Kapacitálva vagyok, hogy irnám le a topik tartalmát. Adjak szemleltető példát. Nem teszem! Nem teszem már csak azon oknál fogva sem, mert a fejési technikák már most is működnek és teljes szépségükben megszemlélhetőek. Minek is adnánk ötleteket????
10 éve erre azt mondtam volna, hogy szégyelld magad; ma már úgy gondolom, semmi okom rá. Ahogyan rómában természetes, hogy úgy viselkednek, mint a rómaiak, úgy Kelet-Latin-Amerikában is természetes, hogy kelet-latin-ameriaki módon.
Evvan.
Ideje megalapítani a Magyar Nihilista Pártot.
Nem erdekel, en a piacgazdasag hive vagyok. Annal veszek, aki olcsobban adja. Zarjegy van azon is. A hazafisag addig erdekel, amig az allam ertekeli azt. Ha az allam leszarja a hazafisagomat, akkor en leszarom az allamot.
Mirol beszelsz?!
Kb 4millio lakos dohanyzik. Atlag napi egy dobozzal. A legolcsobb doboz cigi is kb 400Ft. Ebbol kb 200Ft az ado. 4millio x 200 x 360 = 292milliard forint. Tajekoztatasul kozlom veled, hogy az idei tb kassza: 239milliard Ft. Ki is tartja el az egeszsegugyet?
ha nem haragszol ez nem elvi allaspont. magatartasoddal koporsoszegeket versz a doglott/doglode fejlostehen farkaba.
mivel a parlamenti ellenzek deklaralta mar a nemzethalalt, sot nemzeti peticiot is inditott az ugyben, igy a doglott/doglodo fejostehen analogiat teljesen ervenyesnek tartom.
alig varom mar az orban kormanyt hogy feltamassza a nemzethalal allapotbol a doglodo/doglott fejostehenet.
mert egy elo es naponta/hetene/havonta fejt fejostehen megiscsak jobb.
gyertek orbanistak... tamasszatok fel a mi kis tehenunket.
te meg calmero inkabb legyel hazafi es meg ha dragabb is vasaroljal zarjegyes cigarettat. ugy tobb fog jutni nemzetalapba. tamogatasba. tudod? te kis bolond... addig ne felj mig a kezemet fogod.
zarjegyes cigaretta a jelszo...
amugy ha csurka nem beszel hulyeseget azt szerintem akaar vallalni is lehet. de hat hulyesegeket szokott beszelni.
peldaul nem hallottam tole a sarba lehuzni csanyi sandor urat. soha nem mondta hogy rohatt cs.s-nek honnan van 13 milliardja... lehet hogy 13 milliardbol csurkanak is cserren? vegul is lehet!
tehat dr csanyi sandor, demjan sandor, stb stb a jok?
nem lehet hogy valami nem stimmel?
en nem tudom hogy vannak ezek a dolgok de csany sandornak, aki jo, es aki biztos autopalyat akkar 300 milliard forintert is tudna nekunk epiteni, honnan is van 13+ milliard forintja? becsuletes munkaval?
ja en meg hulye vagyok.
emberunk (pont mint a demjan, aki ugyanolyan sakaal mint barmelyik maasik sakaal) jokor volt jo helyen.
persze dr csanyi sandor nem kommunista. o milliardos. becsuletes szabadrablasbol.
tehat gondolkodjunk. baratunk e demjan/csanyi urak.
vagy csak szivjak a langymeleg tejet a doglott fejostehenbol?
Egy nagy lohimbat nem veszek csempesz cigit, amikor a "hazait" nem tudom megfizetni! A moho es pazarlo allam miatt allandoan en, az atlag huzzam ossze a nadragszijjamat ? Egy nagy fraszt.
Persze hogy fejőstehén. A testvérek közösen vették még borjúkorában. Szépen fölnevelgeték, hízlalták, büszkék is voltak rá... Az irígy szomszédok azonban szétverték a családot. A tehenet elvették tőlük és csak egy testvérnek adták. A többi testvért elzárták a tehéntől... Hiába bizonygatták, hogy ők is dolgoztak a tehén áráért, ők is építették az istálót, az ő kaszálójukról is hordták a szénát a tehén számára, mindhiába. Az egy testvér büszkén mutogatja ma is tehenét. Már régen elfelejtette, hogy egyedül sem tehenet, sem istálót, sem szénát nem tudott volna szerezni. Amikor a többi testvér azt kéri, hogy hadd mondhassák már sok év után ők is magukénak a tehenet, a fösvény testvér irígyen elzavarja őket, legfeljebb egy csöpp tejet hajlandó adni... vagy azt sem.
Ahol alfredoo számára sem az az anyagi kérdés, hogy pld. Miért nem Demján építheti az autópályánkat, aki összességében 135 milliárddal kevesebbért vállalná, hanem birka módon elhiszi a szegfűs pojácáknak, hogy nem az internáci nagytőkések tették, hanem a testvéreink teszik majd tönkre Magyarországot.
Szégyelld magad ezért a topicért.
azt is lehetne mondani mit tegyunk ellene. peldaul nem vasarolunk becsempeszett roman es ukran cigarettakat.
bojkottott hirdetunk ellene.
tudod olyan bojkottot mint amit a danone termekek ellen hirdettunk.
tehat matol egy szal illegalisan becsempeszett cigarettat sem veszunk a szankban. nem is hozunk olyan intezkedeseket, amik ezt a fajta forgalmat novelni tudnak.
hirdessunk kereszteshadjaratot a magyar koltsegvetest tonkreteevo becsempeszett, zarjegymentes cigarettak ellen.
minden otletnek orulunk. mondjuk jobb lenne ha fejeesi otletek es javaslatok erkeznenek.
valakinek nincs olyan jo otlete mint amit a romaniai nyugdijasok itt sok sok eev folyaman eloadtak. es milyen csondben voltak rola. mind a 20000-en!!!
de lehetne a hatarok megfurasarol es benzinvezetekekrol is beszelni. ez mar komoly szakmunkanak szamit? ejjel pumpalunk? nappal meg tejet vezetunk vissza???