Sziasztok! Pszichológia szakos hallgató vagyok, és egy egyetemi kutatáshoz szeretném a segítségeteket kérni és kérdőív kitöltésével. Hatalmas segítség lenne!! Tudom, hogy a legtöbb szerveren a szerepjátszás mint olyan gyakorlatilag nem létezik; mindenki nagyjából úgy viselkedik, amilyen a valós személyisége, de próbáljatok kicsit elvonatkoztatni és mindenre jelölni valamit A lenti linken tudjátok kitölteni, előre is nagyon szépen köszönök minden kitöltést!
Jaja én is láttam tegnap az Eurparkban a videójátékboltban a World of Warcraft Catacysm-et olcsóbban,asszem ott is úgy megy,hogy ha előrendeled akkor megkapod olcsóbban,de még utánakérdezek,hogy is van ez.Ennyit simán megér és akkor meg is van a karácsonyi ajándékom:D
Eladó gamecardok:
60 Napos WOW kód (EU) 5700,-
NCSoft Game Card (USA vagy EU) 30 Napos Card 4000,- 60 Napos Card 5700,- Az NCsoft gamecard felhasználható: Aion, Lineage 2, City of Heroes, City of Villains játékok havidíjának fizetésére.
Champions Online 60 Napos Card (Worldwide) 6000,-
EvE Online 60 Napos Card (Worldwide) 7500,-
LOTR Online: 60 Napos Gamecard 5800,-
A kódot mailben küldöm.utalás ill. az összeg megérkezése után.
Érdeklődni a továbbiakról az iceakos@gmail.com emilen vagy itt a fórumon lehet.. MSN/mail:iceakos@gmail.com
üdv:Ice
www.livekodok.com
mindkettő. Az enyém is folyton kifagyott. De egy kicsit jobb volt, mert először csak szaggatott, mint állat, aztán belassult, majd megállt az egész és nem tudtam többet mozogni, majd végképp lefagyott. Főleg fővárosokban volt borzalmas. Aztán volt ram csere, vidijókártya csere. Tök jól ment, amíg meg nem jelent a következő kiegészítő, ahol már Nothredre lehetett menni. Dalaranba nem szabadott belépnem, mert ott tutira lefagyott. Pedig a legtöbb új BG-re onnan lehetett jelentkezni, sőt, WG-be csak onnan volt teleport kapu. WG-n is állandóan kifagytam és meguntam. Addig nem játszom újra, amíg nincs jobb gép, mert a hajamat tépem, hogy úgy ölnek le, hogy moccanni sem tudok és még a szenvedés sem éri meg, mert rendszerint már kifagy, mielőtt vége lehetne a WG-nek, mert ha utána fagyna ki, legalább egy mark of WG-t kapnék. De olyan szerencsém még sosem volt. Szóval jó gép nélkül hajtépés játszani sajna :(
Szerintem a druida :) Biztos nem lehet véletlen, hogy csak night elf lehet druida, meg nekem van egy 80-as pvp druidám, dual spec resto-feral, de pvp cuccai inkább feralban vannak. De druidával télleg nagyon jól kell tudni játszani. Nem nagyképűségből mondom, hanem nekem nagyon sokáig csak 30-as volt a druidám és fel is adtam, hogy valaha élvezni fogok vele játszani. Addig felvittem egy palát, meg egy harcost, meg néhány másikat, kitapasztaltam melyik kari mit tud, mivel lehet szivatni. És ezek tetejébe még a druida összes képességét jókor kell tudni kijátszani. A leges legidegesítőbb a druida tud lenni, ha jól tud játszani. Kipróbált verzió volt, amíg nem volt dual spec, hogy pvp-ben feral-resto volt hibrid, de főleg feral. Macskában lopózás, leütés, sebzés, ha szarul vagy, kiváltasz marhagyorsan gyógyítani, majd átváltasz maciba, ha ott is szarul vagy, maci formában is van egy állandó gyógyítás (már nem tom mi a neve, most kihagytam több, mint félévet), néha kiváltasz gyogyizni, macska forma, ha túl messze szalad, rá lehet ugrani, vagy maciban chargeolni. Persze kellenek azok a talentek, amik nem veszik le a rage-edet nullára, mikor átváltasz egyik formából a másikra. Biztos még nem mondtam el mindent, de nagyon trükkös dolog druidával lenni és élvezet. Főleg, mert bármi lehetsz: healer, dps, tank is egy személyben, szitutól függ, mire van épp szükség. A karim neve Katolina a Bronze Dragonflight-ról.
Csak egy ilyen egyszemélyes hadsereg van még, mégpedig a pala. Ő is lehet tank, healer és dps, de én próbáltam a healert és tök szar. A legjobb palával tankolni vagy dps-elni. A dps érdekesebb, csak instákban nem keresett. Mivel én inkább pvp híve voltam, retrim volt :) A baj az, h night elf nem lehet pala.
Sziasztok új wow szerver indult a http://haustwowserver.atw.hu/ regizzetek fel megéri;)ha feljössz és swbe vagy orgimmba elmész (csapattól függ) akkor 80asra felviheted magad,előtted a portál minden rávezet 5K goldot is kaptok és 50játékosig tart ez az akció most kb 20van de ne csak ezért gyertek hidjétek el nagyon jó szerver nincs benne DC és az admin új bossokat is tett be és néhány változtatást gyertek ;)
helló! az a problémám hogy elkezdek játszani és amikor megnyitom a backpack-ot vagy varázaolok vagy megynyitom a talent oldalt akkor a gép egyszerüen lefagy(kékhalál) és ez nagyon zavarő konkrétan élvezhetetlenné teszi a játékot.. nemlenne valakinek valami ötlete hogy mitől lehet ez és hogyan tudom megszüntetni? videókártya vagy ram esteleg? köszi a szegítséget előreis.
helló! az a problémám hogy elkezdek játszani és amikor megnyitom a backpack-ot vagy varázaolok vagy megynyitom a talent oldalt akkor a gép egyszerüen lefagy(kékhalál) és ez nagyon zavarő konkrétan élvezhetetlenné teszi a játékot.. nemlenne valakinek valami ötlete hogy mitől lehet ez és hogyan tudom megszüntetni? videókártya vagy ram esteleg? köszi a szegítséget előreis..