafedél-féle, de nem olyan kis kerek, hanem nagy, téglalap alakú, rácsos. Na az annyira megsüllyedt, olyat ütött rajta az autóm, hogy azt hittem most azonnal kiszakadt a futómű alóla...
ez mondjuk nem teljesen ide tartozik de a multkor láttam egy filmet a Discovery-n ami a német autópályákról szólt. azt mondták hogy azon semmi kátyú nem lehet meg repedés sem. 70cm-es beton alapja van a pályának ami egyedülálló. nálunik miért nem lehet igy építeni? sokkal olcsóbb havonta foltozgatni?
akkor én felírnám a Huszti utat végig. kibebaszott nagy gödrök vannak rajta. amikor ott járok nem is tudok nagyon előre néázni mert csak az utat lesem hogy most éppen merre kell hirtelen kitérnem egy kátyú elöl.
Ezenkívül megemlíteném a Szinyei merse utcát is mert ott kb egy hónapja sikerült befoltozni azokat a kátyúkat amik múlt tél óta! ott voltak. és nem is voltak kicsik és ráadásul a rendőrség épülete elött.
50 km? Ejha, az útfelújítók jó hogy bele nem halnak majd a munkába. Munaknaponként jó 200 m utat fognak megcsinálni. És ezért kapnak egy méter útért 260000 Ft-ot. Király.