Na tehát tökre elegem van a baloldaliak főbb "fórumszónokainak" (ál)moralizálásából nomeg képmutatásából ,hogy most a LEGUNDORÍTÓBB, LEGSZEMETEBB szidást és "kívánságot "nekik jól az orcájukba vágom, NESZTEK!!!:
Hogy nyerné meg az MSZP-SZDSZ koalíció 2006-ot ;-)
Miert, uj mszp-s szavazotabor szerinted honnan lenne? Uj budosszaju elvtarsnok azota nem szulettek, viszont evente kozel 100 ezer uj ertelmisegi kerul ki a felsooktatasbol, es abban biztos lehetsz, hogy nem kozuluk fog kikerulni az mszp partszimpatizansok ujabb generacioja :)
Szerintem jónéhányan azért nem felejtenek!!!!! Pl. a gazdák, pl. a kisvállalkozók a későn visszatérített ÁFA miatt, aki szívükön viselik a külföldre szakadt testvéreink sorsát....... Elegen leszünk és még nem is kell másikat vinni:DDDDDDDDDDDDD
Amugy meg Patrubány a baloldal embere, ezt a magyar hírlapos srác ügyesen kikövetkeztette a Hír Tv-n a loser magyar nemzetessel szemben, aki szerint volt értelme újraszámolni 1139 körzetben.
Ha 6,5 millió embert egyáltalán nem is érdekelt a kérdés,akkor ugyis hiába volt a népszavazás.
Azért jó lett volna, ha összejön 2millió igen :o(
De mégjobb lenne ha 10 millió igen élne a fejekben:/
Én nem lennék biztos abban per pillanat, hogy bal- illetve a jobboldal nyerné a 2006-os választásokat.
A kiábrándult most nem menne el szavazni választó az összes szavazó 45-50%.
Amely oldal 2004 végén 2005 elején a kampányában JOBBAN meg tudja szólitani ezt a tömeget, az nyer.
Nem a fix szavazók döntik el a 2006-os választásokat, ebben biztos vagyok.
- baloldalitól is hallottam már ilyen baromságot "a tipikus jobboldali szavazóról"
- eleve hülyeség azok után,hogy jobboldal most ügyesen elveszíti 2006-ot ökörködésével. Saját magának lejáratásával egy olyan helyzetből, ami egyértelműen mszp-szdsz vereséget hozott volna.
Szóval ez a szöveged ide nem illik be.
Ez a topic kizárólaghumorérzékkel rendelkező baloldaliaknak készült.
Na tehát tökre elegem van a baloldaliak főbb "fórumszónokainak" (ál)moralizálásából nomeg képmutatásából ,hogy most a LEGUNDORÍTÓBB, LEGSZEMETEBB szidást és "kívánságot "nekik jól az orcájukba vágom, NESZTEK!!!:
Hogy nyerné meg az MSZP-SZDSZ koalíció 2006-ot ;-)