Azert nem kellene ennyire tulhajtania magat. Meg ra gondolni is borzaszto, hogy belerokkanna az edzoskodes es a mimndennapi parlamenti kotelezettesegeinek teljesitese utan meg ezt is kenytelen magara vallalni nemzetert...
tegnap egy pártelnökről írtam, amire te ömlesztettél "hithű kommunista..etc", erre már két pártelnökről írtam, amire te közölted, h nem rájuk gondoltál..:-))
ha Kuncze simán "összefeküdt" az állampárt jelentős részével , akkor Orbán egyenesen, magával Lenninnel, ugyanis az Ő kormányában több volt MSzMP-tag volt, mint abban a kormányban, melyben Kuncze dolgozott..
"a liberalizmus a harmadik legnagyobb frakció az EU ill. a magyar parlamentben is"
És messze elmarad az előző kettőtől... tegyük hozzá.
"segíthetnél nekem abban, h megmondod: KunczeG (SzDSz-elnök) ill. HillerI (MSzP-elnök) mikor is voltak hithű kommunisták, akik a Szovjetúnió egységéért dolgoztak?"
Én nem éppen rájuk gondoltam, de ha már itt tartunk Kuncze simán "összefeküdt" az állampárt jelentős részével....
viszont úgy látom, mi más szögből nézzük ugyanazt a festményt és ez bizonyos torzulásokhoz vezet:
az Orbán-Martonyi-Németh (azaz a fidesz) álláspontja a kettős állampolgárságról egészen más volt 1998-2002 között, míg elötte talán nem is volt
a liberalizmus a harmadik legnagyobb frakció az EU ill. a magyar parlamentben is
Ha ezt megteszi XY játákos a csapatból, vagy Géza bácsi a pálya széléről senki nem figyel fel rá. - ezt én se mondhattam volna szebben,
segíthetnél nekem abban, h megmondod: KunczeG (SzDSz-elnök) ill. HillerI (MSzP-elnök) mikor is voltak hithű kommunisták, akik a Szovjetúnió egységéért dolgoztak?
2000-ben a Fidesz kezdeményezte a sorkatonaság eltörlését, Még jobb!
Akkor a fidesz nem is egyszer, hanem legalaább kétszer változtatta álláspontját az ügyben!
Ezek kis csúsztatások, ugyanis 2000-ben a Fidesz kezdeményezte a sorkatonaság eltörlését, párhuzamosan felválltva az önkéntes haderővel de nem úgy ahogy a szocik csinálták most.
Adóemelés: Vélemények különbözőek lehetnek párton belül is. Egy időben az volt a bajotok, hogy Orbán egyedül dönt mindenben.. Ez a van sapka, nincs sapka esete...
Államolgárság: Melyik volt az az év amikor a kettős állampolgárság ellen érvelt?
Liberális/konzervatív: A liberalizmus, úgy ahogy van egy kimúlt dolog. Jól bizonyítja ezt az SZDSZ 4-5%-nyi szavazótábora. Rendszerváltáskor még el lehetett adni, de aztán az eszmét (bár én nem nevezném annak) jól lejáratták...
Edző: Az, hogy valaki beugrik és tart egy edzést, mi benne a hírérték? Ha ezt megteszi XY játákos a csapatból, vagy Géza bácsi a pálya széléről senki nem figyel fel rá.
...
Egyik pillanatban hithű kommunista, aki a Szovjetúnió egységért még
Másik pillanatban elköltelezett szociáldemokrata, aki az Európai Unióért dolgozik.
Engemet rettenesen idegesít, hogy a Nemzeti Sport mindig azzal kezdi a NBII-es meccsek összefoglalóit, hogy a Felcsút legyőzte azt, kikapott ettől, a Felcsútnál ma rúgtak két egyeneset, ilyesmik. Hányinger.
amúgy egy szövetséges kormány miniszterelnöke..igaz nem a Duray, vagy egy Partubány, akik állandóan belepofáznak Mo belügyeibe, de azért illene ismerned..
nos többek közt ezért marad fociedző, miután beíratkozott a TE-re.....és nem min.elnök
Varom amint az olaszokat fogjak tamadni az MNemzetben, hogy mit meg nem mertek tenni, meg mire hasznaljak fel Orba edzoskodeset...
Vegulis az is lehet egy aljas szoclib magyaar irta a cikket ugye...Olyat irni, hogy Orbant "kormányfőként elvetettek" csak egy Orban-fob irhat...
Hisz tudjuk, hogy csaltak a valasztasokon.
Nem az a gond, hogy focizik. Igy aztan hozhatjatok Gyurcsany futasat, Kuncze kosarazat peldank. Persze amikor Bokrost gyalaztaatok, hogy szineszkedett az rendben volt ugye?!
Itt az a gond, hogy a Brezsnyev elvtars mindenhez ert, most epp munkaja helyett edzonek kepzeli magat.
Lehet hozni peldakat amint Gyurcsany futo, Kuncze kosarlabda edzonek, Hilr mg karmesternek kepzelte magat...
Elkepeszto milyen Orban-fobias es aljas ez az olasz sajto!!!
"Az olasz lap foglalkozik Orbán Viktorral, a fociedzővel
november 22. 11:30
[MTI]
Orbán Viktor volt magyar kormányfő sportkarrierjéről közölt hétfőn részletes beszámolót sportoldalain a Corriere della Sera című tekintélyes milánói napilap.
A Luca Valdiserri által jegyzett írás A kormányfőként elvetett magyar Orbán sportvezetővé válik címmel részletesen beszámol a Felcsút labdarúgó klub múltjáról, Orbán Viktor labdarúgói és szakvezetői, továbbá politikai életútjáról, Silvio Berlusconi kormányfővel, a Milan elnökével ápolt futball-kapcsolatairól, a két politikus fociimádatáról.
A Corrierre della Sera írása az olasz belpolitikára vetíti Orbán Viktor labdarúgó szakvezetői vállalásait, a terjedelmes tudósítás végén megállapítva: máskülönben Berlusconi politikai ellenfelei is azt várhatják, hogy a magyar példa iskolát teremt Olaszországban is. És hogy Silvio Berlusconi visszatér első szerelméhez, vagyis az Edilnord (a hatvanas évek elején Berlusconi labdarúgócsapata) kispadjához - írta a milánói napilap."
Felhívom ha "píáros" elvtársak figyelmét, hogy ideje a Ferit is valamilyen sporttal összefüggésbe hozni. Adjatok a kezébe egy labdát, vagy ugrókötelet vagy "mittudoménmit" és hívjátok a médiát.
Cserére bárki jelentkezhet, még egy fociedző is, bár a főmérnök jobban hangzik:-))))
De majd a választók eldöntik, hogy ki legyen a "csapatkapitány":-)))))
Hi a Blikk be is nyalt a Viknek a meleg matériáig.
Nevetséges volt olvasni hogy milyen kemény edzést tart a Vik, no meg azok a sztárfotók.:-)))
Nemrég az a beteg fociedző minősítette a kommancs Viket 10 perces kiöregedett focistának.
Agyára ment szegénynek az Orbán-fóbiája. :) Azért is nyitottam a topikot, mert mondom, micsoda, szegény Orbán-fóboknak nincs hol rettegniük? :) Micsoda világ, hát nyitottam nekik egy topikot! És lámm, rögvest kiderült, hogy mégiscsak meg kéne nyúzni élve! :D Máris ezer okot felsoroltak, hogy miért! De mondjuk, az is elég önmagában, hogy az edzésen nem volt rajta sapka... Vagy volt? De mindegy is... :)