Keresés

Részletes keresés

geszthi Creative Commons License 2004.11.24 0 0 77
Isten ovja az edzo ur szivet!

Azert nem kellene ennyire tulhajtania magat. Meg ra gondolni is borzaszto, hogy belerokkanna az edzoskodes es a mimndennapi parlamenti kotelezettesegeinek teljesitese utan meg ezt is kenytelen magara vallalni nemzetert...

Szegeny Sztahanov Viktor...
Előzmény: noir2 (71)
noir2 Creative Commons License 2004.11.24 0 0 76

tegnap egy pártelnökről írtam, amire te ömlesztettél "hithű kommunista..etc", erre már két pártelnökről írtam, amire te közölted, h nem rájuk gondoltál..:-))

ha  Kuncze simán "összefeküdt" az állampárt jelentős részével , akkor Orbán egyenesen, magával Lenninnel, ugyanis az Ő kormányában több volt MSzMP-tag volt, mint abban a kormányban, melyben Kuncze dolgozott..

de ez már történelem..

jut eszembe: az edző úr ma tart edzést?

:O)

Előzmény: Álné Vendel (75)
Álné Vendel Creative Commons License 2004.11.24 0 0 75

"a liberalizmus a harmadik legnagyobb frakció az EU ill. a magyar parlamentben is"

És messze elmarad az előző kettőtől... tegyük hozzá.

"segíthetnél nekem abban, h megmondod: KunczeG (SzDSz-elnök) ill. HillerI (MSzP-elnök) mikor is voltak hithű kommunisták, akik a Szovjetúnió egységéért dolgoztak?"

Én nem éppen rájuk gondoltam, de ha már itt tartunk Kuncze simán "összefeküdt" az állampárt jelentős részével....

Előzmény: noir2 (74)
noir2 Creative Commons License 2004.11.23 0 0 74

ha akarod:-))

viszont úgy látom, mi más szögből nézzük ugyanazt a festményt és ez bizonyos torzulásokhoz vezet:

az Orbán-Martonyi-Németh (azaz a fidesz) álláspontja a kettős állampolgárságról egészen más volt 1998-2002 között, míg elötte talán nem is volt

a liberalizmus a harmadik legnagyobb frakció az EU ill. a magyar parlamentben is

Ha ezt megteszi XY játákos a csapatból, vagy Géza bácsi a pálya széléről senki nem figyel fel rá. - ezt én se mondhattam volna szebben,

segíthetnél nekem abban, h megmondod: KunczeG (SzDSz-elnök) ill. HillerI (MSzP-elnök) mikor is voltak hithű kommunisták, akik a Szovjetúnió egységéért dolgoztak?

előre is kösz

Előzmény: Álné Vendel (72)
sashimi Creative Commons License 2004.11.23 0 0 73
2000-ben a Fidesz kezdeményezte a sorkatonaság eltörlését, Még jobb!
Akkor a fidesz nem is egyszer, hanem legalaább kétszer változtatta álláspontját az ügyben!

sashimi
Előzmény: Álné Vendel (72)
Álné Vendel Creative Commons License 2004.11.23 0 0 72

Ezek kis csúsztatások, ugyanis 2000-ben a Fidesz kezdeményezte a sorkatonaság eltörlését, párhuzamosan felválltva az önkéntes haderővel de nem úgy ahogy a szocik csinálták most.

Adóemelés: Vélemények különbözőek lehetnek párton belül is. Egy időben az volt a bajotok, hogy Orbán egyedül  dönt mindenben.. Ez a van sapka, nincs sapka esete...

Államolgárság: Melyik volt az az év amikor a kettős állampolgárság ellen érvelt?

Liberális/konzervatív: A liberalizmus, úgy ahogy van egy kimúlt dolog. Jól bizonyítja ezt az SZDSZ 4-5%-nyi szavazótábora. Rendszerváltáskor még el lehetett adni, de aztán az eszmét (bár én nem nevezném annak) jól lejáratták...

Edző: Az, hogy valaki beugrik és tart egy edzést, mi benne a hírérték? Ha ezt megteszi XY játákos a csapatból, vagy Géza bácsi a pálya széléről senki nem figyel fel rá.

...

Egyik pillanatban hithű kommunista, aki a Szovjetúnió egységért még

Másik pillanatban elköltelezett szociáldemokrata, aki az Európai Unióért dolgozik.

