Keresés

Részletes keresés

qncogi Creative Commons License 2004.11.03 0 0 101
No, most törölgesd le magad és kezdj el gondolkozni.:))
Előzmény: originalqszi (100)
originalqszi Creative Commons License 2004.11.03 0 0 100
NE FÉLJETEK MAGYAROK, TEGNAP KIDURRANT!!!! Szégyelltem magam, amikor Gyurcsány az akaratuktól függetlenül idegenbe szakadt hazánkfiai pofájába vágta, hogy NEMet mondunk a magyar állampolgárságukra!!!!:((((( Pfujjj és ,mégegyszer pfujjjj:(((((PPPPPPPPP
Uránusz Creative Commons License 2004.11.03 0 0 99

hát akkor először saját magát fogja megszúrni...szegény Kulcsár... pedig már van így is elég vaj a fején...

:)

Előzmény: Törölt nick (98)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.03 0 0 98

Mikor is, mikor is...???

Talán, ha dr. Kulcsár a varródobozért nyúl, csöndes magányában...

:--)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vállalati Liberális Creative Commons License 2004.11.03 0 0 97
Uránusz: Én ugyan egyáltalán nem látok itten "lufi-effektust"!

Nyitott szemmel még nem próbáltad esetleg? :)
Előzmény: Uránusz (95)
Vállalati Liberális Creative Commons License 2004.11.03 0 0 96
Duzzad a lufi, duzzad az, ahogy köll.
Előzmény: fotex2000 (93)
Uránusz Creative Commons License 2004.11.03 0 0 95

Én ugyan egyáltalán nem látok itten "lufi-effektust"!

DE:

Magától nem fog kidurranni....

Én megkeresném inkább azt aki a rajz-szöget készítgeti éppen... elbeszélgetnék vele egy kicsit... jó van nnnna! Hátha értelmes... nem ismerhetjük eléggé... talán még meg is lehetne győzni arról, hogy ez a lufi nem is lufi... ebbe beletörik a rajz-szög...

qncogi Creative Commons License 2004.11.03 0 0 94
Uncsi.:P Egy poén (?) jó (?) egyszer (se?).:))
Előzmény: Vállalati Liberális (92)
fotex2000 Creative Commons License 2004.11.03 0 0 93

Öcsi eddeig még csak emelkedett. )))

Mikor csökkent? Fordítva nézed az újságot?

Állva hagyta Ovodást. /+ 23/ két hónap/ 10 Maszopos van a legjobb tízben,. Vedd má észre magad:DD

Áder+ Podgornij a fasorban sincs.

Előzmény: uzbence (61)
Vállalati Liberális Creative Commons License 2004.11.03 0 0 92
Vazze, most akciós a lombfűrész a Tescoban, szerezz be egyet! :) Véget vethecc a bal lábbal felkelésednek! :)
Előzmény: qncogi (91)
qncogi Creative Commons License 2004.11.03 0 0 91
Liberális antidemokrata?:)) Minek ehhez köd (még)?:))
Előzmény: Vállalati Liberális (90)
Vállalati Liberális Creative Commons License 2004.11.03 0 0 90
Vazze, én liberális vagyok! Köd is van ma, nemcsak a bal láb? :)
Előzmény: qncogi (89)
qncogi Creative Commons License 2004.11.03 0 0 89
Te nem vagy demokrata ha ilyenekben bízol.:))
Előzmény: Vállalati Liberális (88)
Vállalati Liberális Creative Commons License 2004.11.03 0 0 88
Vazze, tudod, mi a szörnyű neked ebben? Hogy még bejöhet! :DDD
Előzmény: erkenbrand (80)
erkenbrand Creative Commons License 2004.11.02 0 0 87
Jaj, meg karikalaba is volt? :)))))
Előzmény: zsele5 (86)
zsele5 Creative Commons License 2004.11.02 0 0 86

>>Mert ha úgy volna is százszor: a külső lényegtelen

Orbán termete, karikalába,  Mádl fogain való élcelődés után hadd röhögjelek ki egy ilyen kijelentésért.

Előzmény: kobaltselyem (84)
qncogi Creative Commons License 2004.11.02 0 0 85

Az elejével nekem sincs bajom (most megint kapok?:). Vannak itt normális emberek, akikkel tényleg lehet beszélgetni és vannak hülye kis provók.

Akkor is ő volt az aki me. lett (és tudott lenni). lehet, hogy sokaknak ennek a módja nem szimpatikus. Szvsz minden me.-nek elég szűk a mozgástere, meglátjuk, hogy ő mennyit tud kihozni belőle. Az biztos, hogy megyónál vagy Kiss Péternél több esélye van.

Megyó pedig bement egy utcába, ahonnan nem volt visszaút. Természetesen nem Csillagon múlt a dolog, ezért mondtam, hogy a saját lehetőségeit, beágyazottságát rosszul mérte fel. Persze- első mozdulatra kihátráltak mögüle, de ezt éreznie, tudnia kellett volna.

Előzmény: Fine Tune (83)
kobaltselyem Creative Commons License 2004.11.02 0 0 84

Mit nem kéne.

Nézd végig a majmot a lópofájával, porcelán kinézetű fogaival,vizszínű gülüszemét kiemelő fémkeretes szemüvegével, langaléta termetével, hirtelen mozgásával; pont úgy néz ki, mint egy intrikus szerepben megformált SS altiszt egy Einsatzgruppéból. 

