Ezekkel az ismeretlen helyen, ismeretlen emberek által talált ismeretlen írásokkal tele van a polc.
Végül is mindegy, hogy miért, de úgy látom mindenképpen különbek vagyunk, mint a Föld többi népe. Vajon hanyadíziglen kell tiszta magyar szülőktől származni, hogy ezeket elmonbdhassa magáról az ember? És aki sárvérű mugli, azzal mia helyzet? Népszavazás után megvonjuk tőle a magyar állampolgárságot és száműzzük az Alpha Centauri egyik csillaga mellé?
Én mostan azon elmélkedem, hogy egy ilyen körlevél milyen hatásokat vált ki azon a levlistán, ahonnan PP kolléga szemlézget?
a. Úgy van, de szépen megírta.
b. Nagy a nemzeti tábor, néhány dilinyos is elfér benne. Fő az, hogy úgy szavazzon ahogy kell.
c. Basszus, ez azért már sok, mindennek van határa.
Nagyjábl e három lehetőség köré szervezve tudom elképzelni a reakciókat, de tényleg nagyon lyó lenne tudni az a. b. és c. opciókhoz sorolhatóak számarányait.
Elnézést, ötös erősségű (a Mercalli-skála szerint) hajkenőcs,
pl. számomra igen sokat jelentenek PP idézetei. Amikor annyira alábbhagy a kín a hátamban, hogy képes vagyok géphez ülni, az a spontán kirobbanó röhögés, amit ezek kiváltanak belőlem, már a gyógyulás útjának első apró kövecskéi.
Kérlek PP, ne sajnáld tőlem! Többet ér mint a Contramal-200 meg az Analgeticum forte együttvéve!
Lehet, hogy a nemzethalál is bontogatja már nehéz szürke lópokrócát, melyet kiteregessen a méltatlan Magyar nép felett, de hogy én most elmegyek hunyni, az fux.
Na ba+, nem kell betojni! Majd jól kátkozom és kiközösítem őket. Én valódi pap vagyok, ők meg csak szélhámos kóklerek:-)))
Különben is :"Térdre, imához!"
Jól van na, a Budapest Tv-n is megmondta valami pap bácsi, hogy Jézus azt mondta, hogy átkozottak, akik vasárnap nemmel szavaznak - csak tudnám hol írja ezt a Biblia?
Somoskőújfalun meg megmondta a plebános úr, hogy szabadon választhatunk vasárnap, hogy Jézust vagy a Sátánt választjuk:))
Date: 11/29/04 21:52:33
To:ezredev@yahoogroups.comSubject: [ezredev] Megtört a Vörös Sárkány hatalma...IN AETERNUM!!
A Biblia Jelenések Könyve szerint megszűnik a Vörös Sárkány hatalma a döntő ütközet után, utána majd csak gerillaharcra képes...
ÉBREDJ MAGYAR, EZT A KÜZDELMET NEKÜNK KELL, MOST MEGVÍVNI, VAGY A HALÁL GYŐZ AZ ÉLET FELETT!!!
85 ÉV UTÁN TEHETÜNK A MAGYAROK FELTÁMADÁSÁÉRT!
ISTEN KIVÁLASZTOTT NÉPE VAGYUNK, MEG KELL CSELEKEDNI, AMIT ELVÁR TŐLÜNK, VAGY ELKÁRHOZUNK ÖRÖK IDŐKRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEGYÜNK KÉSZEN, AHOGYAN JÉZUS URUNK MONDOTTA, AMIKOR A MENYASSZONY VÁR A VŐLEGÉNYRE, MOST NEM ALUDHATUNK EL, MERT AKKOR AZ "ÁLOM" ÖRÖKKÉ TART, ÉS A VÉGE A NEMZETHALÁL!! MELYET A LÉLEK HALÁLA ELŐZ MEG!!!!
TALPRA MAGYAR
HÍ A HAZA,
ITT AZ IDŐ,
MOST VAGY SOHA!!!
PETŐFI VELÜNK VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!