From:
Date: 12/08/04 10:59:12
To: ezredev@yahoogroups.com
Subject: [ezredev] Fw: Hess el innen, Ficzere!
----- Original Message -----
From: Adorján András
To: fidesz@parlament.hu ; hirtv@hirtv.net
Cc: Hering József ; Lelkiismeret'88 ; Kormányszóvivo
Sent: Wednesday, December 08, 2004 10:12 AM
Subject: Fw: Hess el innen, Ficzere!
Azt szeretném megtudni,hogy ha az OVB primitív csalási szándékainak egyik formáját a választás napján 1600-kor bejelenti a Hir TV által,akkor a leleplező állampolgári e-mail esszenciáját-kb 4 mondat-miért NEM teszi közzé??Ki az a hülye,aki félbetépi a szavazólapját,ha érvenyesen akar voksolni?Továbbá:a FIDESZ úgy találja,hogy a népszavazás tiszta volt?Csak mert még nem hallottam,hogy-szemben az MVSZ-szel-szóvá tett volna bármit is a nyilvánvaló csalási kisérletek közül.
Alacsony tisztelettel: Adorján András Nk.Sakknagymester
VÁLASZT VÁROK mindkét cimzettől! 2004.dec.8.
----- Original Message -----
From: Adorján András
To: hirtv@hirtv.net
Cc: NEMZETI SPORT ; NAPI GAZDASÁG ; MAGYAR NEMZET ; EXPRESSZ ; PAX TELEVÍIZIÓ ; PAKS-PRESS SAJTÓ- ÉS HÍRÜGYNÖKSÉG ; MAGYAR RTL TELEVÍZIÓ ; JUVENTUS RÁDIÓ ; INFORÁDIÓ ; HÍR TELEVÍZIÓ ; HAVARIAPRESS HÍRÜGYNÖKSÉG ; FŐNIX TELEVÍZIÓ ; FIKSZ RÁDIÓ ; DUNA TELEVÍIZÓ ; DUNANOVAPRESS ; PÉNZÜGYI SZEMLE ; PRO MINORITATE ; RÁDIO DEEJAY ; REFORMÁTUSOK LAPJA ; RUBICON ; SAKKÉLET ; SLÁGER RÁDIÓ ; SOMOGYI HÍRLAP ; SPORT PLUSZ ; SZABAD FÖLD ; SZERENCSI HÍREK ; SZIGNUM MÉDIA ; SZÍNES MAI LAP ; THE BUDAPEST SUN (angol) ; THEOLÓGIAI SZEMLE ; TILOS RÁDIÓ ; TOLNAI NÉPÚJSÁG ; ÚJ IDŐK ; VÁLOGATÁS ; VASÁRNAP REGGEL ; ZALAI HÍRLAP ; ZALAI NAPLÓ ; ZSARU MAGAZIN
Sent: Sunday, December 05, 2004 5:26 PM
Subject: Hess el innen, Ficzere!
Tisztelt Honfitársaim!
A HírTV által 16 órakor az Országos Választási Bizottság HIVATALOSAN IS TUDTUL ADTA, hogy CSALÁSRA KÉSZÜL. Ritka dolog, hogy ezt egy szervezet be is jelentse, mégis ez történt. Azt mondta ugyanis a bemondó egy Ficzere Lajos nevű - a miniszterelnöknél nem gátlásosabb, szóval - pimasz csirkefogót idézve, hogy azok a szavazólapok lesznek csak érvényesek, amelyen mindkét kérdést megválaszolták. Ez a bejelentés természetesen nem csak a joggal áll szemben - hiszen 2 teljesen különböző témáról szavazunk - hanem az OVB által korábban ismertetett állásfoglalással, mely szerint minden szavazólap érvényes, amelyen legalább az egyik kérdésre egyértelműen válaszoltak. Most jön a csavar! A hülye Ficzere ezzel egyet is ért, de hozzáteszi - most tessék figyelni - hogy ha a szavazólapnak azt a felét, amelyre a polgár nem adott le voksot, letépték, akkor a megmaradt, egyébként világos választ tartalmazó fél-lap sem érvényes! Szeretném megkérdezni ezt az irdatlan balfaszt, neki, akinél hülyébb kevés lehet az országban, valaha eszébe jutott-e, hogy bármilyen szavazólapot, bármi mentén kettétépjen, ha egyébként van rajta olyan is, amit bedobni szán? Erre valószínűleg a Lipóton sem volt, vagy lesz sose példa. Ellenben Ficzere Elvtárs, a kurva édesanyját, nem arról van itt szó véletlenül, hogy a szavazatszámlálás során a kedves felbérelt (nép)biztosok bizonyos rendszerességgel félbetépkedik a 2 igenes szavazólapokat? És a letépett részt nyomban megsemmisítik?
