Keresés

Részletes keresés

Spurius Titus Mamma Creative Commons License 2004.12.06 0 0 15
Ha ez a nép olyan, amilyen: miért is nem váltja le az olvtárs, és választ egy másikat?
Előzmény: dez1 (11)
carl solomon Creative Commons License 2004.12.06 0 0 14
Te, figyelj, miért nem mész vissza egészen az australopitecusig?
60 évvel ezelőtt speciel csak és kizárólag csupa értelmes, racionálisan mérlegeleő, kizárólag helyesen döntő egyén alkotta a népet?
Minek ez a rideg 45+14?
Előzmény: dez1 (11)
eomer Creative Commons License 2004.12.06 0 0 13
Budaházy tud valamit. Szerintem már állítják összefele az igazoló bizottságokat... Ezt a f@sságot... :(
Előzmény: felpillantó küllő (12)
felpillantó küllő Creative Commons License 2004.12.06 0 0 12

Ha valakit igazolás híján leköpnek, ott valami probléma van.

Nekem az igazán fontos emberek remélem igazolás nélkül is hisznek.

dez1 Creative Commons License 2004.12.06 0 0 11

Nem vagyok az, erre számítottam. Nem is írtam alá anno az aláírásgyűjtő ívet.

45+14 év agymosás túl sok bármilyen népnek.

Előzmény: özv. Bitera Sándor (10)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2004.12.06 0 0 10
Csalódottnak tűnik az olvtárs.
Előzmény: dez1 (7)
dez1 Creative Commons License 2004.12.06 0 0 9
Én olyan helyen lakom, amely szigetként emelkedik ki szarországból, persze a  bűze érződik itt is:(
Előzmény: tavir (8)
tavir Creative Commons License 2004.12.06 0 0 8
Te hol is laksz? :)))

Látom az új nyári divatot: fekete pólón felirat: IGEN-nel szavaztam. Grat.
Előzmény: dez1 (7)
dez1 Creative Commons License 2004.12.06 0 0 7
Olvasva itt a hozzászólásokat, lehet hogy a Szarország mégis találóbb, mint a Senkiország....
rejtozkodo Creative Commons License 2004.12.06 0 0 6

Az a szomorú, hogy ezt komolyan is gondolja...

Agymosás, no 'iszen... Ennek még mindent kipucoltak a hajas fejbőr alatt...

Droopy Creative Commons License 2004.12.06 0 0 5

(A betelepülőknek csak 3 %-a magyar, - ezt nemrég hallottam.)

Böfff.

Előzmény: PolgárPress (-)
Bicska Macheath Creative Commons License 2004.12.06 0 0 4
>Egyébként én igazolást kértem arról, hogy két igennel szavaztam.

Bumázska jeszty (már elnézést, hogy kivételesen nem kínlódom a cirillel)!

carl solomon Creative Commons License 2004.12.06 0 0 3
Avagy jó szokása szerint a más faszával veri a csalánt.
Előzmény: Bicska Macheath (1)
Alhazred Creative Commons License 2004.12.06 0 0 2
zseniális...
Bicska Macheath Creative Commons License 2004.12.06 0 0 1
>Fiatalok! Ne féljetek a gyermekáldástól!

Bánatába' qúr a Magyar?

Lovagina Creative Commons License 2004.12.06 0 0 0
előlegbe nesze egy 0
PolgárPress Creative Commons License 2004.12.06 0 0 topiknyitó

From:

Date: 12/06/04 00:31:54

To: MVSZ; Világszövetség Erdélyi Társasága

Cc: vasujsag@kossuth.radio.hu; ujidok@irisz.hu; ucivilizacio@yahoogroups.com; Szabad Föld; rovas@yahoogroups.com; pksz@yahoogroups.com; Petőfi Népe; Nemzetőr; Kincsem rádió; info@szeretetszolgalat.hu; info@hirtv.net; info@dunatv.hu; HIRTV IT; Hírharang; Hirhalo Levelezo; gecsege@kossuth.radio.hu; forum@hungaria.org; ezredev@yahoogroups.com; ensznepszavazasterdelyben@yahoogroups.com; bennszulott@yahoogroups.com

Subject: [ezredev] Budakalászon 2662 IGEN, 1227 NEM, 7774 választóból 3889 érvényesen szavazott

Kedves Barátaim!

