Örömmel jelentem be, hogy elkészítettem honlapom http://fefonia.dox.hu címen találjátok. Közös képeiteket, bármilyen alkalomról, amit úgy gondoltok, hogy szívesen megmutatanátok a világnak. A chatbox üzemel, fórum van, IRC vagy chat lesz az oldalon hamarosan. Az ötleteket szívesen várom az oldalmra! Fefonia és Titus
8 fontos tudnivaló annak, aki elõször randizik nõvel :
1. Akármennyire is közelállónak érezzük õt, az elsõ randin ne kínáljuk meg sztaniol papírból házi fasírttal. 2. Még a csókolózás elõtt tudjuk meg a nõ telefonszámát, mert utána lehet, hogy már direkt kamut mond. 3. Az óvszert sose tegyük a bérletigazolványba, ha tömegközlekedési eszközzel utazunk. 4. Találkozzunk vele kihalt helyen, hogy ne lássa, mennyi jó pasi rohangál még az utcán. 5. Csókolózás közben mindig csukjuk be a szemünket, nehogy elkapjunk egy kötõhártya gyulladást. 6. Csak akkor csókolózzunk a görög étterem után, ha mindketten hagymásat ettünk. 7. Ha moziba megyünk, vegyünk az elsõ sorba jegyet, mert feltartott fejjel jobban megfeszül a melle. A legoptimálisabb azonban a planetárium. 8. Ha kiderül, hogy magasabb, a mozi után rögtön búcsúzzunk el a lépcsõn.
8 legrosszabb jótanács megfázás esetére
1. Igyunk sok folyadékot, hogy minél többször kelljen lemenni egy szál pólóban a közértbe. 2. Csak azon az orrunkon vegyünk levegõt, amelyik nincs eltömõdve, az eltömõdöttbe éjszakára dugjunk egy szívószálat, hogy azon is kapjunk levegõt. 3. Takarózzunk be, mert lázas testünktõl úgyis kikapcsol a termosztát. 4. Mellünkre tegyünk zsírt és kenyeret, ha nem is használ, legalább nem kell külön kimenni a vacsoráért. 5. Az otthon található hánytató tea is legalább annyira jó a náthára, mint a sima filteres. 6. Ha nem tudjuk, mi a bajunk, menjünk el a körzeti orvoshoz, mert ott elkaphatunk egy olyan betegséget, amit diagnosztizálni tud. 7. Sok halálos betegség is náthával kezdõdik, de ne izgassuk magunkat, mert mire kiderül, már úgysem tudnak mit csinálni. 8. Egy üveg kanalas köptetõ egyszerre történõ elfogyasztása után ne üljünk kocsiba. 9. Fogyasszunk minél több narancsot és mandarint, mert különben ránk rohad, amit a gondoskodó rokonok vesznek.
11 legrosszabb dolog, ami motorozás közben történhet:
1. Ugratáskor a protézise kiugrik és elgurul a sisakban, majd minden gyorsításkor tarkón harapja. 2. A házilagosan készített chopperen annyira hátra kell dõlni, hogy csak periszkóppal látja az utat. 3. Vagánykodásból a siófoki szállodasoron full gázzal indul, csak azt felejti el, hogy elõtte a villanyoszlophoz láncolta a mocit. 4. Egykerekezés közben éjszaka kikanyarodik elé egy kamion, mert nem látja az elsõ lámpát. 5. Mosolyogva, nyitott sisakkal belemotorozik egy méhrajba. Mire kijönnek a mentõk, a feje annyira feldagadt, hogy lángvágóval szabadítják ki. 6. A pusztavacsi motoros találkozón egy rokker félbehajtja a Bebettáját. 7. Az autópályán a motor 180-ra gyorsul fel, õ viszont csak 50-re. 8. Véletlenül a hamutartó helyett a nyitott benzintankba hamuzik. 9. A McDrive helyett az autómosóba hajt be. 10. A tárcsafék feltekeri a haját ezért minden gázadásnál ötszázszor fejeli le a mûszerfalat. 11. Egy gólya kenõdik fel a motoros szemüvegére.