Folytassam? :)

Előzmény: noir2 (71)
noir2 Creative Commons License 2004.11.23 0 0 71

egyszerű, és most mázlija is volt mert eltalálta a többség véleményét,

de ettől függetlenül remek politikus lehet az, aki

- az egyik nap a hadkötelezettség mellett (sorkatona), a másik nap a hadkötelezettség ellen áll ki,

- az egyik héten az adóemelésért ír levelet, miközben pártja  másik héten ellene  szavaz

- az egyik hónapban  a privatizáció mellett, a másik hónapban ellene kampányol,

- egyik évben az állampolgárság ellen, a másik évben ellene érvel,

- az egyik évtizedben liberális, a másik évtizedben mélyhitű konzervatív

- az egyik pillanatban parlamenti képviselő, az Európai Néppárt alelnöke, pártelnök, a másik pillanatban pedig fociedző (merthogy pótolhatatlan)

ez azért nekem túl gyors tempó, bár kétségkívül egyszerű

..

Előzmény: Álné Vendel (69)
Álné Vendel Creative Commons License 2004.11.23 0 0 70

Én is hányok a baloldali lapoktól.. nem is olvasom őket :))

Te se olvasd akkor. Amúgy a Ringier tulajdona a NS is. Reklamálj nálunk :)

Előzmény: DJ Bill (68)
Álné Vendel Creative Commons License 2004.11.23 0 0 69

"tudtommal Blair kért, O'bán utasított.."

tudtommal Blair (számon?)kért, Orbán meg elmondta miért nem támogatja az iraki missziót. Vagyis elmondta a többség véleményét.

Egyszerű nem?

Előzmény: noir2 (67)
DJ Bill Creative Commons License 2004.11.23 0 0 68
Engemet rettenesen idegesít, hogy a Nemzeti Sport mindig azzal kezdi a NBII-es meccsek összefoglalóit, hogy a Felcsút legyőzte azt, kikapott ettől, a Felcsútnál ma rúgtak két egyeneset, ilyesmik. Hányinger.
noir2 Creative Commons License 2004.11.23 0 0 67

tudtommal Blair kért, O'bán utasított..

amúgy egy szövetséges kormány miniszterelnöke..igaz nem a Duray, vagy egy Partubány, akik állandóan belepofáznak Mo belügyeibe, de azért illene ismerned..

nos többek közt ezért marad fociedző, miután beíratkozott a TE-re.....és nem min.elnök

Előzmény: Álné Vendel (66)
Álné Vendel Creative Commons License 2004.11.23 0 0 66

"...főleg az után, ahogy 'méltóztatott' Blair-l beszélni..."

Nem nyalt neki. Azt meghagyja Ferinek.

Egyébként meg ki Blair, hogy megmondja mit tegyünk?????????

Előzmény: noir2 (65)
noir2 Creative Commons License 2004.11.23 0 0 65

azért ez akkor is vérciki, egy tekintélyes olasz napilap "távolítja el a politikából" :-)

ennyire veszik komolyan OV-t Európában, főleg az után, ahogy 'méltóztatott' Blair-l beszélni...

főbohóc, focimezben

Előzmény: geszthi (64)
geszthi Creative Commons License 2004.11.22 0 0 64
Varom amint az olaszokat fogjak tamadni az MNemzetben, hogy mit meg nem mertek tenni, meg mire hasznaljak fel Orba edzoskodeset...

Vegulis az is lehet egy aljas szoclib magyaar irta a cikket ugye...Olyat irni, hogy Orbant "kormányfőként elvetettek" csak egy Orban-fob irhat...
Hisz tudjuk, hogy csaltak a valasztasokon.
Előzmény: noir2 (61)
Álné Vendel Creative Commons License 2004.11.22 0 0 63

Na ne mond vazzeeee!!!!! :))

Szerintem Feri kocsival nyomul, ők meg gyalog :))

Előzmény: Turulmadár (60)
geszthi Creative Commons License 2004.11.22 0 0 62
Gyurcsany volt az orezred edzoje?!
Előzmény: Turulmadár (60)
noir2 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 61

nos úgy látszik az olaszok többet tudnak, mint mi..:-)

bár a VasárnapiHírek már utalt a fideszen belüli kritikus hangokra..

és vészesen közelg a nagybukta napja, mikor is kiderül:  terepet kell váltani (nemcsak gatyát) ....

Előzmény: geszthi (59)
Turulmadár Creative Commons License 2004.11.22 0 0 60
Te nem hallottál arról, hogy a Köztársasági Őrezred tagjai nem bírják tartani a tempót a Baloldali Tigrissel? :]
Előzmény: Álné Vendel (56)
geszthi Creative Commons License 2004.11.22 0 0 59
Latom mentegetitek a munkakerulo kepviselot!

Nem az a gond, hogy focizik. Igy aztan hozhatjatok Gyurcsany futasat, Kuncze kosarazat peldank. Persze amikor Bokrost gyalaztaatok, hogy szineszkedett az rendben volt ugye?!

Itt az a gond, hogy a Brezsnyev elvtars mindenhez ert, most epp munkaja helyett edzonek kepzeli magat.