A budakalászi eredmények láttán bizakodni kezdtem, de ez hamar elmúlt, mert még a községházán, ahol az eredményre várakoztunk, megnézték a számítógépi jelentést is, és az országosan rosszabb.

Testvérem felhívott, és azt kéri, a javaslatát adjam tovább:

Magyarországon a népszavazás eredménye szerint a "magyar" kisebbségben van, ezért azonnal hozzunk létre magyar kisebbségi önkormányzatot, hogy ezentúl magunk igazgathassuk saját, magyar sorsunkat.

Egyébként én igazolást kértem arról, hogy két igennel szavaztam. Felírtam egy szép lövétei képeslapra, hogy ........ 2004. dec. 5-én két igennel szavazott, és a szavazatszámláló bizottság pecsétjét kértem rányomni, mondván, hogy aztán eltehessem emlékül. Először tiltakozott az elnök, hogy ne mutassam meg a szavazatomat, de megnyugtattam, hogy ő nem követelheti, de én magamtól megmutathatom, - hiszen éppen ezt kérem igazolni.

Balczó András ötletét alkalmaztam. ("Hogy ne köpjenek szembe erdélyi rokonaim, barátaim...")

A fél évszázados lélekmérgezés HATOTT, mert minket legalább magyarul beszélni hagytak, - azt hihettük, szabadabbak vagyunk, nem vettük észre, hogy ellenkeznünk is kellene... De az amerikanizálódás folyamatosan és hangosan zajlik, a betelepítések (főleg izraeli és kínai) pedig csendben folynak, - és az új magyarországi állampolgárok már nem is tudnak magyarul. (A betelepülőknek csak 3 %-a magyar, - ezt nemrég hallottam.)

Mint az elmúlt ezer év nagyobbik részében, most is ERDÉLY ŐRZI a magyarságot, - és imádkozom, hogy őrizze még tovább is, hogy ne vesszünk el egészen.

A népszavazás eredményét meg kellene óvni, hiszen a kormány "sikeresen" kampányolt ellene, - csakhogy törvénytelenül és alkotmány-ellenesen.

A kórházprivatizáció ellen Budakalászon csak 2424-en szavaztak, 1446 helybenhagyta.

Tudok olyanról, aki azt hitte, akkor szavaz ellene, ha nemmel szavaz. Neki hosszú volt a kérdés, nyilván nem olvasta végig.

Sokan vannak ilyenek, akik nem szeretnek olvasni, mert az irodalmat kivonatokból tanulták az iskolában, és feleletek, megfogalmazott mondatok HELYETT is teszteket kellett kitölteniük az iskolában, - mert az amolyan nyugati-módi, és a tanároknak is kényelmesebb, mint néha a nyökögést hallgatni. Ugyanezért nem tudnak beszélni sem a felnövő fiatalok: orrhangon nyafognak, motyognak, mintha a beszéd nem arra való lenne, hogy a másik, a többi megértse. Szóval a rontás folyik, - és eredményesnek bizonyult.

De olyan néniről is tudok, aki a halálán van, mégsem mozgó urnát kért, hanem elkísértette magát a szavazókörbe, hogy ott szavazhasson igennel. Aggodalmas családtagjával meg kellett értetnie, hogy úgy hal meg nyugodt lélekkel, ha előbb még igennel szavazhat a trianoni magyarok magyar állampolgárságának visszaadására.

És olyan fiatalokról is tudok, akik végigülték a szavazatszámláló bizottság hosszú-napját, magyar-szolgálatban, - Budakalászon is többen szolgáltak ma. Ők közelebb állnak ahhoz, hogy megértsék: Trianon nem ért véget 1920-ban.

Kevesen vagyunk...

Fiatalok! Ne féljetek a gyermekáldástól!

Szülők! Meséljétek el gyerekeiteknek, mi volt a mai népszavazás tétje!

Megtudniuk utólag sem késő.

Fel a fejjel, amíg élünk. Holtan már nem tudjuk megmozdítani a kezünk, a lábunk, a szánk, hogy segítsünk magunkon. De addig... !

Üdv:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!