hellosztok ezelött magán kutánl tankoltam utána átértem a shellre s jobban ment a kocsi is töle s kevesebb is lett a fogyasztása a lukoilt sokan mondják hogy jo
Istenhegyi úton lévő napelemes MOL kutat nem ajánlom! Régen sokkal drágább volt, merthogy jó a környék, meg különlegesek, napelemesek. Pár hete meglepően olcsó, sőt, sok általam olcsónak mondottnál jobb az ár. Az autóm hihetetlen teljesítménycsökkenésbe kezdett. Egészen az üzemanyag váltásig.
Sima 95-ös a szóban forgó. Vajon mi kell ahoz, hogy ekkora olcsóság legyen hirtelen...?
Na emberek ! Kiprobaltam a shell benzinkúton kapható V powert, de a hideginditàson nem javított! Hogy jobban menne tőle az autó .. megint nem érzek különbéget. Szóval nekem nem ért meg több pénzt adni érte. Max. Akkor tankolnék csak, ha -20 -30 fok lenne.
Nem azon múlik, hogy milyen logó van a kúton hanem a kút kezelőjén vagy alkalmazottján múlik a legtöbb.
Én több mint 10 éve tankolok már a negyedik autómmal semmilyen multihoz nem tartozó kis maszek kútnál adalékolatlan Mol üzemanyagot és még soha nem csalódtam a minőségben és a fedcomp. szerinti mennyiség is megegyezett.
Egy Shell vagy OMV kútnál is lehetnek szívtelen gazemberek sőt ezeken a helyeken a hangulat sem olyan mint egy normális kútnál.
Kb 15.éve mikor a lakóhelyemhez legközelebb eső Shell-kútnál 44 liter tankolása alatt harmadszor kérdeztek végig miután az első két embert elhajtottam,hogy a benzinen kívül kérek e még valamit fagyálló vagy olajszint stb. ellenörzést elhatároztam,hogy Shell kútra a kerekemet nem teszem be többé.
4 oldalt olvastam vissza de diesel adalékolàsról nem írtátok semmit szerintetek egy PDtdi-be jobb tankolni gàzolajat a shell vagy omw-nél..esetleg néha prémium minőségűt hogy óvjam a porlasztó elemeket?
Viszonlag hamar eljut a motorba a majdnem üres tankból a benne lévő benzinhez képest sokszorosan nagyobb mennyiséggel kevert esetleges más minőségű benzin. Hiszen amennyi az ac pumpa és az injektor közti csőhossz az szerintem nem elég sok km re. talán 100 m. Amikor ráadom a gyújtást hallhatóan az AC előre felszívja a tankból, hogy pöccre beinduljon. És ha nem inditok rá akkor 5-percenként rápumpál, hogy tartsa az indításhopz kellő üzemanyag nyomást.
Mi már évek óta a MOL-nál tankolunk, és elégedettek vagyunk. Tetszik, hogy a pontokon olcsóbban telefonálhatok, mert minden forint számít http://redir.ec/molmobile
Elégedett. Egy liter minusz. Jól húz. De az gázolaj. De vannak akik fórumokon szídták, hogy noname meg ők is a MOL túl veszik stb... mindenki mond mindent már XD Meg, hogy rángat tőle meg nem jó. Kipróbálom.
Balatonakarattyán tankoltam a Lukoilnál. A motor teljesítménye csökkent, a fogyasztás megnőtt, az alapjárat jelentősen ingadozik! Ha tehetitek ne tankoljatok ott!
A hibák a következő tankoláskor megszüntek. ( nem a Lukoilnál tankoltam )