Keresés

Részletes keresés

Eilean.Donan Creative Commons License 2004.12.22 0 0 20

Hú, már szerintem fejjel előre lehúzta magát a budiban, annyira komolyan vette a bátor kritikát. De tényleg.

Előzmény: apple48 (18)
apple48 Creative Commons License 2004.12.22 0 0 18
Nem vagyok Én olyan durva, h tönkrezúzzak egy Hiteltelent. Nekem egy senki és mivel ez egy fórum, elmondtam a véleményem. De tényleg.
Előzmény: Eilean.Donan (15)
noir2 Creative Commons License 2004.12.22 0 0 17

főleg azt élveztem, amikor ütöttél...

na, ne légy már ütődött, nem is éltem akkoriban...

de, ha akarod, legyen:

2004 szakall éve volt

:O)

Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.22 0 0 16
hiába, a nosztalgia! beh szép is voltak az ávónál töltött éveid, mi?!
Előzmény: noir2 (8)
Eilean.Donan Creative Commons License 2004.12.22 0 0 15
Hát ez most tönkrezúzta Pokornit. De tényleg.
Előzmény: apple48 (2)
ikszilon Creative Commons License 2004.12.22 0 0 14

...és azzal fejeződött be, hogy sértett, hisztériás emberek magyar zászlót égettek Erdélyben

Előzmény: Ernesto Che (11)
Girland Creative Commons License 2004.12.22 0 0 12
Vegul is lehet, hiszen naluk szoktak "az emberek" szembejonni az utcan es politikusokat leszologatni, hogy elmondjak mit gondolnak ok meg csak tolmacsoljak a parlamentben, hogy az "emberek" mit mondanak. Igaz azt anno Ader szokta mondani, de a korhinta forog tovabb most ismet Pokorni es Kover van a szinpadon,majd jon legkozelebb megint az Ader!-))))
Előzmény: Törölt nick (9)
Ernesto Che Creative Commons License 2004.12.22 0 0 11
Azzal kezdődött, hogy őrjöngő hisztériás csürhes zászlót égetett az utcán. Tányleg nem az emberek éve volt. Mondanám, hogy az állatok éve, de nem akarom megsérteni az állatvilágot.
Girland Creative Commons License 2004.12.22 0 0 10
En ezen eloszor egy oriasit rohogtem,majd elszomorodtam,hogy ezeknek valoszinuleg tanitjak a hulyeseget es a demagogiat!-)))))) Biztos az egerek eve volt,meg a budos mocskos komcsike!-))))))DDDDDD
noir2 Creative Commons License 2004.12.22 0 0 8

természetesen a magasságos atyaúristen éve volt ez is, mint az összes többi - egy olyan mélyen hívő ember, mint Pozol nem is mondhatja(gondolhatja) másképp..

óóó bár csak egyszer láthatnám, amint Pokorni, és Kondor guggolva, békaügetésben, brekegve körbeugrálják a Hősök terét - jobban örülnék neki, mint egy csokikeresztnek szenteste....

Előzmény: Stoppermutter (-)
ikszilon Creative Commons License 2004.12.22 0 0 7
Jaj, Modi bácsik, nyugodtan benthagyhattátok volna nemtudomki beírását, olyan jellemző, kedves kis reakció volt. :-)
ikszilon Creative Commons License 2004.12.22 0 0 6

Pokorni ahhoz képest, hogy az ország egyik elit gimnáziumában volt tanár, rendkívül primitíven képes fogalmazni. 

Igaz,  megjelenéséből  is rögtön kisugárzik védjegye, az állandóan az orra alatt gyögyöngyöződő vérparaszt izzadtságcsepp.

ikszilon Creative Commons License 2004.12.22 0 0 4
Egyértelmű. Ha nem az embereké, akkor nyilván az állatoké. Olyanoké, mint Patrubány és Pokorni.
pierresiorac Creative Commons License 2004.12.22 0 0 3
Reggel 7-kor elindulok dolgozni, és hátrafordulva elnézem a kiskutyámat, aki akkor még a paplan alatt horkol. Lehet, hogy az ő éve volt?
apple48 Creative Commons License 2004.12.22 0 0 2

Hiteltelen Zoliról sok mindent el lehet mondani csak azt nem, h bölcs. Bocsáss meg

de ezt a topikot nem látogatom,mert a fenntebb említett "úriember" számomra nem jelent semmit, mondandója egyik fülemen be a másikon ki. Nincs miről beszélnünk.

_ Liar _ Creative Commons License 2004.12.22 0 0 1
háború, környezetszennyezés, bármi ami nem jó...
_ Liar _ Creative Commons License 2004.12.22 0 0 0
0 senkié
Stoppermutter Creative Commons License 2004.12.22 0 0 topiknyitó

Először azt hittem, hogy csak kicsúszott a száján, de nem. Ismételgeti és láthatóan nagyon megtetszett neki a saját bölcsessége.

Ha nem az emberek éve volt, akkor kié? Mié?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!