Vagy Herr Korb, a montpellieri Gestapo főnök.

Miért is barom, akinek feltűnik az egyezése egy negatívnak beállított népre tipizált karakterrel?

Mert ha úgy volna is százszor: a külső lényegtelen. Vagy tehet róla? Ha tatárbajusza lenne, vagy kun arca, kiugró járomcsonttal, akkor ugyanez a ténykedése már OK lenne? Valaki negatív figurára mindig hasonlítana!

De ha te ezeket elő tudtad csalogatni magadból... majmot a lópofájával... az egész...

Brrrr. Nagyon beteg lehetsz. Nem jó neked. Honnan van Benned ennyi gyűlölködés? Marad Benned este, amikor lefeküdtél? Nincs aki villámhárítóként levezesse? Nincs senki, aki a két karjával rádfonódna és a gyűlölet (ha csak egy kis időre is) eltűnne Belőled? Rövidtávon fölényben vagy velem szemben, mert én nem tudnék senki jobboldaliról ilyeneket írni - ahhoz túlságosan is jól bánnak velem ;-)) és túlságosan is elégedett vagyok. Nahát.... sajnállak.

Előzmény: zsele5 (63)
Fine Tune Creative Commons License 2004.11.02 0 0 83

Azt csinálsz itt amit akarsz, de igazából teljesen lényegtelen ki melyik oldalon áll. Szvsz, van itt olyan, aki az egyik nickjén szadeszos, a másikon MIÉP-es. És akkor mi van, itt nem szavazunk, hanem beszélgetünk.

Ez szvsz, marhaság. Kb. ilyen eséllyel én is visszahozhattam volna az esélyt az MSZP-nek, vagy akár te is. Űj ember, semmi több, aki megpróbál nagyon-nagyon dinamikusnak látszani. Nem kaliber, hidd el nekem, de majd meglátod.

Ezt te sem gondolod komolyan. Megyó egyedül sajátmagát. Az egy dolog, hogy tehetség szempontjából ugyanolyan nulla mint GYF, de saját csapata tette tönkre. Az másik dolog, hogy Megyónak nem voltak képességei ennek megakadályozására- 

Előzmény: qncogi (74)
uzbence Creative Commons License 2004.11.02 0 0 82

Belőled szvsz másnak is.

Te még egy lufit is szét tudsz offolni?

Előzmény: Probatbicol (81)
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.02 0 0 81
Csak mert baromira hülye kérdéssel jöttél vissza. De nekem ez így elég.
Előzmény: uzbence (78)
erkenbrand Creative Commons License 2004.11.02 0 0 80
Te mennyit josoltal Viktornak 2001-ben? Mert a Demokrata minimum negyvenet :)
Előzmény: Nagulnov (55)
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.02 0 0 79
Veled? Semmi.
Előzmény: zsele5 (77)
uzbence Creative Commons License 2004.11.02 0 0 78

:-) Te jöttél a sporttal. Aztán meg ripsz-ropsz nekiállsz itt nagyképűsködni.  Ejnyemá.

Előzmény: Probatbicol (75)
zsele5 Creative Commons License 2004.11.02 0 0 77

Mi a problémád?

Mesélj.

Előzmény: Probatbicol (68)
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.02 0 0 76
Jó. De nem most választunk. Úgyhogy ez a majdmeglássuk kategória.
Előzmény: Fine Tune (73)
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.02 0 0 75

Na, elég ebből.

Előzmény: uzbence (72)
qncogi Creative Commons License 2004.11.02 0 0 74

Nem mindenkivel veszek én össze. Egyébként én ezt egy játéknak tartom (igen, vannak érzelmek) és mint minden játékot komolyan veszem. Talán túl komolyan. Ezért aztán a hülyének megmondom, hogy hülye azaljasnak, hogy aljas. Aztán kimoderálnak. Na és? Nem hiszem, hogy téged bármikor is megsértettelek volna (vagy még egy csomó ellenkező oldalit). Az ilyen söjtörke, pista félék nem számítanak.

Gyurcsány. Egyelőre ő az, aki újat tudott hozni, lehet gúnyolódni - ő hozta vissza az esélyt 2006-ra. Amit a választásról mondtam tartom, 2006-ban fog igazán eldőlni. (Megyót nem ő készítette ki, hanem sajátmaga.)

Előzmény: Fine Tune (66)
Fine Tune Creative Commons License 2004.11.02 0 0 73

Pedig itt izgathatna. Ugyanis a későbbiekben marhára nem mindegy, hogy hat, vagy 20 képviselővel buktam el a választásokat. Az MSZP-nek 2006-ban éppen ezért, akkor is nehéz dolga lenne, ha egyébként jó lenne, hiszen akármilyen jó is egy kormány 8-10%-nyi protest szavazó mindig van.

Ráadásul itt éppen az az MSZP számára kellemetlen, hogy ezt a meccset úgy nyerte meg, hogy berúgja azokat a gólókat amit a Fidesz is berugott, de ennél sokkal több gólt is fog lőni.

Na most kb. ott tartunk, hogy fele olyan jó mint a Fidesz.

Előzmény: Probatbicol (64)
uzbence Creative Commons License 2004.11.02 0 0 72

OFF És ha a határontúli magyarok csapata lenne az ellenfél?

Előzmény: Probatbicol (70)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!