Keresés

Részletes keresés

ex_lx Creative Commons License 2004.12.02 0 0 24
10 éve erre azt mondtam volna, hogy szégyelld magad; ma már úgy gondolom, semmi okom rá. Ahogyan rómában természetes, hogy úgy viselkednek, mint a rómaiak, úgy Kelet-Latin-Amerikában is természetes, hogy kelet-latin-ameriaki módon.
Evvan.
Ideje megalapítani a Magyar Nihilista Pártot.
Előzmény: bibercalmero (23)
bibercalmero Creative Commons License 2004.12.02 0 0 23
Nem erdekel, en a piacgazdasag hive vagyok. Annal veszek, aki olcsobban adja. Zarjegy van azon is. A hazafisag addig erdekel, amig az allam ertekeli azt. Ha az allam leszarja a hazafisagomat, akkor en leszarom az allamot.
Előzmény: alfredoo (21)
bibercalmero Creative Commons License 2004.12.02 0 0 22
Mirol beszelsz?!
Kb 4millio lakos dohanyzik. Atlag napi egy dobozzal. A legolcsobb doboz cigi is kb 400Ft. Ebbol kb 200Ft az ado. 4millio x 200 x 360 = 292milliard forint. Tajekoztatasul kozlom veled, hogy az idei tb kassza: 239milliard Ft. Ki is tartja el az egeszsegugyet?
Előzmény: armagnac (19)
alfredoo Creative Commons License 2004.12.02 0 0 21

bc

ha nem haragszol ez nem elvi allaspont. magatartasoddal koporsoszegeket versz a doglott/doglode fejlostehen farkaba.

mivel a parlamenti ellenzek deklaralta mar a nemzethalalt, sot nemzeti peticiot is inditott az ugyben, igy a doglott/doglodo fejostehen analogiat teljesen ervenyesnek tartom.

alig varom mar az orban kormanyt hogy feltamassza a nemzethalal allapotbol a doglodo/doglott fejostehenet.

mert egy elo es naponta/hetene/havonta fejt fejostehen megiscsak jobb.

gyertek orbanistak... tamasszatok fel a mi kis tehenunket.

te meg calmero inkabb legyel hazafi es meg ha dragabb is vasaroljal zarjegyes cigarettat. ugy tobb fog jutni nemzetalapba. tamogatasba. tudod? te kis bolond... addig ne felj mig a kezemet fogod.

zarjegyes cigaretta a jelszo...

amugy ha csurka nem beszel hulyeseget azt szerintem akaar vallalni is lehet. de hat hulyesegeket szokott beszelni.

peldaul nem hallottam tole a sarba lehuzni csanyi sandor urat. soha nem mondta hogy rohatt cs.s-nek honnan van 13 milliardja... lehet hogy 13 milliardbol csurkanak is cserren? vegul is lehet!

Előzmény: bibercalmero (18)
alfredoo Creative Commons License 2004.12.02 0 0 20

puzdra

tehat dr csanyi sandor, demjan sandor, stb stb a jok?

nem lehet hogy valami nem stimmel?

en nem tudom hogy vannak ezek a dolgok de csany sandornak, aki jo, es aki biztos autopalyat akkar 300 milliard forintert is tudna nekunk epiteni, honnan is van 13+ milliard forintja? becsuletes munkaval?

ja en meg hulye vagyok.

emberunk (pont mint a demjan, aki ugyanolyan sakaal mint barmelyik maasik sakaal) jokor volt jo helyen.

persze dr csanyi sandor nem kommunista. o milliardos. becsuletes szabadrablasbol.

tehat gondolkodjunk. baratunk e demjan/csanyi urak.

vagy csak szivjak a langymeleg tejet a doglott fejostehenbol?

