Ha jól tudom, a hónap közepén a férfi Masters döntőt fogja közvetíteni. Köszönöm a kérdéseket, a biztatást és a szurkolást is, remélem lesz okotok örülni jövőre miattam. Most azonban el kell mennem. Minden jót!
Hozzám hasonló sikereket fiatal korában Szávay Ági ért el, bízom benne, hogy rajta kívül többen is csatlakoznak az élvonalhoz. Mivel mostanában nem történt különösebb dolog az életemben, ezért hanyagoltam picit a Naplót. Ígérem, bepótolom. Dedikált fotót az Index intézi majd.
Az internetet általában az emailezésre szoktam használni illetve külföldön ezen keresztül gyűjtöm az információkat az itthoni életről. Fórumozni nem szoktam, de volt már, hogy beleolvastam.
Ez is visszavezethető a magyar mentalitásra, ami nem a legpozitívabb. Ezenkívül egy orosznak az egyetlen kitörési lehetősége a sportban rejlik, így aztán képes meghalni a pályán.
Kedvenc városom: Sydney, csak egy kicsit messze van, amit már volt is alkalmam körbejárni. Azokon a helyeken, ahol már sokszor jártam, már volt lehetőségem, mindent szemügyre venni. Két meccs között turistaprogramokat nem szoktam szervezni, inkább a következő megmérettetésre koncentrálok.
KÖnyv: Quo vadis
zene: Matchbox 20
étel: a magyar ízeket szeretem, emellett talán a rántott sajtot részesítem leginkább előnyben.
ital: frissen facsart narancs
szín: öltözködésben a sötétet színeket szeretem, és a rózsaszínt valamint a fehéret.
Szia Petra, az internet mennyire "játszik" szerepet az életedben, gondolok itt elsősorban az esetleges programszervezésre, illetve ezeket Te magad intézed vagy alkalmazottad van erre a feladatra.
Van e nick-ed itt az Indexen, szoktad e a fórumot látogatni?
Szia Petra!
Szerinted mi az a plusz, ami hiányzik Magyarországon, hogy ott legyünk a tenisz élvonalában? (természetesen nem vonom ezzel kétségbe a sikeredet, csak érdekelne, hogy mi kellene még, hogy pl. az első tízbe kerüljenek magyar teniszezők?)
A továbbiakban sok sikert!
Egyre inkább foglakoztat a tenisz utáni élet. Tisztában vagyok vele, hogy a váltás nem lesz egyszerű, és szeretnék a teniszhez a közel maradni, mivel 20 éve, ez az életem. Konkrét dolgot még nem tudok mondani.
A világ minden pénzéért sem cserélnék senkivel. Jó dolog Mandula Petrának lenni. Mindenkinek megvan a saját problémája, így nekem is, de ettől függetlenül jól érzem magam a bőrömben.
Szia Petra!
Mi az oka, hogy a környező (nagyjából hasonló adott ságokkal rendelkező) országok tenisz sportja lényegesen fejlettebb a magyarnál?
Mive, vagy inkább miért tud többet egy cseh, egy horvát, egy román, vagy egy orosz versenyző?
Üdv
spec
Van kedvenc városod? Egyáltalán van időd megnézni azokat a városokat ahol éppen játszol? Mit szoktál csinálni két meccs között? Kedvenc könyv? Milyen zenét szeretsz? Kedvenc étel, ital, szín?
Racionális emberke vagyok, így olyan célokat tűzök ki magam elé, amelyek elérhetőek. Egyik álmom, az egyik Grand Slam-tornán a döntőbeli győzelmem után a szeretteimnek, és támogatóimnak megköszönni a segítséget.