A 8 legrosszabb mondat, amit szakításkor mondunk
1. Ne haragudj, amikor megláttalak még nem tudhattam, hogy szoláriumban dolgozol. 2. Az az igazság, a végén már anyádat is jobban szerettem. 3.Tudom, hogy 10 év után fáj a szakítás, de Arsenal meccs van ma este a tévében, úgyhogy hello. 4.Biztos nem lettél volna rossz az ágyban, ha kipróbáljuk. 5.Tudod, azt szerettem meg a legjobb barátnõdben, hogy mennyivel jobban megértette a veled kapcsolatos problémáimat, mint te. 6.Ha akarod, még utoljára ihatsz a jaffámból, de csak a saját szívószáladdal. 7.A ruháiddal nem kell foglalkoznod, már tegnap kidobtam õket. 8.Kifizetnéd akkor a vacsorát?
A hányás illemtana :Fejen állva hányás. – Ebben az esetben a gyomortartalom a lehetõ legrövidebb úton ürül ki, elkerülve a kínos, hosszan utazó hányás problémáját. 2. Kabát mögött hányás. – Arcunkat felöltõnk mögé rejtve, mintegy rágyújtást színlelve, ízlésesen szabadulhatunk meg a kellemetlen útitárstól. Erõs padlószönyegezettség esetén belsõ zsebünket is használhatjuk. A hosszú kabát külön elõny. 3. Garbóba hányás. – Kamara, mondhatni szalon körülmények között a kabát mögött hányást helyettesítheti. Meghitt csendje, diszkréciója csak a legnagyobbak sajátja. 4. Vigyázz-ban hányás. – Elegáns, terpesz nélküli módszer, a nemesi büszkeség és makacsság fûtötte alkoholos befolyásoltak mûvelik magas fokon. A fej enyhe biccentésérõl szinte azt hihetnénk, hogy az illetõ csak köszöntésünket viszonozza. 5. Gépkocsiból menetközben hányás. – A mozgásban lévõ generációknak már nem kielégítõ a statikus hányás. Gyakran a száguldással ötvözik ezt a trendi anyagcsere folyamatot. Mindig gyõzõdjünk meg róla, hogy a kiválasztott ablak nyitva van-e, tetõablakból pedig kizárólag menetiránynak háttal hányjunk, megelõzve az aerodinamikából következõ hátulütõket.
Április elsejei tréfa
1:A mi némettanárnõnknek április 1-jén van a szülinapja. Azzal fogjuk megtréfálni, hogy elõször úgy teszünk, mintha elfelejtettük volna, és leülünk. Pár perc múlva felállok én és a barátnõm, és egy "gazcsokrot" adunk neki, valamint egy nagy dobozt, amiben egyre kisebbek vannak. A végén egy papírcetlit talál, melyen ez áll: "Április bolondja, május szamara" ezután odaadjuk neki a rendes virágot és egy képet. 2:A kilincseket összefogkrémezzük. 3:A villanykapcsolókat beragasztózzuk 4:Az osztályban körbe bugyikat, melltartókat és alsónadrágukat teszünk ki. wc papírral körbedobáljuk az osztályt. A falra felírjuk: "Nyilvános vécé" 5:Osztálytcserélünk. A németesek beülnek angolórára, az angolosok németórára. 6:Tesiórára mindenki felmentést írat otthon 7:Fürdõruhában megyünk suliba 8:Nem megyünk be órára
1.Ha nem sikerül elsõre az ejtõernyõs ugrás,nem neked valo.
2.Miéert nem olvasni az ujságban:Jósnõ nyerte a lottó fõnyereményét.
3.Annyi esélyed van mint e lábu sünnek a hat sávos autópályán.
4.Sose vitatkozz idiótákkal!!!Lesüllyedsz az õk szintjükre és legyõznek a rutinjukkal.