Előzmény: puzdra (9)
armagnac Creative Commons License 2004.12.02 0 0 19
De a dohányzás okozta károkat nem átallod közpénzen helyreállítatni, mondhatom szép kis alak vagy.
Előzmény: bibercalmero (18)
bibercalmero Creative Commons License 2004.12.02 0 0 18
Egy nagy lohimbat nem veszek csempesz cigit, amikor a "hazait" nem tudom megfizetni! A moho es pazarlo allam miatt allandoan en, az atlag huzzam ossze a nadragszijjamat ? Egy nagy fraszt.
Előzmény: alfredoo (6)
morgos Creative Commons License 2004.12.02 0 0 17
Most már csak azt kéne tisztázni, hogy -kik fejik a magyarokat?
carl solomon Creative Commons License 2004.12.02 0 0 16
Én állandóan mondom, hogy az ingatlant kell kérni, nem a szívességi bérlőket.
Előzmény: Beodra (15)
Beodra Creative Commons License 2004.12.02 0 0 15
Vagy csak így akarják lerázni a tetsvéreket, hogy azt hazudják megdöglött a tehén... Ám legyen, akkor osztozzunk az istállón, mit közösen építettünk.
Előzmény: carl solomon (14)
carl solomon Creative Commons License 2004.12.02 0 0 14
Döglöttebb már az a tehén, mint Orbán dakota lova. :-)
Előzmény: Beodra (13)
Beodra Creative Commons License 2004.12.02 0 0 13
Persze hogy fejőstehén. A testvérek közösen vették még borjúkorában. Szépen fölnevelgeték, hízlalták, büszkék is voltak rá... Az irígy szomszédok azonban szétverték a családot. A tehenet elvették tőlük és csak egy testvérnek adták. A többi testvért elzárták a tehéntől... Hiába bizonygatták, hogy ők is dolgoztak a tehén áráért, ők is építették az istálót, az ő kaszálójukról is hordták a szénát a tehén számára, mindhiába. Az egy testvér büszkén mutogatja ma is tehenét. Már régen elfelejtette, hogy egyedül sem tehenet, sem istálót, sem szénát nem tudott volna szerezni. Amikor a többi testvér azt kéri, hogy hadd mondhassák már sok év után ők is magukénak a tehenet, a fösvény testvér irígyen elzavarja őket, legfeljebb egy csöpp tejet hajlandó adni... vagy azt sem.
carl solomon Creative Commons License 2004.12.02 0 0 12
Bocsánat a félrepofázásért, csak eszembe jutott a KGST címere.
Zöld mezőben hét sovány tehén feji egymást.

(ezzel az égvilágon semmit nem akartam mondani, kizárólag jópofizás!)
Előzmény: alfredoo (-)
Waters of Styx Creative Commons License 2004.12.02 0 0 11
:-))
Előzmény: armagnac (10)
armagnac Creative Commons License 2004.12.02 0 0 10
Mi van alfi, csurkista lettél?:-o
puzdra Creative Commons License 2004.12.02 0 0 9
Nem fejőstehén, hanem birka.

Ahol alfredoo számára sem az az anyagi kérdés, hogy pld. Miért nem Demján építheti az autópályánkat, aki összességében 135 milliárddal kevesebbért vállalná, hanem birka módon elhiszi a szegfűs pojácáknak, hogy nem az internáci nagytőkések tették, hanem a testvéreink teszik majd tönkre Magyarországot.
Szégyelld magad ezért a topicért.

Tudok egy kitűnő optikust.
Don Palesz Creative Commons License 2004.12.02 0 0 8
Én legutóbb speciel azon akadtam ki, amikor import disznózsírt láttam egy boltban...
Előzmény: alfredoo (6)
Turulmadár Creative Commons License 2004.12.02 0 0 7
Nem. Most inkább döglött kutya... :/
alfredoo Creative Commons License 2004.12.02 0 0 6

dp

azt is lehetne mondani mit tegyunk ellene. peldaul nem vasarolunk becsempeszett roman es ukran cigarettakat.

bojkottott hirdetunk ellene.

tudod olyan bojkottot mint amit a danone termekek ellen hirdettunk.

tehat matol egy szal illegalisan becsempeszett cigarettat sem veszunk a szankban. nem is hozunk olyan intezkedeseket, amik ezt a fajta forgalmat novelni tudnak.

hirdessunk kereszteshadjaratot a magyar koltsegvetest tonkreteevo becsempeszett, zarjegymentes cigarettak ellen.

ezt mindenki tekintse hazafias kotelessegenek.!

Előzmény: Don Palesz (5)
Don Palesz Creative Commons License 2004.12.02 0 0 5
Az
alfredoo Creative Commons License 2004.12.02 0 0 4

unnamed

minden otletnek orulunk. mondjuk jobb lenne ha fejeesi otletek es javaslatok erkeznenek.

valakinek nincs olyan jo otlete mint amit a romaniai nyugdijasok itt sok sok eev folyaman eloadtak. es milyen csondben voltak rola. mind a 20000-en!!!

de lehetne a hatarok megfurasarol es benzinvezetekekrol is beszelni. ez mar komoly szakmunkanak szamit? ejjel pumpalunk? nappal meg tejet vezetunk vissza???

magyarorszag fejostehen?

Előzmény: unnamed (2)
dez1 Creative Commons License 2004.12.02 0 0 3
Állítólag az idei év EU-s egyenlege sima negatív lesz az ország számára. Megtehetjük, túl sok itt a  pénz.
unnamed Creative Commons License 2004.12.02 0 0 2
Mondjuk idióta topikokból és topiknyitókból annyi van, mint égen a csillag. Úgyis mondhatjuk, hogy barmokból világelsők vagyunk :)
Waters of Styx Creative Commons License 2004.12.02 0 0 1
Csurkista fordulat alfredoo-ban?
originalqszi Creative Commons License 2004.12.02 0 0 0
0 TEHÉN
alfredoo Creative Commons License 2004.12.02 0 0 topiknyitó
Persze ha más tud jó példákat mondani???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!