Én nem tudom, milyen eredménnyel végződik a népszavazás. Azt tudom, hogy én - feleségemmel együtt - nyíltan szavaztam a Veres Pálné utcai szavazóhelyiségben, azaz tanúk előtt 2 igennel, de ezt a jogomat, a nyílt szavazatleadást először megpróbálták megtagadni. Ekkor megkérdeztem tőlük, hívjak-e rendőrt? Eltekintettek tőle. Sajnos időközben az 5/1 etnikai összetételű bizottság héber tagjaival egy kis polémiába keveredtünk arra nézvést, hogy vajon a hasonló orrpontból politizáló zsidó származású Gyurcsány, a hatalmas magyar (az új Rákosi!) hazafi-e az illetékes, arra, hogy megmondja nekünk, kevésbé szerencsés születésűeknek, ki is a magyar? Szerintem nem, és a bizottság vezetőnőjének is azt mondtam, hogy vendégségben van nálunk (egész jól beszélt magyarul), és hogy becsülje meg magát. Egészében véve azonban élmény volt számomra ez a találkozás.
Fölhívom az V.kerületi, és az ország összes szavazatszámláló bizottságát, hogy mindenfajta fondorlattól és csalástól szíveskedjenek ez egyszer tartózkodni. Ficzere Lajostól követelem, hogy azonnal vonja vissza ezt a nevetséges, előre-alibit, ne röhögtesse már jobban ki magát, mint az számára nyilván megszokott. Azokat pedig, akik magyar létükre magyarok maradtak Magyarországon - és ezt Duray Miklósnak 2000-ben kifejthettem, nem volt sokkal könnyebb, mint szórványban - kérem, hogy rendkívüli óvatossággal járjanak el (pecsét!, saját toll!) a szavazásnál, és figyelő tekintetüket Ukrajnára vessék - korábban Grúziában is történt egy és más - látni, hogy a nép akarata, ha a szavazást elcsalják, máshogy is érvényesíthető.
Nem tudom, mi lenne a nagyobb szégyen: egy eredménytelen választás, vagy a NEM (-ek) felülkerekedése. Ebben az esetben ismét fontolóra veszem, mint már pár éve közel voltam az elhatározáshoz, hogy lemondok magyar állampolgárságomról cserébe hontalan státuszért, vagy ha ez nagyon komplikált, útlevelem és személyi igazolványom a BM-ben való letétbe helyezésével egy, a személyazonosságot igazoló sajtpapírért minden magyar állampolgárt megillető jogomról lemondok. Majd ha bármelyik magyar magyar állampolgár lehet, ha akar, és engem erre felkérnek, hajlandó vagyok visszatérni a magyar államba is, amely életem során annyit ártott nekem, és persze minden világosan gondolkodónak. Nem tudom, Bayer Zsolt komolyan mondta-e, mikor hasonló lépést helyezett kilátásba, gondolom igen, és biztos vagyok benne, hogy a magyar szellemi élet kiválóságai közül mások is lesznek, akik önként vállalják a külhoni, megtagadott magyarsággal ezt a fajta sorsközösséget.
Kérem, ennek az írásnak a "kurva anyját" stb. kifejezések helyettesítésével való közzétételét sürgősen!
Adorján András, nemzetközi sakknagymester, olimpiai bajnok