5.A mazsola egy rémült arcu szõlõszem.
6.Olyan ronda vagy,ha bele esel az óceánba,a cápák rászoknak a lucernára.
Picivel komolyabb:
Don't be afraid to take a big step,if it's indicated.You can't cross a charm in two small jumps.(Ne féljünk nagyot lépni,ha ez tünik szükségesnek.Két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon.)David L.George
~0~
Don't try to be different.Just be good.To bee good is different enough.(Ne próbáljunk meg másak lenni mint akik vagyunk.Csak legyünk jók.Jónak lenni más.Egészen más.) Arthur Freed
Szeretnék veled lenni egy éjszakán, elmondani, hogy szeretlek igazán. Szeretnék a karjaidba lenni, s a csókjaidat érezni, s azt a pillanatot soha nem feledni...
Ha nem látlak, a szívemet felemészti a bánat, ezért szeretnék mindig veled lenni, s egy életen át szeretni..
Hiányzol, mikor nem vagy velem, édes csókjaid hiányoznak nekem.. Oly jó lenne most is veled lenni, s mindig csak téged ölelni..
Lehet, hogy Te csak egy valaki vagy a világon, de lehet, hogy valakinek Te vagy csak az egész világon!
Valaki titokban rólad álmodik, Valaki rólad szövi legszebb álmait. Valaki téged nagyon-nagyon szeret, Valaki követne bárhová tégedet. Valaki szemében miattad könny ragyog, és ez a valaki, hidd el én vagyok!
Megpróbáltalak levegõnek nézni, de rájöttem,hogy levegõ nélkül nem tudok élni!!!
Akkor tudod meg mi a magány,ha egyedül sétálsz egy hüvös éjszakán.Az éjszakába kiáltod kedvesed nevét és nem hallja senki más csak a sötétség.
Minek a rózsa,ha tövis övezi?Minek az élet,ha könnyekkel van teli?Minek a szív,ha benne gyász lebeg?Minek az élet,ha senki nem szeret.
Veled...
Hozzám nõttél észrevétlenül, beépültél húsomba, vérembe, itt élsz velem legbelül, tested lenyomata beégett testembe. Szemeid néznek vissza tükrömbõl, mosolyod lebeg az éjszakában, ajkad mesél vágyról, szerelemrõl, ismertelek már egy más világból. A szeretetnek vagy örök szelencéje, flastrom az összes sebemre, az odaadás forró, édes kemencéje, Nyugtató csók a lelkemre. Nem tudunk semmit a jövõrõl, csak tobzódunk önfeledten a mában, pillanatokat lopunk az idõbõl, s a végtelent leljük egymás karjában
Imádok élni.....
Imádok élni, miota tudom élsz te is, lehet a vilag számito, gonosz, hamis, mert az a tudat hogy te létezel, oly erovel vértez fel, hogy minden rossz, fájdalom megszunik, ha akarom. életunt woltam, hitetlen, ennyi waltozott csak hirtelen. fáj hogy sose lehet kozom hozzad, sose csokolhatom majd a szad, de mindezek ellenere imadok elni, mert elsz te is......
Kigyúl az elsõ csillag,kigyúlnak a vágyak, csillagfényes éjszakában én csak téged várlak. Jól tudom,hogy nem jössz,de oly jó várni. Hazudok a szívemnek,hogy ne tudjon fájni!
Csalódni kell, hogy boldog lehess. Gyûlölni tudni, hogy újból szeress. Kell tudni kacagni, sírni. Valakit megunni, s újból visszahívni. Csalódni kell százszor ezerszer, Hogy boldog lehess egyetlen egyszer
Álmodj nagyon szépet, álmodd hogy megcsókóllak téged, álmodd hogy ott vagyok melletted, mert én álmomban csak téged kereslek!!
Szeretnék mindig csak Veled lenni. Erdõ mélyén virágot szedni. Ölelni Téged, csókolni szád.Szeretni Téged egy ÉLETEN ÁT!!!