Lehet hozni peldakat amint Gyurcsany futo, Kuncze kosarlabda edzonek, Hilr mg karmesternek kepzelte magat...
Előzmény: K.D.Levin (38)
geszthi Creative Commons License 2004.11.22 0 0 58
Elkepeszto milyen Orban-fobias es aljas ez az olasz sajto!!!

"Az olasz lap foglalkozik Orbán Viktorral, a fociedzővel

november 22. 11:30
[MTI]

Orbán Viktor volt magyar kormányfő sportkarrierjéről közölt hétfőn részletes beszámolót sportoldalain a Corriere della Sera című tekintélyes milánói napilap.

A Luca Valdiserri által jegyzett írás A kormányfőként elvetett magyar Orbán sportvezetővé válik címmel részletesen beszámol a Felcsút labdarúgó klub múltjáról, Orbán Viktor labdarúgói és szakvezetői, továbbá politikai életútjáról, Silvio Berlusconi kormányfővel, a Milan elnökével ápolt futball-kapcsolatairól, a két politikus fociimádatáról.

A Corrierre della Sera írása az olasz belpolitikára vetíti Orbán Viktor labdarúgó szakvezetői vállalásait, a terjedelmes tudósítás végén megállapítva: máskülönben Berlusconi politikai ellenfelei is azt várhatják, hogy a magyar példa iskolát teremt Olaszországban is. És hogy Silvio Berlusconi visszatér első szerelméhez, vagyis az Edilnord (a hatvanas évek elején Berlusconi labdarúgócsapata) kispadjához - írta a milánói napilap."
Előzmény: Fine Tune (35)
Fine Tune Creative Commons License 2004.11.18 0 0 57

A Ferinek legfeljebb egy ingatlant lehet a kezébe adni, de azt is csak akkor, ha mélyen áron alul adják el visszabérléssel.

Csak azt nem értem, ettől egyesek szemében miért zseni üzletember.

Előzmény: Álné Vendel (56)
Álné Vendel Creative Commons License 2004.11.18 0 0 56

Felhívom ha "píáros" elvtársak figyelmét, hogy ideje a Ferit is valamilyen sporttal összefüggésbe hozni. Adjatok a kezébe egy labdát, vagy ugrókötelet vagy "mittudoménmit" és hívjátok a médiát.

Ha már úgyis Orbánt utánozza :))

zuglo_14 Creative Commons License 2004.11.18 0 0 55
Cserére bárki jelentkezhet, még egy fociedző is, bár a főmérnök jobban hangzik:-))))
De majd a választók eldöntik, hogy ki legyen a "csapatkapitány":-)))))
Előzmény: Fine Tune (41)
halford Creative Commons License 2004.11.17 0 0 54
...de hihetőbb lett volna a sztori, ha azt ugatod be akkor a pályára, hogy bazdmeg Béla (vagy Sári), te mit csinálsz!
Előzmény: halford (53)
halford Creative Commons License 2004.11.17 0 0 53
Lendül a Jobbik a kutyafáját! Jót röhögtünk ma rajtad Hektor.
soltika Creative Commons License 2004.11.17 0 0 52
Hi a Blikk be is nyalt a Viknek a meleg matériáig.
Nevetséges volt olvasni hogy milyen kemény edzést tart a Vik, no meg azok a sztárfotók.:-)))
Nemrég az a beteg fociedző minősítette a kommancs Viket 10 perces kiöregedett focistának.
Előzmény: Vállalati Liberális (-)
Vállalati Liberális Creative Commons License 2004.11.17 0 0 50
Indián: A fél Fidesz-frakció úgy néz ki, és úgy beszél mint Orbán

Ja, azzal a repedt üvegszemmel, amivel te nézed a világot, azzal meg még úgyabbúl is... :D
Előzmény: Indián (13)
Vállalati Liberális Creative Commons License 2004.11.17 0 0 49
Agyára ment szegénynek az Orbán-fóbiája. :) Azért is nyitottam a topikot, mert mondom, micsoda, szegény Orbán-fóboknak nincs hol rettegniük? :) Micsoda világ, hát nyitottam nekik egy topikot! És lámm, rögvest kiderült, hogy mégiscsak meg kéne nyúzni élve! :D Máris ezer okot felsoroltak, hogy miért! De mondjuk, az is elég önmagában, hogy az edzésen nem volt rajta sapka... Vagy volt? De mindegy is... :)
Előzmény: K.D.Levin (29)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.17 0 0 48
Csak ezt a debreceni hülyegyereket kéne eltakaritani innen.
Előzmény: Indián (47)
Indián Creative Commons License 2004.11.17 0 0 47
Szeretném leszögezni: ez nem népszavazós, elküldős, anyázós, hazaárulós topic... Szerintem.
Előzmény: Törölt nick (44)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!