Miért múlik el minden ami szép? Miért fáj szivünk a tegnapért? Miért nem örökös a ma? Hisz akkor nem kellene elválnunk soha.
Sötét éjszakán örülnék, ha hozzád bújhatnék, szívedben élhetnék, elmondhatnám neked mennyire imádlak és tiszta szívbõl õrûlten kívánlak!
Mért fáj a szerelem,mért kell szenvedni érte,majd ha minden elmúlik megtudod miért sírtam érted!!
Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, minden egyes csókot szívembe rejtett.Akkor tenne igazán szépet, ha mindörökre nekem adna Téged!!!
Nézz ki az ablakon s felhötlen az ég.Közben a vágyaimszálnak feléd.Arra gondolok most milyen jo lenne veled,vajon mosthiányzom-e neked??
Ha most megérinthetnélek csak szeretgetnélek,Álmomban ajkad megérintené ajkamat,elolvadnék,hisz tudod,hogy kívánlak,s füledbe sugnám IMÁDLAK!
Minden éjjel csak rád gondolok. Minden éjjel veled álmodom. Ha nem vagy itt mellettem,szívem nagyon fáj,mert te vagy életembe a napsugár.
Te vagy az elsõ, kinek hinni tudtam. Te vagy az elsõ, kinek nem hazudtam. Te vagy az elsõ, kit szívbõl szeretek. Te vagy az elsõ, kit soha nem feledek
Ha a tested ezer csillaggá válna,akkor mindenki,aki az égre nézne,beleszeretne az éjszakába!!!
Tájékoztatom,hogy a kormány családtervezési programjában engem jelölt ki az Ön elsö gyermekének nemzésére.Kérem hely és idöpont megjelölését!!!
Szeress,mert rövid az élet! Szeress,mert szeretlek téged! Szeress,hogy velem boldog legyél! Szeress,nehogy tönkretegyél! Szeress,hogy viszont szeresselek! Szeress,hogy megtudjam szerethetlek
Este ha lefekszel tárdd ki az ablakot. Keresd meg az égen a legszebb csillagot. Én már megtaláltam az pedig te vagy. Te éred halok meg te gyönyörû csillag.
Ha találsz egy szívet ami téged szeret, becsüld meg és szeretsd, mert a szeretet teszi széppé az életet!SZERETLEK!!!
Ülök a szobámban, olyan egyedül vagyok, az ablakon belopnak a csillagok. Keres a lelkem, kíván a szám, hiába hívlak, csak a magány nyit rám! Könnyes szemmel a telefonod várom, a fájdalom ajtaját magamra zárom. Bújtass el, hisz' egyedül fázom, a lelkedbe keress, ha néha hiányzom!!!
Szeretlek, mint maci a mézet, szeretlek, mint gyermek, az édességet. Szeretlek, mint szerelmes pár a holdfényes éjszakát, szeretlek, mint még soha senki mást.
Egyszer eljön a nap, hogy megkérded : Mit szeretek jobban az életet vagy téged? Mikor azt felelem az életet Te otthagysz nem várod meg, hogy elmondjam az életem TE vagy!!!!
Péntek este a székely fia öltözködik. Kérdi az apja: - Hova mész, fiam? - Iszunk egyet a haverokkal. - Baj lesz, meglátod. Hülye vagy, amikor iszol... Másnap reggel ébred a fiú, fáj az álla kegyetlenül. Kérdi az apját, mi történt éjjel. - Hát, fiam, mondtam, hogy baj lesz. Hazajöttél tök részegen, nem szóltam egy szót se. Akkor sem, amikor leköcsögöztél. Amikor anyádat lek**váztad, akkor is csendben maradtam. Amikor a nővéredet lerugdostad az ágyról, még azt is tűrtem. Akkor sem szóltam, amikor letoltad a gatyádat, és odasz*rtál a nappaliba. Na, de amikor teleszúrkáltad fogpiszkálóval, és kijelentetted, hogy "mától a sünike velünk lakik"...